QUOTE(marytis @ 2013 08 24, 09:11)
Atitarnavo ištikimoji Bauknecht, kuri 8 ar 10 metų sukdavosi net kelis kartus per dieną. Tenka ieškotis naujos pagalbininkės. Kadangi vietos vonioje nedaug, turėtų tilpti į 52 cm tarpą, todėl ieškome užkraunamos per viršų. Kainos intervalas 1400 - 2000 Lt. Kokius modelius siūlytumėt rinktis?
Siulau jums pasižiūrėti šatai tokia
WTLS 60912 ZEN NAUJIENA

naujas modelis tik nuo liepos 01 d.atsiradęs rinkoje
Naujas dizainas, tiesioginės pavaros variklis ZEN, triukšmo lygis - 51 dBA, el.energijos sąnaudos - 0,75 kWh ciklui, švelnus būgno durelių atidarymas, Colour15C parinktis, Eco monitorius, drabužių užterštumo indikatorius, Aqua Eco ir Tylioji programos, per didelės ploviklio dozės indikatorius, tamsių, spalvotų ir šviesių audinių programos, Džinsų, Mėgstamiausia, tylioji, greitoji 15 min. programos, "Wave Motion" technologija, intensyvus skalavimas, galima atidėti skalbimo pabaigos laiką, Eco-Ball, laiko likusio iki ciklo pabaigos indikatorius,
Papildyta:
QUOTE(jovjo @ 2013 08 24, 09:21)
Atėjau išsakyti savo nuomonę apie beveik mėnesį naudojamą čia rekomenduotą skalbimo mašiną BOSCH WAS28464SN.
Na nesu aš ja labai patenkinta. Man nepatinka kaip ji išskalbia rūbus, programos ilgos, o rūbus išsitrauki vistiek su dėmėm (na su tokiom, kurios turi issiskalbti).
Keletą metų teko naudoti Samsung ir Exquisit skalbimo mašinas, tai jos tikrai geriau išskalbdavo. Na gal dar vanduo kaltas, nes kitas miestas, bet yra minkštinimo filtras pajungtas

Dar sakiau prašysiu vyro, kad koki filtra nuo rudo vandens uždėtų, nes dabar man balti rūbai kas kart skalbiant vis pilkesni daros.

Jei atvirai tikėjausi geresnio rezultato
Didelis +, kad tyliai dirba, net vaiką gali migdyti prie skalbenkės
Panašu kad ''kaltas''kitas miestas su tokiu rudu vandeniu

kažkaip nelabai norisi tikėti kad skalbimo kokybė labai jau bloga,kiek esame girdėja labai gerų atsiliepimŲ tai jūsų atsiliepimas mane

nuliūdino,gal kai vyras pastatys filtrą nuo rudo vandens visgi parašykite koks skalbimo rezultatas ,labai ,labai lauksime jūsų atsiliepimo