Ko nera sarase paskelbtam, tie bus arba bendruose taskuose, arba jeigu pristatymas i namus, jis bus velesnis. kaip ir zadejom, turim laiko iki 19 dienos

QUOTE(Limcamca @ 2013 07 09, 15:08)
Ko nera sarase paskelbtam, tie bus arba bendruose taskuose, arba jeigu pristatymas i namus, jis bus velesnis. kaip ir zadejom, turim laiko iki 19 dienos 

Bent žinosim.

QUOTE(Laimuska @ 2013 07 09, 15:02)
Aš tai kai gaunu pirma puolu apžiūrinėt ne iki temos būna, tai busiko nebepamatyčiau susisgribus 

Tai, kad aš darbe, kentėt dar ilgai reikės kol apžiūrėsiu

QUOTE(Laimuska @ 2013 07 09, 15:02)
Aš tai kai gaunu pirma puolu apžiūrinėt ne iki temos būna, tai busiko nebepamatyčiau susisgribus 

Ar jau gavote?
QUOTE(Elvita @ 2013 07 09, 15:20)
Is pirmo zvilgsnio, lyg ir galiu uzsakyti. Nesu niekada bandziusi, tai nieko negarantuoju.
Atsiuskite uzsakyma i emaila

kadangi aš čia naujokė, tai kilo klausimas - jeigu gavau sąskaitą, bet nieko nerašiau apie asmeninį pristatymą, ar tai reiškia, kad jis jau išvyko į LT, į bendrą tašką?
QUOTE(Deire @ 2013 07 09, 15:44)
kadangi aš čia naujokė, tai kilo klausimas - jeigu gavau sąskaitą, bet nieko nerašiau apie asmeninį pristatymą, ar tai reiškia, kad jis jau išvyko į LT, į bendrą tašką?
I bendrus taskus vaziuoja siuntos maziau nei 7kg, ir kurios niekur nesikooperavo

QUOTE(Limcamca @ 2013 07 09, 15:26)
Ar jau gavote?
Dar laukiu

Čia apie ankstesnius atvejus rašiau

Ir as gavau 
Linute kazkodel negauna patvirtinimo kad gaunat mano laiskucius

Linute kazkodel negauna patvirtinimo kad gaunat mano laiskucius

QUOTE(bbiitute @ 2013 07 09, 16:21)
Pries koki pora sekundziu atsakiau i jusu emaila