Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 7

QUOTE(Tomienė @ 2013 10 14, 09:34)
O kaip galima neteisingai eksploatuoti skalbimo mašiną, apart perkrauto skalbiniais būgno?  g.gif

Apart perkrovimo nereiketu skalbti darbinių rūbų pvz tepaluotų ,neperkrauti mašinos nes nusipirkte skalbimo mašina ir galvodami kad -6-8 kg tai visų tipų audiniams skirta tai darydami tokią klaidą perkrauna.
Atsakyti

g.gif
Tai jeigu įdėsite 6 kg džinsų - normaliai.
O jei 6 kg megztinių vilnonių - tada perkrauta.
Tai čia vilnos kilogramai sunkesni - mašiną laužo blink.gif
Atsakyti
Pasikaitykite skalbimo mašinos plovimo programų lentelę tada rašykite savo nuomonę.
Dar karta pasikartosiu baikite kabinėtis ,įžeidinėti ,gerbkite kių nuomones
Atsakyti
Tai gerbkite tą mano nuomonę mirksiukas.gif
O ji tokia: jei vilnos prikišite 6 kg (į 6 kg talpos skalbyklę) tai skalbimo rezyltatas bus apgailėtinas. Bet skalbyklė nesulūš, nes tiek vinių, tiek plunksnų kilogramas vienodai sveria rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 spalio 2013 - 12:14
Prašau dar kartą prie manęs nesikabinėti,ir komentarus pasilikti prie savęs,siūlykite savo varijantus,sakykite savo tiesą.NESIKABINĖKITE
Atsakyti
Čia diskusija tema: kaip galima neteisingai naudoti skalbimo mašiną.
Mano pasisakymų, liečiančių Jūsų asmenybę, išsilavinimą ar veiklos pobūdį, čia nėra. O jei Jūs įsižeidžiate, jei kažkieno nuomonė nesutampa su Jūsų asmenine - yra kitų skyrelių šiame forume.
"No personal..."
Atsakyti
Na, pagaliau mano namie nauja skalbimo mašina clap.gif
Dar neišpakuota ir dar aš jos nemačiau blush2.gif vakare pajunginėsim...
O ką ten reikia nuo ko atkabinti prieš pradedant skalbti??? Nuimti kažkokias apsaugas? Kur jas reikės rasti? ax.gif
Tiesa, tai BOSCH WAQ24462SN
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2013 10 14, 13:03)
Na, pagaliau mano namie nauja skalbimo mašina  clap.gif
Dar neišpakuota ir dar aš jos nemačiau  blush2.gif vakare pajunginėsim...
O ką ten reikia nuo ko atkabinti prieš pradedant skalbti??? Nuimti kažkokias apsaugas? Kur jas reikės rasti?  ax.gif
Tiesa, tai BOSCH WAQ24462SN

Skalbimo mašinos gale yra transporto 4 varžtai juos reikėtu atsukti 4u.gif juos rasite skalbimo mašinos gale,manau bus intrukcija ir tikrai rasite aprašymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 14, 09:37)
Jeigu pirksite su "ofisioliomis" (ar su kitokiomis) garantijomis, galvos neskaudės porą metų.
O paskui ... kaip dievas duos biggrin.gif

Mes issipirkom papildomai trejus metus savo Indesit, nes aplink visa technika pradejo masiskai byret, tik pasibaigus garantiniam...
Atsakyti
Tai tam tikra išeitis drinks_cheers.gif
Manau nepakenktų ir pigioms Whirlpool skalbyklėms.
Tik tada jos nebeatrodys tokios pigios g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 14, 12:27)
g.gif
Tai jeigu įdėsite 6 kg džinsų - normaliai.
O jei 6 kg megztinių vilnonių - tada perkrauta.
Tai čia vilnos kilogramai sunkesni - mašiną laužo  blink.gif

Manau, kad tureta omenyje tai, kad vilnoniu drabuziu 6kg reiks sukisti pastumiant koja i skalbykle, nes jie tiesiog uzima daugiau vietos, nei tie patys 6kg dzinsu, kurie galbut net pilnai neuzpildys bugno...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 14, 14:25)
Tai tam tikra išeitis  drinks_cheers.gif
Manau nepakenktų ir pigioms Whirlpool skalbyklėms.
Tik tada jos nebeatrodys tokios pigios  g.gif

Musu atveju papildomai kainavo apie 125lt, manau, visai protinga kaina.
Atsakyti