Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

[quote=zikas1970,2013 06 13, 08:24]

kokia slapuke unsure.gif Jau valgyti susiruose, tai nors parodyk kol ant krumo, man tie sirpstantys dabar patys paciausi wub.gif

Tai va telefone turiu vaizdų tik laido neturiu, bet darbe tai išgyrė, nes čia brandūs žmonės su didele patirtim, o niekas tokių vaizdų neturi blush2.gif .

Tikiuosi savaitgalį nepamiršiu fotoaparato į sodybą nusivešti mirksiukas.gif .

Kai cituoji teksta, netrink pirmos eilutes, kur skliausteliuose ir pacia paskutine palik skliausteliuose, ten tik vienas zodis tada cituojamas tekstas apremintas buna, lengviau skaityti blush2.gif

Nu va kaip tik Panevežys tai taip ir mokina biggrin.gif , sesė mano Panevėžyje gyvena o ji vyresne 6 m. biggrin.gif tai vis paauklėja sako aš juk tavo 2 mama smile.gif .Dėkui už pastaba bandysiu reaguoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 13 birželio 2013 - 07:46
QUOTE(Kulke @ 2013 06 12, 22:57)
Nieko,guodziu save,kad kitamet bus lengviau jau...

Nelabai bus aiškiau lotuliukas.gif Pas mane irgi toks pats miškas, apie vaizdus kuriuos čia matau tik svajoju. Nors atrodo ir veislės tos pačios, bet kai netikus šeimininkė, tai kas tam vargšui pomidorui belieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 12, 15:30)
Ar zemuoges pievose yra tresiamos kada?

Sutinku, kad turi pakakti maistiniu medziagu, bet, kad tresti skanesni neitikinsit  cool.gif

eilinį kartą pašnekėkim, kas yra trąša lotuliukas.gif

sekantis postas buvo apie kalį - kai jo trūksta, vaisiai būna neskanūs. o kalis tai yra PELENAI. tai ir yra trąša. Taip kad tik mūsų pačių įsivaizdavimas, kas yra trąša, mus ir klaidina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 birželio 2013 - 08:11
QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 13, 07:44)

Tai va telefone turiu vaizdų tik laido neturiu, bet darbe tai išgyrė, nes čia brandūs žmonės su didele patirtim, o niekas tokių vaizdų neturi  blush2.gif .

Tikiuosi savaitgalį nepamiršiu fotoaparato į sodybą nusivešti  mirksiukas.gif .

Nu va kaip tik Panevežys tai taip ir mokina  biggrin.gif , sesė mano Panevėžyje gyvena o ji vyresne 6 m. biggrin.gif tai vis paauklėja sako aš juk tavo 2 mama  smile.gif .Dėkui už pastaba bandysiu reaguoti  lotuliukas.gif

Lauksim lauksim 4u.gif
Cia ne pamokymas, o patarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 06 13, 08:11)
eilinį kartą pašnekėkim, kas yra trąša  lotuliukas.gif

sekantis postas buvo apie kalį - kai jo trūksta, vaisiai būna neskanūs. o kalis tai yra PELENAI. tai ir yra trąša. Taip kad tik mūsų pačių įsivaizdavimas, kas yra trąša, mus ir klaidina.

O pelenai nesvarbu kokie, lapuočių, spygliuočių, popieriaus?
Atsakyti
Mergaitės, atsirašau, bet noriu paklausti apie tą asiūklių nuovirą. Kokiu santykiu jį verdat? Ar čia saviveikla užsiimti, viską iš akies. O gal kuri recepčiuką su jais turite. Radau netoli namų asiūklių, o jūs čia juos vis minit. Sakau ir aš nusibeždžioniausiu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif

P.S. visos temos tuščios, visos mamkos sulėkusios Pomidorų temoje lotuliukas.gif . Ir aš tarp jų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 birželio 2013 - 08:31
QUOTE(Paladė @ 2013 06 13, 09:11)

Labas iš ryto. Aš su žiniomis iš savo pomidorų reanimacijos. Būkė stabilizavosi. Atsisveikoinom su vienu Mazriniu. Kiti pradeda kelti apatinius lapus, gal gyvens. Daug pomidorų iš šaknų išleidę atžalas, tos stiprios gražios, bet dar nedidelės, kažin ar gali suspėti užaugti, jeigu motininis pamirs? Ar galima iš tuneliuko pomidorus perkelti į šiltnamį. Daugprimegztų nemažų pomidoriukų ir gausiai žydi, ar persodinimas nepakenktų?
Labai laukiu patarimų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 06 13, 09:26)
O pelenai nesvarbu kokie, lapuočių, spygliuočių, popieriaus?

medienos tikrai, ne popieriaus. aš lapuočių naudoju, o kad netiktų spygliuočių, tai negirdėjau. gal sudėtis ir skiriasi, bet vis tiek kalio ir kitų elementų tikrai yra ir vienuose, ir kituose.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 06 13, 08:28)
Mergaitės, atsirašau, bet noriu paklausti apie tą asiūklių nuovirą. Kokiu santykiu jį verdat? Ar čia saviveikla užsiimti, viską iš akies. O gal kuri recepčiuką su jais turite. Radau netoli namų asiūklių, o jūs čia juos vis minit. Sakau ir aš nusibeždžioniausiu.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

pirmam psl. yra Trasu ruosimas pagal EX: mirksiukas.gif , As puse normos dariau, kibiro man per daug 4u.gif

QUOTE(ate42 @ 2013 06 13, 08:29)
Labas iš ryto. Aš su žiniomis iš savo pomidorų reanimacijos. Būkė stabilizavosi. Atsisveikoinom su vienu Mazriniu. Kiti pradeda kelti apatinius lapus, gal gyvens. Daug pomidorų iš šaknų išleidę atžalas, tos stiprios gražios, bet dar nedidelės, kažin ar gali suspėti  užaugti, jeigu motininis pamirs? Ar galima iš tuneliuko pomidorus perkelti į šiltnamį. Daugprimegztų nemažų pomidoriukų ir gausiai žydi, ar persodinimas nepakenktų?

Valioooo, as taip ir galvojau, kad atsigaus clap.gif O atzalas dabar leis kaip pasiute, pamenu ir as, net stiebas pradejo saknis leisti, as skabiau, nebent jei kokia grazi, nemaza atzala, bandyti imerkti i vandeni, kad sakinis isleistu, maza ka, jei numiros, tai turesi kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 13, 10:36)
pirmam psl. yra Trasu ruosimas pagal EX:  mirksiukas.gif , As puse normos dariau, kibiro man per daug  4u.gif

Ačiū, nebeprimatau gi aš blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Ate42, džiugu dėl tavo pomidoriukų 4u.gif , o tai jau liūdna buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 birželio 2013 - 08:42
QUOTE(Ex @ 2013 06 13, 07:02)
Saintina bigsmile.gif o aš jau maniau, kad tu apžergusi savo har-har-harlėjų su baikeriais išlėkei atostogaut..  tongue.gif

nea, neatostogauju dar smile.gif Bet šeštadienį su har-har važiuosim Kaunan, gal prasukt pro Elektrėnus? biggrin.gif

Ne, nu pas tave tai patys tikriausi Kosmonautai bigsmile.gif O pas mane tada kas? blink.gif Supainiot neturėjau, bo nesėjau tokios formos pomidorų išvis schmoll.gif Šiaip tai tikrai maniškiai į hibridus panašūs, patys augalai milžiniški, kekės kaip ir sakei - irgi hibridinės išvaizdos. Bet kad peresortuotų iš paprastų sėklų į hibridines blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2013 06 13, 08:29)
Labas iš ryto. Aš su žiniomis iš savo pomidorų reanimacijos. Būkė stabilizavosi. Atsisveikoinom su vienu Mazriniu. Kiti pradeda kelti apatinius lapus, gal gyvens. Daug pomidorų iš šaknų išleidę atžalas, tos stiprios gražios, bet dar nedidelės, kažin ar gali suspėti  užaugti, jeigu motininis pamirs? Ar galima iš tuneliuko pomidorus perkelti į šiltnamį. Daugprimegztų nemažų pomidoriukų ir gausiai žydi, ar persodinimas nepakenktų?

smagu labai, kad ūkis atsigauna wub.gif
Atžalos, aišku, užaugs ir derės, tik vėliau. Bet manau, kad jas vertėtų išskint, nes motininiam augalui reik jėgų atsigaut.
O iš tuneliuko irgi galima perkelt. Manau, nieko tam pomidorui nenutiktų, jie aplamai gajūs. Tik neišraut, nenupurtyt šaknų, o iškast su kiek daugiau žemės ir atsargiai perkelt. Bet jei jie puikiai jaučiasi tuneliuke, ar verta juos perkėlinėt? Tuo labiau, kad ir šiltnaminiai atsigauna.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 13, 09:56)
nea, neatostogauju dar  smile.gif  Bet šeštadienį su har-har važiuosim Kaunan, gal prasukt pro Elektrėnus?  biggrin.gif

Ne, nu pas tave tai patys tikriausi Kosmonautai  bigsmile.gif  O pas mane tada kas?  blink.gif Supainiot neturėjau, bo nesėjau tokios formos pomidorų išvis  schmoll.gif  Šiaip tai tikrai maniškiai į hibridus panašūs, patys augalai milžiniški, kekės kaip ir sakei - irgi hibridinės išvaizdos. Bet kad peresortuotų iš paprastų sėklų į hibridines  blink.gif
Papildyta:
smagu labai, kad ūkis atsigauna  wub.gif 
Atžalos, aišku, užaugs ir derės, tik vėliau. Bet manau, kad jas vertėtų išskint, nes motininiam augalui reik jėgų atsigaut.
O iš tuneliuko irgi galima perkelt. Manau, nieko tam pomidorui nenutiktų, jie aplamai gajūs. Tik neišraut, nenupurtyt šaknų, o iškast su kiek daugiau žemės ir atsargiai perkelt. Bet jei jie puikiai jaučiasi tuneliuke, ar verta juos perkėlinėt? Tuo labiau, kad ir šiltnaminiai atsigauna.

Dar neperkėlinėsiu iki šeštadienio. Tuneliuke yra Jaučio širys. Jie auktaūgiai, bet netilpo šiltnamyje. Galvoju, kad šeštadienį bus aiškiau, kurie gyvi, o kuriuos reikia atsodinti, va į tų vietą ir sodinčiau.
Kaip supratau, tuos naujai iš žemės augančius dabar skabyti? Ar tik kai bus aišku dėl motininio ggyvybės? Juk dabar jie žemėje su šaknim, tai jei mama pamirs jau nereikės šaknydinti, augs sau toliau. Ar jie labai silpnina mamos atsigavimą?
Atsakyti