Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 7

QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 07, 20:22)

Buvau parduotuvėj, mačiau Mieles-neprisimenu dabar, bet lyg 3000 (skalbimas) ir 5000 uz dziovykla...oi gražuolės..norėčiau wub.gif

ir aš... wub.gif jaučiu, imsiu... pradžiai vieną, paskui ir kitą cool.gif
o kur žiūrinėjot?
Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 10 07, 20:51)
ir aš... wub.gif jaučiu, imsiu... pradžiai vieną, paskui ir kitą cool.gif
o kur žiūrinėjot?

aš provincijoj..Panevėžy blush2.gif BabiloneII, gal ten topo centras g.gif Sakau draugei, viskas, einam iš čia-jau žinau ko noriu....

bet man tik Svajonė tai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 07, 21:01)
aš provincijoj..Panevėžy blush2.gif  BabiloneII, gal ten topo centras g.gif  Sakau draugei, viskas, einam iš čia-jau žinau ko noriu....

bet man tik Svajonė tai ax.gif

nuo svajonių iki planų- ne taip ir toli biggrin.gif ypač moterom biggrin.gif linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 10 07, 21:11)
nuo svajonių iki planų- ne taip ir toli  biggrin.gif ypač moterom biggrin.gif linkiu 4u.gif

Na, taip-būna būna pasitaiko ir taip blush2.gif

ačiū už palinkėjimą, lai jis išsipildo greit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 10 07, 20:52)
suprasta, ačiū biggrin.gif
Dar klausimukas- kurį modelį iš Miele rekomenduotumėt paprastam naminiam naudojimui? Reikia , kad nekeltų rūpesčių kuo ilgiau, o ir rūbai nepigūs, norisi "tausojančios" skalbyklės.

Priklauso nuo biudžeto: MIELE.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 07, 21:22)
aš nagrinėju visas 3 skalbykles-džiovykles,  BOSCH WVH28421EU  turi atšviežinimas garais funkciją, bet neturi pūkų pašalinimas
.......
kaip suprantu tada Siemens geriausiai butu rinktis g.gif  o be jos-is tu 2-u boschu-svarbiau gal, kad turetu funkcija atsviezinima garais nei puku salinima.
......

YRA TAIP:
BOSCH WVH28421EU - atšviežinimas garais, pūkų pašalinimas.
BOSCH WVH28540SN - pūkų pašalinimas.
SIEMENS WD14H421EU - atšviežinimas garais, pūkų pašalinimas.
SIEMENS WD14H540DN - pūkų pašalinimas.
Pūkų pašalinimas: programa pašalinanti džiovinimo sistemoje susikaupusius pūkus.
Atsakyti
Speedy, ačiū, atšviežinimas garais -kaip suprantu-labai reikalinga funkcija?

jei rūbas švarus-tik prakaituotas, ar koks kašmyrinis megztukas išsivalytų taip?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 10 03, 14:00)
Na su juoda spalva kažkaip sunkiau su plačiu pasirinkimu bet yra tokios Gorenje  g.gif
gal modeliuką
        GORENJE W 7743 LB

1400 aps./min, elektros energijos efektyvumo klasė A+++, išskalbimo klasė A, gręžimo klasė A, talpa 7 kg, vandens sąnaudos 45 l, 23 programos; Ultra White, PerfectBlack, SensoCare, Mix (įvairūs skalbiniai), vilna, šilkas (delikatūs audiniai), pirminis skalbimas, sustabdymas vandenyje, lengvo lyginimo programa; use-logic, ECO sistema, enzimų fazė, skalbinių paskirstymo kontrolė, autobalsavimas, putų kontrolė, apsauga nuo perkaitimo, serviso diagnostikos sistema, LCD ekranas, programų eigos indikatorius, atidėtos pradžios nustatymas, cinkuotas korpusas, nerūdijančio plieno būgnas, savaiminio išsivalymo programa SterilTub, skalbimas šaltame vandenyje.

arba GORENJE W 8444 BK thumbup.gif

1400 aps./min, elektros energijos efektyvumo klasė A+++, išskalbimo klasė A, gręžimo klasė A, talpa 8 kg, vandens sąnaudos 45 l, 23 programos; Ultra White, PerfectBlack, SensoCare, Mix (įvairūs skalbiniai), vilna, šilkas (delikatūs audiniai), pirminis skalbimas, sustabdymas vandenyje, lengvo lyginimo programa; use-logic, ECO sistema, enzimų fazė, skalbinių paskirstymo kontrolė, autobalsavimas, putų kontrolė, apsauga nuo perkaitimo, serviso diagnostikos sistema, LED ekranas, programų eigos indikatorius, atidėtos pradžios nustatymas, cinkuotas korpusas, Fiber tech būgnas, savaiminio išsivalymo programa SterilTub, skalbimas šaltame vandenyje.

Dėkui Kikker už pagalbą. O jeigu juodą spalvą pakeistume į pilką ar nerūdijančio plieno spalvą galbūt pagal tuos pačius parametrus būtų didesnis pasirinkimas? Nes planuojame skalbyklę statyti virtuvėje (vonios kambaryje mažoka vietos), ir virtuvėje dominuoja 3 spalvos: raudona, juoda, ir visa vituvės technika nerūdijančio plieno spalvos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 08, 10:10)
Speedy, ačiū, atšviežinimas garais -kaip suprantu-labai reikalinga funkcija?

jei rūbas švarus-tik prakaituotas, ar koks kašmyrinis megztukas išsivalytų taip?

Mes garus dažniausiai naudojame kiek pralyginti ir panaikinti "užsistovėjusių rūbų" kvapui.
Jei "švarus-tik prakaituotas" teks naudoti trumpą skalbimo programą.

Papildyta:
QUOTE(Mystiqal @ 2013 10 08, 10:51)
... O jeigu juodą spalvą pakeistume į pilką ar nerūdijančio plieno spalvą ...

AEG L85275XFL.
Atsakyti
QUOTE(Mystiqal @ 2013 10 08, 08:51)
Dėkui Kikker už pagalbą. O jeigu juodą spalvą pakeistume į pilką ar nerūdijančio plieno spalvą galbūt pagal tuos pačius parametrus būtų didesnis pasirinkimas? Nes planuojame skalbyklę statyti virtuvėje (vonios kambaryje mažoka vietos), ir virtuvėje dominuoja 3 spalvos: raudona, juoda, ir visa vituvės technika nerūdijančio plieno spalvos.  g.gif

Rasite daugiau pasirinkimo sidabrinės spalvos,bet gal visgi įmontuoti skalbimo mašiną jai statysite virtuveje g.gif
Galimi varijantai
SIEMENS WI14S440EU
Electrolux EWX147410W su džiovinimu
Electrolux EWG147540W
Fagor FE-6210IT
Fagor 3F-3612 IT
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 08, 10:12)
Mes garus dažniausiai naudojame kiek pralyginti ir panaikinti "užsistovėjusių rūbų" kvapui.
Jei "švarus-tik prakaituotas" teks naudoti trumpą skalbimo programą.

super tada thumbup.gif

man turbūt daėjo pagaliau, kad šios 2 bus identiškos ir l. geros..? Teisingai mąstau?

BOSCH WVH28421EU

SIEMENS WD14H421EU
Atsakyti
Vienodos jos. Ir kainą, kur minėjote, gerą Jums siūlė 4u.gif
Atsakyti