Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 7

QUOTE(Kikker @ 2013 10 10, 15:41)
Skalbyklė Fagor FE-9214 ši labai gera skalbimo mašina tik kad Fagor pamiršta Lietuvoje  verysad.gif .
Šios skalbyklės gaminamos Prancūzijoje  todėl galiu pasakyti kokybė tikrai labai gera,kaina šių skalbimo mašinų -/+1650 Lt

Bet energijos klase prastesne gerokai ir apsuku tik 1200. g.gif Na bet jei turesiu dziovykle, gal tos apsukos nelabai aktualu.. Bet energijos klase..
Cia vadinasi visko yra pirkti, bet realiai ko reikia neimanoma gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 10 10, 15:46)
Bet energijos klase prastesne gerokai ir apsuku tik 1200.  g.gif Na bet jei turesiu dziovykle, gal tos apsukos nelabai aktualu.. Bet energijos klase..
Cia vadinasi visko yra pirkti, bet realiai ko reikia neimanoma gauti  doh.gif

Na taip jau yra verysad.gif aišku nelabai smagu kad 1200 aps.min nes tada džiovyklė ims daugiaus elekros sąnaudų ,dėl eketros sąnaudų skalbykleje nelabai reikėtų kreipti į tai didelio dėmesio.bet jai jau nėra galimybės kitaip pastatyti tai ką .....beleika rinktis tas kas yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 10 10, 17:00)
Sveiki, nusiziurejau komplektuka

Dziovykle Bosch WTW86583SN ir skalbykle WAS32465SN.

Noreciau Jusu nuomones  ir komentaru.

Dar pastebejau, kad beveik visu parduodamu skalbykliu dureles atsidaro i kaire, o man mirtinai reikia, kad darytusi i desine. Negi pas mane toks nestandartas ?

Tada lieka AEG T75470IH1 ir AEG L75470FL biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jus manote, o jei skalbykle deciau ant dziovykles ? Cia visiska nesamone ar realus dalykas. g.gif
Atsakyti
Kai skalbyklė apačioje, ant viršaus esanti džiovyklė didina masę (tuo pačiu ir stabilumą). Tai naudinga skalbyklei gręžiant skalbinius.
Sudėjus atvirkščiai:
1. Skalbyklė turėtų teisę stipriau vibruoti.
2. Skalbyklės vibracijos nepagerintų džiovyklės darbo sąlygų.
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 10 11, 07:54)
Kaip jus manote, o jei skalbykle deciau ant dziovykles ? Cia visiska nesamone ar realus dalykas.  g.gif

Nelabai realus dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 10 11, 08:28)
Nelabai realus dalykas 4u.gif

na aisku. Tada ka manot apie sita :

http://www.fagor.lt/...le-fagor-fe8214
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 10 11, 10:32)
na aisku. Tada ka manot apie sita :
http://www.fagor.lt/...le-fagor-fe8214

Ogal geriau šita? Ir ne brangiau.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 11, 08:43)

Nu tai aisku, kad sita geresne, bet dureliu atsidarymo kryptis ne ta. Renkuosi is to kas yra..
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
ar galite pasiūlyti komplektuką skalbyklė + džiovyklė, kad gylis būtų mažiau nei 50 ?
Žadu džiovyklę statyti ant skalbyklės. Tačiau spinta nėra gyli.
Ačiū.
Atsakyti
Aš esu nusiminus, Jūsų pagalba išsirinkau skalbyklę-džiovyklę, bet pro duris netilps-durys 58cm, reikia rinktis kitą variantą, bet jau nelabai noris-kai po tiek apmąstymų buvo priimtas sprendimas, na bet reiks- ką dabar pasiūlytumėt? ax.gif
Atsakyti