Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2013 tęsiam

[quote=Myliu ♥,2013 06 06, 16:28]
ar kas per agentura i Kroatija vaziuoja? bigsmile.gif
[/quote

Mes su dukra rugpjūčio 10 - 18 su GRŪDA važiuojam 4u.gif
Vakar grįždama per karštį namo pagalvojau, kad patogu būtų pasiimti ant kėdžių tokius medinius "karoliukinius" patiesalus pasiimti, ar autobuse nekaršta nuo kondicionierių?
Atsakyti
ar autobuse nekaršta nuo kondicionierių?
[/quote]

Nuo kondicionierių būna tik šalta, pasities kažką paįvairinimui visai nieko, nes sėdėt tai labai ilgai reikia.
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2013 06 07, 11:11)
ar autobuse nekaršta nuo kondicionierių?

Nuo kondicionierių būna tik šalta,

Tai taip ir rašiau - kad nekaršta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 06 05, 11:03)
padėkit apsispręsti, nes nebežinau. Mes reliai prie jūros Kroatijoje galėsim pabūti tik tris pilnas dienas. Tai yra ketvirtadienį vakare išvažiuosim iš Zagrebo (kuriame jau būsime buvę nuo sekmadieno dėl MB profesinių reikalų), o pirmadienį ryte išvažiuosim į LT. Tai kuriam miestelį labiausiai apsimoka apsistoti, kad ir gražu būtų, ir pasimaudyti ir pailsėti (Krikvenica, Novi Vidonolski, Senj, kt..) ir kad būtų kuo arčiau nuo Zagrebo (savaime suprantama keliom dienom giliai į pietus lįsti neapsimoka)?
Be to nežinau ar vieną iš tų dienų nereikės skirti važiuoti į Plitvicas, jeigu nerasim laiko iš zagrebo nuvažiuoti.
be vaikų esam.

Aš Jūsų vietoje važiuočiau į Krk salą Baška miestelį wub.gif Apskritai, man ta sala patiko. O tam pačiam Novi Vinodolki ramu, gražu, bet Krk saloje turėsite gražesnių akiai vaizdų. Čia mano nuomonė rolleyes.gif
O i Plitvicas taip pat važiuočiau smile.gif

Smilla, vistik nesigauna man foto įkelt, kažko nemoku (blondinė aš rolleyes.gif blush2.gif )

Lux, gaila dėl sugadintų atostogų. Mums pernai visiškai kelionės išvakarėse mašina sugedo. Kita vertus, gerai, kad viskas laimingai baigėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 07 birželio 2013 - 11:11
QUOTE(Lux @ 2013 06 06, 16:16)
Mūsų kelionė baigėsi nė neprasidėjusi.

Užjaučiu labai console.gif Galima įsivaizduoti ką patyrėt .. Bet svarbiausia ,kad visi sveiki .
Ar galėčiau paklausti kokiu tai paros metu buvo ? blush2.gif

QUOTE(miau @ 2013 06 07, 12:10)
Aš Jūsų vietoje važiuočiau į Krk salą Baška miestelį  wub.gif  Apskritai, man ta sala patiko.

Mes planuojam į KrK važiuoti smile.gif Sakykit , jūs ten ir gyvenot ?
Pažiūrėkit kaip įkelti nuotraukas , tikiuosi pavyks mirksiukas.gif Labai jau smalsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 08 birželio 2013 - 06:25
Geras Kroatijoj tas oras biggrin.gif
Sauleta, net per karsta. Nors ir tepu kremais, ir pajury buvom ryte pora valandu, vaikai vakar nusvilo. Mes esam pieciau, mazdaug 100 km neprivaziavus Dubrovniko.
Vakar buvom Dubrovnike, tai ten buvo labai karsta. Masinoj rode 31.
Geru kelioniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debasy @ 2013 06 08, 06:50)
Geras Kroatijoj tas oras biggrin.gif
Sauleta, net per karsta. Nors ir tepu kremais, ir pajury buvom ryte pora valandu, vaikai vakar nusvilo. Mes esam pieciau, mazdaug 100 km neprivaziavus Dubrovniko.
Vakar buvom Dubrovnike, tai ten buvo labai karsta. Masinoj rode 31.
Geru kelioniu 4u.gif

O kaip vanduo? Ar šiltas?
Atsakyti
QUOTE(fliper @ 2013 06 08, 08:42)
O kaip vanduo?  Ar šiltas?

vanduo saltokas, gal kokia 20 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!
kas suplanave aplankyti didiji Alpiu kelia, galit vykti. Kelias atidarytas,po potvyniu pasekmes likviduotos. Vaizdai wub.gif nerealus!!!
Atsakyti
Plitvicų parkas
user posted image
Plitvicų parkas
user posted image
Pirmoji pažintis su jūra wub.gif
user posted image
Baška
user posted image
Baška - vaizdas nuo kalno wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(88888888 @ 2013 06 08, 06:23)
Mes planuojam į KrK važiuoti  smile.gif Sakykit , jūs ten ir gyvenot ?

Mes ten negyvenom, tik lankėmės. Bet man labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 09 birželio 2013 - 13:54
QUOTE(Debasy @ 2013 06 08, 15:59)
vanduo saltokas, gal kokia 20 4u.gif

kaip mums lietuviams, tai labai siltas-jei tai butu baltijos juroje smile.gif bet ten-tik lietuviai ir lenda i jura kai toks vanduo tongue.gif
Atsakyti
Mes jau taip pat Kroatijoje.
Pakeliui Brno-Viena-Maribor nebuvo nė lašo lietaus ir jokių potvynių. Lijo tik Lenkijoje 15 min. ir Slovėnijoje taip pat. Alpių kelio atsisakėme.
Vakar maudėmės piečiau nuo Senj, tai vanduo buvo visai šiltas. O šiandien Podgoroj (Makarskos rivjeroj) vėsokas. Oras bais karštas.
Papildyta:
QUOTE(88888888 @ 2013 06 08, 06:23)
Mes planuojam į KrK važiuoti  smile.gif Sakykit , jūs ten ir gyvenot ?

Užvakar nakvojome Krk miestelyje kempinge BOR. Namelių jie neturėjo, tik vietos palapinei pasistatyti. 25 Eur - palapinė plius keturi žmonės (vienas mažas, tai buvo neapmokestintas:) )
http://www.camp-bor.hr/
Atsakyti