Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 7

QUOTE(speedy @ 2013 08 01, 14:51)
Tie modeliai problemų nekėlė.

Galiu paklausti iš kur jus žinote kad jie nekelė problemu,kiek suprantu jus nelabai taisote skalbimo mašinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 07 31, 07:37)
Siemens ir Bosch yra analogas ,vienas nuo kitos niekuom nesiskiria,Electrolux irgi labai neblogas pasirinkimas turi dideli LCD ekrana kuriame matysite visa informacija.
Na o del dureliu remo reiketu apmastyti jums ar ji jums netrugdys  g.gif visgi kai vizualiai namatai patalpos sunku kazka patarti.Labai gerai turetumete ismatuoti ta vieta kurioje ji stoves ir dar atreipti demesi kad jai gamintojas raso 44-45 cm gylis dar reiketu +3-4 cm kaip bebutu liks atsikisusi nuo sienos ,Dar paziurekite siek iek siauresnius modeliukus kurie turi 33-35 cm (jai jau labai truksta vietos patalpoje) 4u.gif

ačiū už patarimą, tačiau iš tų siaurųjų nelabai yra ką rinktis..kiek peržiūrėjau iš mano nuomone geresnių firmų tai tik Zanussi yra, like Candy, Beko, Atlanta, Ardo.
tikriausiai iš visų geriausia būtų Zanussi? tik kaip toil ji yra nuo Bosch, AEG, Electrolux?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 08 01, 20:19)
ačiū už patarimą, tačiau iš tų siaurųjų nelabai yra ką rinktis..kiek peržiūrėjau iš mano nuomone geresnių firmų tai tik Zanussi yra, like Candy, Beko, Atlanta, Ardo.
tikriausiai iš visų geriausia būtų Zanussi? tik kaip toil ji yra nuo Bosch, AEG, Electrolux?

na siuru skalbimo masinu pasirinkimas labai skurdus,bet dar paziurekite si Indesit IWUD4105 nes jos gaminamos Rusijoje ir kiek turiu informacijos is meistru kurie taiso skalbimo masinas tai sako kad tikrai nera bloga,todel manau jai ji pas patarnaus 7-8 metus bus labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 01, 21:37)
na siuru skalbimo masinu pasirinkimas labai skurdus,bet dar paziurekite si Indesit  IWUD4105 nes jos gaminamos Rusijoje ir kiek turiu informacijos is meistru kurie taiso skalbimo masinas tai  sako kad tikrai nera bloga,todel manau jai ji pas patarnaus 7-8 metus bus labai gerai 4u.gif

o kaip su Zanussi? ne tiek patikima?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 08 01, 22:21)

Wiktoo patarsiu tik viena siauru eksplotavimo laikas labai nedidelis todel ar pirksite Zanussi ar Indesit tikrai dideliu tarp ju skirtumu nebus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 08 02, 00:21)

Dabar Zanussi gal kiek ir labiau atsilikę "pribumbasų" prasme, bet mechaninė dalis gana patikima.

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 08 01, 16:53)
Galiu paklausti iš kur jus žinote kad jie nekelė problemu,kiek suprantu jus nelabai taisote skalbimo mašinas g.gif

Galite paklausti biggrin.gif
O aš galiu neatsakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 08 02, 08:42)
Galite paklausti  biggrin.gif
O aš galiu neatsakyti  lotuliukas.gif

Tokio atsakymo ir reikejo tikėtis umn.gif
Atsakyti
Laba,

prispyrė ir mane keisti skalbimo mašiną unsure.gif

10 metų atitarnavo Zanussi FE1024N. Programos paprastos, tik apsukų trūksta ax.gif girgždėt pradėjo, laikas galvot apie naują, kol nesubyrėjo unsure.gif

Norai:
mažos sąnaudos (el.ir vandens), pageidautina A+++ energijos klasė
trumpos programos funkcija
apsukos 1200-1400
kraunama iš priekio
talpa ne mažiau 5 kg

Nusižiūrėjau ELECTROLUX EWS1277FDW ir EWS1477FDW (skirtumas apsukose).

Speedy, gal gali dar ką patarti? ar šie variantai tinkami 4 asmenų šeimai (du maži terliai vaikai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 08 02, 10:30)

Labai šaunus jūsų pasirinkimas kadangi šios skalbimo mašinos turi A+++ dėka invertorinio variklio.Šis variklis yra perimtas iš profesionaliu skalbimo mašinu, todėl be problemų atitarnaus 10 metų ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 08 02, 12:30)
Laba,

prispyrė ir mane keisti skalbimo mašiną unsure.gif

10 metų atitarnavo Zanussi FE1024N. Programos paprastos, tik apsukų trūksta  ax.gif girgždėt pradėjo, laikas galvot apie naują, kol nesubyrėjo  unsure.gif

Norai:
mažos sąnaudos (el.ir vandens), pageidautina A+++ energijos klasė
trumpos programos funkcija
apsukos 1200-1400
kraunama iš priekio
talpa ne mažiau 5 kg

Gal ir geras pasirinkimas. O kiek jos ilgaamžės, tai jau tik laikas parodys g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 08 02, 12:42)
...pasirinkimas kadangi šios skalbimo mašinos turi A+++ dėka invertorinio variklio.Šis variklis yra perimtas iš profesionaliu skalbimo mašinu...

Profesionaliose skalbimo mašinose stovi invertoriniai varikliai su dažniniu apsukų valdymu. Mano žiniomis, tokius variklius naudoja kai kuriuose modeliuose tik Miele.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 08 02, 12:22)
Gal ir geras pasirinkimas. O kiek jos ilgaamžės, tai jau tik laikas parodys  g.gif

ne optimistiškas atsakymas unsure.gif
Speedy, ką gali pasiūlyti +- pagal pageidavimus? g.gif be Mieles blush2.gif neįkandama Miele, nors svajonė rolleyes.gif
Atsakyti
Pas siauras AEG-Electrolux "su dideliu ekranu" prieš porą metų gana dažnai "mirdavo" elektronika. Kažkodėl analogiškos didelės ar siauros "su mažu ekranėliu" tokių problemų nekėlė. Bet dabar modeliai pasikeitę, gal išsprendė problemas...
Prieš gerus metus BSH (Bosch-Siemens) pradėjo vežti Kinijoje gaminamus modelis. Lyg ir nieko g.gif Alternatyvai galite pasižiūrėti į jas. Tik ten ne A+++, sunaudoja 0,07 kWh elektros daugiau standartinei įkrovai.
Atsakyti