QUOTE(Ex @ 2013 06 13, 07:02)
Saintina

o aš jau maniau, kad tu apžergusi savo har-har-harlėjų su baikeriais išlėkei atostogaut..
nea, neatostogauju dar

Bet šeštadienį su har-har važiuosim Kaunan, gal prasukt pro Elektrėnus?
Ne, nu pas tave tai patys tikriausi Kosmonautai

O pas mane tada kas?

Supainiot neturėjau, bo nesėjau tokios formos pomidorų išvis

Šiaip tai tikrai maniškiai į hibridus panašūs, patys augalai milžiniški, kekės kaip ir sakei - irgi hibridinės išvaizdos. Bet kad
peresortuotų iš paprastų sėklų į hibridines
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2013 06 13, 08:29)
Labas iš ryto. Aš su žiniomis iš savo pomidorų reanimacijos. Būkė stabilizavosi. Atsisveikoinom su vienu Mazriniu. Kiti pradeda kelti apatinius lapus, gal gyvens. Daug pomidorų iš šaknų išleidę atžalas, tos stiprios gražios, bet dar nedidelės, kažin ar gali suspėti užaugti, jeigu motininis pamirs? Ar galima iš tuneliuko pomidorus perkelti į šiltnamį. Daugprimegztų nemažų pomidoriukų ir gausiai žydi, ar persodinimas nepakenktų?
Labai laukiu patarimų.
smagu labai, kad ūkis atsigauna
Atžalos, aišku, užaugs ir derės, tik vėliau. Bet manau, kad jas vertėtų išskint, nes motininiam augalui reik jėgų atsigaut.
O iš tuneliuko irgi galima perkelt. Manau, nieko tam pomidorui nenutiktų, jie aplamai gajūs. Tik neišraut, nenupurtyt šaknų, o iškast su kiek daugiau žemės ir atsargiai perkelt. Bet jei jie puikiai jaučiasi tuneliuke, ar verta juos perkėlinėt? Tuo labiau, kad ir šiltnaminiai atsigauna.