Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 7

QUOTE(speedy @ 2013 09 06, 12:26)
Per viršų įkraunamas Vokietijoje gamina Miele.
Brangokos, nors čia kaip kam ...

Brangokos tai kiek +-?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė13 @ 2013 09 06, 13:04)
Brangokos tai kiek +-?

Kad pvz tokia W 627 WPM kaina apie 6500 Lt
Atsakyti
QUOTE(Mergelė13 @ 2013 09 06, 15:04)
Brangokos tai kiek +-?

Maždaug nuo 4000+ lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 rugsėjo 2013 - 14:52
QUOTE(Kikker @ 2013 09 06, 11:34)
Sveiki,
Vokietijoje negamina tokių skalbimo mašinų.Yra keletas modeliuku pvz labai jau  wub.gif Whirlpool gamintų Slovakijoje WTLS 60912 ZEN  NAUJIENA
Naujas dizainas, tiesioginės pavaros variklis ZEN, triukšmo lygis - 51 dBA, el.energijos sąnaudos - 0,75 kWh ciklui, švelnus būgno durelių atidarymas, Colour15C parinktis,  Eco monitorius,  drabužių užterštumo indikatorius, Aqua Eco ir Tylioji programos, per didelės ploviklio dozės indikatorius, tamsių, spalvotų ir šviesių audinių programos, Džinsų, Mėgstamiausia, tylioji, greitoji 15 min. programos, "Wave Motion" technologija, intensyvus skalavimas, galima atidėti skalbimo pabaigos laiką,  „Eco-Ball“, laiko likusio iki ciklo pabaigos indikatorius.Geresnės už ją rinkoje neberasite  schmoll.gif ir kaina -/+1550 Lt 4u.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Gal kas turi tokią skalbimo mašiną? Kokie atsiliepimai?
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2013 09 06, 15:51)

Oho doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė13 @ 2013 09 06, 18:09)
Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Gal kas turi tokią skalbimo mašiną? Kokie atsiliepimai?
Papildyta:

Oho  doh.gif

Na, Miele visada buvo OHO. Beje, aukščiau minėtoji Miele W 627 F WPM kainuoja apie 5000 lt.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Neturiu laiko skaityt visos temos ax.gif , bet reikia patarimo, reikia skalbyklės, iki 900lt renkamasi tarp Zanusi ir Indesit, gal ką patarsit smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medlieva: 06 rugsėjo 2013 - 21:30
QUOTE(Medlieva @ 2013 09 06, 21:20)
Sveiki 4u.gif
Neturiu laiko skaityt visos temos  ax.gif , bet reikia patarimo, reikia skalbyklės, iki 900lt renkamasi tarp Zanusi ir Indesit, gal ką patarsit  smile.gif  Ačiū 4u.gif

Sveiki,
Manau kad jos bus vienodo lygio ir kokybės . 4u.gif
Atsakyti
Ir aš ateinu žinovų patarimo ax.gif
Biudžeto neturiu jokio schmoll.gif imsiu paskolą g.gif

O išrinkau tokias:
BOSCH WAQ24461SN
Skalbinių talpa: 7 kg,
Energijos sąnaudų efektyvumo klasė: A+++,
Maksimalus gręžimo apsukų skaičius: 1200 aps./min
ir
BOSCH WAE28467SN
Maksimalus gręžimo apsukų skaičius: 1400 aps./min

Antra lyg internete pigiau, bet pirma labai dažnai šioje temoje minima...
Bakstelkit pirštu kurią jamti ax.gif notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
BOSCH WAQ24461SN gaminama Ispanijoje
BOSCH WAE28467SN gaminama Lenkijoje
Jei tai Jums padės apsisprėsti ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2013 09 09, 10:44)
Ir aš ateinu žinovų patarimo  ax.gif
Biudžeto neturiu jokio  schmoll.gif imsiu paskolą  g.gif

O išrinkau tokias:
BOSCH WAQ24461SN
Maksimalus gręžimo apsukų skaičius: 1200 aps./min
ir
BOSCH WAE28467SN
Maksimalus gręžimo apsukų skaičius: 1400 aps./min

Antra lyg internete pigiau, bet pirma labai dažnai šioje temoje minima...
Bakstelkit pirštu kurią jamti  ax.gif notworthy.gif  4u.gif

BOSCH WAQ24462SN siunčiu jums tokį reklaminį filmuką ir atkreipkite dėmesį į tai kad pakeistas bugnas tai yra'' WaveDrum ''efektyvesniam ir tausojačiam skalbimui thumbup.gif
http://www.buitis.lt...waq24462sn.html
O WAE28467SN pigesnis varijantas 4u.gif bet su tom pačiom techninėmis savybėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 09 06, 11:34)
Sveiki,
Vokietijoje negamina tokių skalbimo mašinų.Yra keletas modeliuku pvz labai jau  wub.gif Whirlpool gamintų Slovakijoje WTLS 60912 ZEN  NAUJIENA
Naujas dizainas, tiesioginės pavaros variklis ZEN, triukšmo lygis - 51 dBA, el.energijos sąnaudos - 0,75 kWh ciklui, švelnus būgno durelių atidarymas, Colour15C parinktis,  Eco monitorius,  drabužių užterštumo indikatorius, Aqua Eco ir Tylioji programos, per didelės ploviklio dozės indikatorius, tamsių, spalvotų ir šviesių audinių programos, Džinsų, Mėgstamiausia, tylioji, greitoji 15 min. programos, "Wave Motion" technologija, intensyvus skalavimas, galima atidėti skalbimo pabaigos laiką,  „Eco-Ball“, laiko likusio iki ciklo pabaigos indikatorius.Geresnės už ją rinkoje neberasite  schmoll.gif ir kaina -/+1550 Lt 4u.gif

Labai susidomėjau šita skalbimo mašina, tačiau kiek internetinių parduotuvių užklausiu tai pristatymas užtruks iki 3 savaičių, o aš taip ilgai laukti negaliu(mano senutė Miele visai užlūžo). Siūlo man Wirpool AWE 99612 ZEN. Ar labai jos skiriasi, gamintojas? Ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė13 @ 2013 09 09, 16:17)
Labai susidomėjau šita skalbimo mašina, tačiau kiek internetinių parduotuvių užklausiu tai pristatymas užtruks iki 3 savaičių, o aš taip ilgai laukti negaliu(mano senutė Miele visai užlūžo). Siūlo man Wirpool AWE 99612 ZEN. Ar labai jos skiriasi, gamintojas? Ar verta pirkti?

WTLS 66912 Vilniaus sandeliuose yra 2 vnt tikrai nieko nereikia laukti,jai firma veža iš Lenkijos tai tikrai lauksite 2-3 savaites,bet pasikartosiu jai pirksite su parduodamos firmos garantija tai Whirrlpool servisas jos netaisys taisys jūsų parduodamos firmos meistrai. 4u.gif
o AWE 99612 yra senas išparduodamas modelis
Tiesioginės pavaros variklis ZEN, triukšmo lygis - 51 dBA, Aqua Eco ir Tylioji programa, tamsių, spalvotų ir šviesių audinių programos, Džinsų bei Mėgstamiausia programos, intensyvus skalavimas, „Eco-Ball“ sistema, galima atidėti skalbimą iki 23 h, „Woolmark“ sertifikatas, antibakterinis priemonių stalčius Microban, laiko likusio iki ciklo pabaigos indikatorius, o
WTLS66912 pats naujausias modelis neturintis Lietuvoje analogo thumbup.gif
Atsakyti