Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 7

QUOTE(Kikker @ 2013 08 23, 10:30)
Sveiki
Parduotuvese gal ir nelabai kur ir rasite pasižiūrėti nes jų asortimentas gana siauras bet šiai dienai yra nebrangus štai toks modelis
Candy GO4 W 264 ir dar toks Candy EVOW 4853 DS
šios skalbimo mašinos skalbia,grežia ir net džiovina 4u.gif

aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
Atitarnavo ištikimoji Bauknecht, kuri 8 ar 10 metų sukdavosi net kelis kartus per dieną. Tenka ieškotis naujos pagalbininkės. Kadangi vietos vonioje nedaug, turėtų tilpti į 52 cm tarpą, todėl ieškome užkraunamos per viršų. Kainos intervalas 1400 - 2000 Lt. Kokius modelius siūlytumėt rinktis?
Atsakyti
Atėjau išsakyti savo nuomonę apie beveik mėnesį naudojamą čia rekomenduotą skalbimo mašiną BOSCH WAS28464SN.
Na nesu aš ja labai patenkinta. Man nepatinka kaip ji išskalbia rūbus, programos ilgos, o rūbus išsitrauki vistiek su dėmėm (na su tokiom, kurios turi issiskalbti).
Keletą metų teko naudoti Samsung ir Exquisit skalbimo mašinas, tai jos tikrai geriau išskalbdavo. Na gal dar vanduo kaltas, nes kitas miestas, bet yra minkštinimo filtras pajungtas blush2.gif Dar sakiau prašysiu vyro, kad koki filtra nuo rudo vandens uždėtų, nes dabar man balti rūbai kas kart skalbiant vis pilkesni daros. doh.gif Jei atvirai tikėjausi geresnio rezultato 4u.gif
Didelis +, kad tyliai dirba, net vaiką gali migdyti prie skalbenkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marytis @ 2013 08 24, 09:11)
Atitarnavo ištikimoji Bauknecht, kuri 8 ar 10 metų sukdavosi net kelis kartus per dieną. Tenka ieškotis naujos pagalbininkės. Kadangi vietos vonioje nedaug, turėtų tilpti į 52 cm tarpą, todėl ieškome užkraunamos per viršų. Kainos intervalas 1400 - 2000 Lt. Kokius modelius siūlytumėt rinktis?

Siulau jums pasižiūrėti šatai tokia
WTLS 60912 ZEN NAUJIENA thumbup.gif naujas modelis tik nuo liepos 01 d.atsiradęs rinkoje
Naujas dizainas, tiesioginės pavaros variklis ZEN, triukšmo lygis - 51 dBA, el.energijos sąnaudos - 0,75 kWh ciklui, švelnus būgno durelių atidarymas, Colour15C parinktis, Eco monitorius, drabužių užterštumo indikatorius, Aqua Eco ir Tylioji programos, per didelės ploviklio dozės indikatorius, tamsių, spalvotų ir šviesių audinių programos, Džinsų, Mėgstamiausia, tylioji, greitoji 15 min. programos, "Wave Motion" technologija, intensyvus skalavimas, galima atidėti skalbimo pabaigos laiką, „Eco-Ball“, laiko likusio iki ciklo pabaigos indikatorius, 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jovjo @ 2013 08 24, 09:21)
Atėjau išsakyti savo nuomonę apie beveik mėnesį naudojamą čia rekomenduotą skalbimo mašiną BOSCH WAS28464SN.
Na nesu aš ja labai patenkinta. Man nepatinka kaip ji išskalbia rūbus, programos ilgos, o rūbus išsitrauki vistiek su dėmėm (na su tokiom, kurios turi issiskalbti).
Keletą metų teko naudoti Samsung ir Exquisit skalbimo mašinas, tai jos tikrai geriau išskalbdavo. Na gal dar vanduo kaltas, nes kitas miestas, bet yra minkštinimo filtras pajungtas  blush2.gif Dar sakiau prašysiu vyro, kad koki filtra nuo rudo vandens uždėtų, nes dabar man balti rūbai kas kart skalbiant vis pilkesni daros.  doh.gif  Jei atvirai tikėjausi geresnio rezultato  4u.gif
Didelis +, kad tyliai dirba, net vaiką gali migdyti prie skalbenkės  biggrin.gif

Panašu kad ''kaltas''kitas miestas su tokiu rudu vandeniu g.gif kažkaip nelabai norisi tikėti kad skalbimo kokybė labai jau bloga,kiek esame girdėja labai gerų atsiliepimŲ tai jūsų atsiliepimas mane verysad.gif nuliūdino,gal kai vyras pastatys filtrą nuo rudo vandens visgi parašykite koks skalbimo rezultatas ,labai ,labai lauksime jūsų atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 24 rugpjūčio 2013 - 09:30
Gal kas turite patirties su skalbykle-džiovykle ''du viename'' ? Dėl užimamos vietos norėtųsi vieno daikto, tik neramina , kad proceso kokybė nukentės mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 08 24, 10:00)
Gal kas turite patirties su skalbykle-džiovykle ''du viename'' ? Dėl užimamos vietos norėtųsi vieno daikto, tik neramina , kad proceso kokybė nukentės mastau.gif

Visgi tai nėra vienas iš geriausiu varijantų bet jai neturite vietos statyti vienas ant kitos tada siulau visgi pasižiūrėti Bosch BOSCH WVH28540SN Ši skalbimo mašina turi kondensuojamo oro technologija džiovinimo metu nenaudoja vandes ,savaime išsivalantis kondensatorius.Kaina apie 2850 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 24, 11:07)
Visgi tai nėra vienas iš geriausiu varijantų bet jai neturite vietos statyti vienas ant kitos tada siulau visgi pasižiūrėti Bosch BOSCH WVH28540SN Ši skalbimo mašina turi kondensuojamo oro technologija džiovinimo metu nenaudoja vandes ,savaime išsivalantis kondensatorius.Kaina apie 2850 Lt 4u.gif

Vietos į aukštį turiu, tik man negražu biggrin.gif
O kaip tokia http://www.elix.lt/p...e/miele-wt2780/ ?
gal kas turi praktinės patirties su miele skalbykle/džiovykle ?
Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 08 24, 10:20)
Vietos į aukštį turiu, tik man negražu biggrin.gif
O kaip tokia http://www.elix.lt/p...e/miele-wt2780/ ?
gal kas turi praktinės patirties su miele skalbykle/džiovykle ?

Grožis labai subjektyvus dalykas smile.gif Mano manymų kad visgi geriau pirkti skalbyklė+džiovyklę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 24, 12:51)
Grožis labai subjektyvus dalykas  smile.gif Mano manymų kad visgi geriau pirkti skalbyklė+džiovyklę 4u.gif

Jei bandėte du viename, papasakokit, prašau, plačiau- kokio gamintojo, kokie trūkumai ir t.t. Labai domina bet kokia asmeninė patirtis šiame reikale cool.gif
Atsakyti
[quote=Kikker,2013 08 24, 09:29]
WTLS 60912 ZEN NAUJIENA thumbup.gif naujas modelis tik nuo liepos 01 d.atsiradęs rinkoje
Naujas dizainas, tiesioginės pavaros variklis ZEN, triukšmo lygis - 51 dBA, el.energijos sąnaudos - 0,75 kWh ciklui, švelnus būgno durelių atidarymas, Colour15C parinktis, Eco monitorius, drabužių užterštumo indikatorius, Aqua Eco ir Tylioji programos, per didelės ploviklio dozės indikatorius, tamsių, spalvotų ir šviesių audinių programos, Džinsų, Mėgstamiausia, tylioji, greitoji 15 min. programos, "Wave Motion" technologija, intensyvus skalavimas, galima atidėti skalbimo pabaigos laiką, „Eco-Ball“, laiko likusio iki ciklo pabaigos indikatorius, 4u.gif
Papildyta:

O gal kokie pasiūlymai būtų iš Siemens, AEG, Bosh? Whirlpool kažkaip "neskamba" blush2.gif
Atsakyti
[quote=marytis,2013 08 24, 14:05]
[quote=Kikker,2013 08 24, 09:29]
Papildyta:

O gal kokie pasiūlymai būtų iš Siemens, AEG, Bosh? Whirlpool kažkaip "neskamba" blush2.gif
[/quote]
Pasakyčiau kad visgi Whirlpool pagaminti Slovakijoje ir šis būtent modeliukas nušluosto nosi tokiam AEG 4u.gif manau kad turėsite labai labai šaunų kokybišką varijantą. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 08 24, 15:51)
Jei bandėte du viename, papasakokit, prašau, plačiau- kokio gamintojo, kokie trūkumai ir t.t. Labai domina bet kokia asmeninė patirtis šiame reikale cool.gif

Trūkumai, dažniausiai labai didelės vandens ir energijos sąnaudos (lyginant sudėtus du skalbyklę ir džiovyklę), bet jau yra naujos kondensacinės jos nenaudoja tiek vandens. Kitas trūkymas, skalbiniai išplaunami, tuomet po gręžimo metu suplakami ir vėliau džiovinami, dėl to išlyginimo efekto nėra. O iš esmės jei vietos nėra atskiriems, tai vis geriau nei be džiovykės smile.gif
Atsakyti