Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(donata72 @ 2013 06 06, 15:54)
Sophia su pirmu ir sekmingo startu IVF 4u.gif

Ačiū mergaitės wub.gif jus taip pat visas su būsimais ir tik gerais rezultatais wub.gif

QUOTE(Mika... @ 2013 06 06, 16:14)

Pradedancioms linkiu nebijoti tu adatu, jau cia buvo rasyta, kad paskui lauks sunkesnis momentas nei duris. O sekmes atveju reiks vaika dar gimdyt, vot tada tai skaudes  biggrin.gif

tas tai tiesa biggrin.gif po truputi pratinuosi prie tos minties, ale negalėjo tablečių sugalvot tongue.gif vyrui sakau leisi vaistus o jis sako sau galėčiau suleist o tau ne, o aš atvirkščiai sakau tau suleisčiau o sau niekaip doh.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2013 06 06, 16:15)
Labas  4u.gif  O kurioj saly esi , jei nepaslaptis?  smile.gif

parašiau i až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 06, 03:30)
Jei tarkim turėsit tik du embrionus ir sodinsit viena, tai ką darysite su likusiu? Ar verta šaldyti vieną, ar leidžia kas nors jį šaldyti, jei jis tik vienas?

Jei butu tik du, tai tikrai nei vieno nesaldyciau, jei klinika deda po daugiau. Neaisku ar tas uzaldytas atlaikys paskui atsilimo procesa. Su saldymais nekokia praktika turiu. Is 3 FET nebuvo karto, kad visi atsiltu. Nors yrta merginu, kuriom visi atsilo sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Rora @ 2013 06 06, 15:41)
Prisijungiau prie sio forumo, tikejausi paguodos, bet jos nelabai sulaukiau, toks jausmas, kad kiekviena gyvena savo bedomis...

na matai, forume labai sunku prisitaikyti, skirtingos asmenybės su skirtingais poreikiais. Vienoms reikia, kad guostų, kitos, atvirkščiai, dėl to pyksta, sako, kad joms tik blogiau dėl to, vienoms reikia švelnumo, kitoms,priešingai, "spyrio į š..", vienos atrodo be galo stiprios ir nesiskundžia net po penktos ar septintos nesėkmės, o kitoms ir po pirmojo bandymo stogas čiuožia. Čia iš viso viskas labai jautru, natūralu, kad dažnai nepataikoma pasakyti to, ko konkrečiam žmogui reikia konkrečioje situacijoje. Todėl jei negavai,ko tikėjaisi, suprask, kad tikrai ne iš piktos valios, tiesiog galbūt nepataikėme 4u.gif

QUOTE(Mika... @ 2013 06 06, 17:14)

Kitty, kur tie planai rugpjuti? VK ar Latvijoje? 

nebežinau nei kur, nei kada. Dar tirsime papildomai vyrą LV, tada žiūrėsim, dar nuo kitų rodiklių priklauso, jei VK, gali dar ilgiau užtrukti, jei nespėju rugpjūtį arba rugsėjį, tada nebežinau..nieko kol kas nežinau.
Kokie tavo planai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olesia @ 2013 06 06, 15:31)
Papildyta:

Aš tai labai gailiosi ,kad užšaldžiau.Viko viskas labai greitai balandi išpunktavo cista pradejo stimulioti Gonalu ir M... .Balandžio 22  darė vienų laikų man punkcija folikulu o vyrui TESA.Reakcija i stimul.vaistus būvo žiauri skausmai folikulu apie 40 ir visi maži .Išpunktavo 8 gerus.Pas vyra nieko ne rado.Po 2 dienu verdiktas 2 blogai dalinosi liko 6 snaigutės.Pas mane Hiperstimuliacija.Isodinti daktaras rizikavo.Liepe šaldyti.O kita cikla atvažiavus iš šaldytų liko tik 2 isodino ir vse..........................

O kaip buvo savijauta po hiperstimuliacijos? nes as pati vos gyva likau...
Atsakyti
KittyKitty,

labai teisingi zodziai thumbup.gif thumbup.gif
thumbup.gif

As dar tik pridesiu, kad visi gyvename savo gyvenimus, vienos dienos laisvesnes, kitos uzimtos iki beprotybes, kartais yra jegu, laiko ir nuotaikos parasyti, kita kartai nera ju ne tik forumui, bet ir dar kam nors. O ypac po keliu patirtu nesekmiu. Dar priklauso nuo etapu, kuri cia ir kiek esame. Pacioje pradzioje buvau labai dekinga padejusioms merginoms, kurios man visiskai zaliai viska nuosirdziai paaiskindavo. Tada visus 8 menesius pati jauciau pareiga atsilyginti patarimais ir informacija naujoms sio skyrelio dalyvems. Jauciausi tikraja to zodzio prasme, nuosirdziai skolinga. Taciau dabar pertraukos poreikis. Laikas kitu mergaiciu kitoms diskusijoms. Manau, kad taip ir sukasi ratas.

Ir kaip kazkas parase, visi esame skirtingi zmones, asmenybes ir nereikia tiketis, kad visi tiks ir patiks.

Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 06 birželio 2013 - 21:23
QUOTE(kocik @ 2013 06 06, 21:08)
O kaip buvo savijauta po hiperstimuliacijos? nes as pati vos gyva likau...

Labas rytas . Hiperstimuliacija būvo sunki ,atvažiavus į ligoninė tą dieną kaip reikėjo įsodinti snaigutės nėgalėjau dėl pilvo skausmo paeiti be vyro pagalbos. Pikino. Svaigo galva. Norėjau apžiuros mėtu sumėloti Treisai , kad nieko ne skauda . Bet Jis suprato, kad labai blogai ir ne leido įsodinimo. Pasakojo apie atvėjus , kada vis del to moteris ryžosi įsodinimui su tokia Hiperstimuliacija ir būvo didelia rizika sveikatai. doh.gif Po postojimo ta Hiperstimuliacija dar stipreja.
Atsakyti
QUOTE(olesia @ 2013 06 07, 08:05)
Labas rytas . Hiperstimuliacija būvo sunki ,atvažiavus į ligoninė  tą dieną kaip reikėjo įsodinti snaigutės nėgalėjau dėl pilvo skausmo paeiti be vyro pagalbos. Pikino. Svaigo galva. Norėjau apžiuros mėtu sumėloti Treisai , kad nieko ne skauda . Bet Jis suprato, kad labai blogai ir ne leido įsodinimo. Pasakojo apie atvėjus , kada vis del to moteris ryžosi įsodinimui  su tokia Hiperstimuliacija ir būvo didelia rizika sveikatai.  doh.gif Po postojimo ta Hiperstimuliacija dar stipreja.

O tai kam tada dar stimuliavo, jei turejote snaiguciu? As tai vaziavau i isodinima, ber viska uzsalde, nes buvo labai paciai blogai, gulde i ligonine, dare visus tyrimus, punktavo skysti, nors jo ne buvo labai daug, bet mano organizmui jau tikriausiai uzteko ir 0.5l, baisus vemimas, nu zodziu siaubias kas daresi. Grizusi is LV 3dienas dar kentejau ir kreipiausi cia pas medikus, buvo labai bloga, PAGULDE EXTRA ATVEJU I LIGONINE IR gyde...Dabar dar namuose guliu
Atsakyti
Stimuliavo prieš folikulu punkcija. Išpunktavus folikulus Hiperstimuliacija padidėjo. Ir tik tada po keleta dienų užšaldė.Pragulėjau lovoje savaitė:(Bet pas Jūs atrodo dar baisiau būvo.Tai folikulu punkcijos ne darė?Laikikites,ir tikrai viskas būs gerai.Aš visada kada būnų bažničioj tai už visus mūs statau žvakutės ir meldžiosiu:)
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Gelyte lt kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2013 06 07, 12:04)
Sveika 4u.gif
Gelyte lt  kaip tu?

net nezinau kaip..laikas tai letai slenka...
pilvas ispustas, vid uzkieteje, pilva maudzia ir STOGA RAUNA ax.gif
kaip tu?

Atsakyti
Sveikos visos dalyves smile.gif AS cia naujoke smile.gif perskaiciau tikrai daug irasu sitoj temoj ir siaip nemazai zinau, bet info neradau. Gal kas galit patarti:
Pradejau stimuliacija Gonaliu 3 c.d. isaugo 8 foliai, vienas peraugo iki 28 mm. Gydytoja padarius LH ir Progesterona pasake, kad nieko nebedarom, nes nors progesteronas geras, bet LH ovuliacinej fazej - nebesukontroliuos proceso. Zodziu laukia ilgas protokolas. ND leido daryti (pas mane viena puse nepraeinama), toj praeinamoj ir uzaugo tas perauges, kartu su dar 3 foliais. Tai ar vyksta ovuliacija jei anas peraugo? kas bus su tuo peraugusiu? nepaskyre jokio sprogduko ar kitu medikamentu. Gal kuriai taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Egluzele25 @ 2013 06 07, 14:14)
Sveikos visos dalyves smile.gif AS cia naujoke smile.gif perskaiciau tikrai daug irasu sitoj temoj ir siaip nemazai zinau, bet info neradau. Gal kas galit patarti:
Pradejau stimuliacija Gonaliu 3 c.d. isaugo 8 foliai, vienas peraugo iki 28 mm. Gydytoja padarius LH ir Progesterona pasake, kad nieko nebedarom, nes nors progesteronas geras, bet LH ovuliacinej fazej - nebesukontroliuos proceso. Zodziu laukia ilgas protokolas. ND leido daryti (pas mane viena puse nepraeinama), toj praeinamoj ir uzaugo tas perauges, kartu su dar 3 foliais. Tai ar vyksta ovuliacija jei anas peraugo? kas bus su tuo peraugusiu? nepaskyre jokio sprogduko ar kitu medikamentu. Gal kuriai taip buvo?

Egluzele, kiek dienu leidotes vaistus? t.y. kelinta ciklo diena gydytoja pamate kad vienas folis net 28mm? ar leidotes kartu su Gonaliu neleidziancius ivykti ovuliacijai vaistus Cetroteide?
Atsakyti