Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 10, 14:19)
Gal cia sitie San Marzano tipo bus ?  g.gif Tikrai idomiai atrodo  smile.gif

g.gif medis tai nėr panašus į san marzano , daug normalesnis...nerašo , kad jie san marzanai , nors anų daug yra pavadinimų...nors reiktų dar giliau pasikapstyt...
aš pernai san marzano turėjau kažkokį- buvo gryna nesą monė.... rolleyes.gif o gal man daigas toks pakliuvo netikęs...žemas buvo , ir nederlingas... unsure.gif
Atsakyti
bastausi po ebay seklas. Tipo man dar maza pomidoru seklu... doh.gif Tai radau labai faina dalykeli musu maziesiems nuoroda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 10, 14:30)
bastausi po ebay seklas. Tipo man dar maza pomidoru seklu...  doh.gif  Tai radau labai faina dalykeli musu maziesiems nuoroda.  smile.gif

ermitaze maciau tokiu keleta "setu" skirtingu... tik man nepasirode verti uzkeltos kainos... gal apie 30 lt kainavo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2013 06 10, 14:36)
ermitaze maciau tokiu keleta "setu" skirtingu... tik man nepasirode verti uzkeltos kainos... gal apie 30 lt kainavo...  g.gif

is idejos, tai gali paimt nupirkt atskirai kokiu zirniu zemaugiu seklu, saulegrazu, pomidoru tiks ir Vilmukai ar kad ir Betaluxai kokie ir nereiks cia tam vaikui sukti galvos. Nebent ipakavimo reikia grazaus smile.gif ir dar butinai ridikeliu seklu reikia iki pilno komplekto smile.gif Sakiau, kitamet irgi abu idarbinsiu savo mazuosius. Isskirsiu viena ireminta mazyte lysvute ir gales po keleta seklu pasiseti kazko. Pomidorus ismokinsiu kaip reikia pikiuoti bigsmile.gif wub.gif Gales pasirinkti ar nori raveti ar prisiraus zolytes ir mulciuos ten viska cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 06 10, 13:09)
nezinau kaip pas kitas-as jau 2 savaites nebevarstau duru-Tany rase,kad vasaros rukas nepavojingas,tai ko tada cia vargt? g.gif pas mus irgi nuo 9 zliaugia,siandien turejau laistyt pomikus,tai dabar tik 3dieni liesiu rolleyes.gif

as nerasiau, as kopijavau mirksiukas.gif Cia siaip Ex ismintis...
tiesa as pati darineju duris naktim...man nesunku, nes vyras keliasi i darba ir pradaro, be to turiu 2 orlaides automatines, jos prasidaro, jei reikia anksciau....
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 06 10, 13:05)
nu kaimynka ne kitaip  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Sekmadieni beveik visa darza palaistinejau  po truputuka  su raugeliu dilgeliu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as irgi su dilgeliu raugu vakar prasinesiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 10, 14:44)
is idejos, tai gali paimt nupirkt atskirai kokiu zirniu zemaugiu seklu, saulegrazu, pomidoru tiks ir Vilmukai ar kad ir Betaluxai kokie ir nereiks cia tam vaikui sukti galvos. Nebent ipakavimo reikia grazaus  smile.gif  ir dar butinai ridikeliu seklu reikia iki pilno komplekto  smile.gif  Sakiau, kitamet irgi abu idarbinsiu savo mazuosius. Isskirsiu viena ireminta mazyte lysvute ir gales po keleta seklu pasiseti kazko. Pomidorus ismokinsiu kaip reikia pikiuoti  bigsmile.gif  wub.gif Gales pasirinkti ar nori raveti ar prisiraus zolytes ir mulciuos ten viska  cool.gif

jei spausdintuva spalvota turi,sumaketuoji pokeli ,atsispausdini,seklos ir savo nuoziura -juk tekks patareja but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 06 10, 14:54)
jei spausdintuva spalvota turi,sumaketuoji pokeli ,atsispausdini,seklos ir savo nuoziura -juk tekks patareja but ax.gif

Tai taip smile.gif jau dabar baisiai nori viska daryti. Bet maziukas dar per mazas siemet, jei vyresnelis darys, tai ir tam gi reiks butinai biggrin.gif
Pas mus siandien visa diena pliaupia. gera zinia bent ta,kad darze atsigavo pomidorai lauko. Nes jau galvojau,kad po paskutiniu liuciu bus jiems amen. Bet ir tai ne visi ten patenkinti. Vat tie kur remintoje lysveje gyvena lauke, tai jei ne krusa, tai visai kataloginiai pas mane butu.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 06 10, 13:18)
tavo  Bajajos rutuliuku primezge wub.gif

jau ir violetinis tuoj prazys-pumpuriukais apsipyles wub.gif kokio aukscio jis pas tave-maniskis apie 50cm-idomu ar dar augs g.gif

smagu, o jau kai raškyt reikės tai išvis fainumas- bliūduką ar kibiriuką nuo silkės pakiši - ir beri ,,uogytes" wub.gif thumbup.gif

va kaip smagu. Pas mane ūgio panašaus, kiba bus neaukštas, kaip ir rašė- 70cm, bet žiedų neužsekiau dar pas saviškį, arba praspangsojau kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 10, 15:08)
Tai taip  smile.gif  jau dabar baisiai nori viska daryti. Bet maziukas dar per mazas siemet, jei vyresnelis darys, tai ir tam gi reiks butinai  biggrin.gif
Pas mus siandien visa diena pliaupia. gera zinia bent ta,kad darze atsigavo pomidorai lauko. Nes jau galvojau,kad po paskutiniu liuciu bus jiems amen. Bet ir tai ne visi ten patenkinti. Vat tie kur remintoje lysveje gyvena lauke, tai jei ne krusa, tai visai kataloginiai pas mane butu.

biggrin.gif pas mus vaikams tik įdomu į žemę sėklas sukišti...tuom ir baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
o kažin tą ebay būtinai reikėjo parodyt ką? dabar ir juodos žemuogė ar braškės akose stovi, air dar visokių velnių anksčiau nematytų...blin, bus kaip pernai- rudeniop kitiems metams susipirksiu sėklas doh.gif o dar realiai nežinau ko norėt doh.gif pomikų vėl n pamačiau, seilės tįsta į paveiksliukus jau vien jūsų žiūrint....ai, žodžiu- internetas yra blogis....piniginei, ta prasme...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 10, 15:27)
o kažin tą ebay būtinai reikėjo parodyt ką? dabar ir juodos žemuogė ar braškės akose stovi, air dar visokių velnių anksčiau nematytų...blin, bus kaip pernai- rudeniop kitiems metams susipirksiu sėklas doh.gif  o dar realiai nežinau ko norėt doh.gif pomikų vėl n pamačiau, seilės tįsta į paveiksliukus jau vien jūsų žiūrint....ai, žodžiu- internetas yra blogis....piniginei, ta prasme...

galvojau,kad tik man taip blush2.gif doh.gif nemoku ir nebandziau ten apsipirkinet unsure.gif bet gal ir gerai cool.gif
Atsakyti