QUOTE(INGIRA @ 2013 07 09, 22:08)
KittyKitty, mat kaip
Nimesil kaip tik vartojau ir diklofenaką,...kogero visi tie vaistai norinčioms pastoto ar besilaukiančios ne į naudą

. Šeip kiek įmanoma tveriu,..tik po kartą šių vaistų vartojau. Tik ar ymanoma, jog toliau veikia stimuliacija, ją jau nutraukus...Pilvo tempimas vos iškenčiamas.
KittyKitty, o kuom begyveni?..yra planuojamas IVF? (galbūt čia nesusekiau, neužmačiau)
Man po pirmos punkcijos neskaudėjo, o po antros iš karto gana stipriai skaudėjo, tai jau ligoninėje davė diclac žvakutę 9diklofenakas), žvakės geriau,nes kaip ir nepatenka į kraują. Na, bet dėl vienos tabletės, manau, bet kuriuo atveju bėdos nėra.
Bet vat tavo požymiai man panašūs į hiper, nejuokauk,jei jau nuojauta sakys, kad reikia važiuoti į ligoninę, netempk. Man buvo hiper, bet nestipri, praėjo namuose per porą dienų. bet taip blogai kaip tau tikrai nebuvo.
O aš...IVF planuojamas, bet nežinau, nei kada, nei kur, nei koks, tai tokia kažkokia pasimetus esu. Labai labai daug dirbu dabar (keli darbai, viename vaduoju + turiu ir savų darbų), tai nelabai gal laiko turiu galvoti..bent taip sau aiškinu,kodėl negalvoju, pernai išėjau iš darbo, sėdėjau namie, tik apie IVF ir galvojau, skaičiau, gilinausi,produktus derinau, ką reikia, valgiau ir gėriau, ko nereikia, nevalgiau ir negėriau:), o dabar kažkaip pasyviai

Papildų tai daug geriu, bet šiaip..maisto nelabai dar žiūriu, vyno išgeriu

, nežinau, ar aš kažkur viduje netikiu,kad greitai pradėsim, ar kas man.. Dabar esminis dalykas- pirmadienį Varšuvoje daromės spermos DNR fragmentacijos tyrimą, nes pas maniškį labai prasta morfologija. Jei bus prasti DNR rezultatai, tai nieko ir daryti neverta, o ir pakeisti nelabai bus ką, jau dabar geria daug antioksidantų, nelaiko jokių kompų ant kelių, neina į pirtis ir t. t. Nebent dar metus ar kiek taupyti ir važiuoti kur nors, kur labai labai gerai atrinks..Na, o jei visgi rezultatai nenuvils, tada pradėsime dėlioti planus. kažkaip bijau, aišku, geriau jau žinoti realią situaciją, negu gyventi netikromis viltimis, bet viltis visgi ir varo į priekį gyvenime
Šiaip gerai, kai daug darbo, mažiau galvoju apie viską, tik vis aplinka primena. DAug kartų jau čia apie tai kalbėjom, žmonių nepakeisi, bet aš jų nesuprantu. Šiandien ryte vežiau dukrytę pas gydytoją, laukiam, sėdi tokia babcė, ateina mama su mažyte mergyte, maniškė prie jos kaip prie medaus, aišku, tai ta babcė kaip prikibo prie jos: o tu ką, neturi sesės? Ir brolio neturi? Nieko? Visiškai viena,kaip tau blogai, kaip tau bus sunku, nu ką ta tavo mama galvoja.. ir t. t. Nu nors atsistok ir išeik, aš nesuprantu, kokį tikslą žmonės turi, va taip grauždami mažus vaikus, oi, kaip tau nepasisekė, kokia tu nuskriausta.. Ar čia piktumas, ar absoliutus nepataisomas bukumas?

Jau ir taip jai sunku, eina dabar į kitą darželį, ten sujungtos grupės, visi su broliais ir sesėm, o ji viena, tai dar kur bepasisuksi, visi kimba prie vaiko..kad man sakytų, nu dzin, pripratus aš..net mano ginas, pas kurį gimdžiau ir kuris žino visas mano problemas (turim bendrų pažįstamų) susitikus prikibo, ko miegam, ko antro vaiko nėra

jei jau vienas klinikų vadovų nesupranta, kad nereikia to klausinėti per baliukus, tai...
Nu va, išsiliejau. Žinau, kad nieko naujo nepasakiau, akd visoms taip, kurios neturi nė vieno, ėda, kad negimdo, kai pagimdo vieną, ėda, kad negimdo antro, o kai pagimdo trečią, ėda, kad saugotis nemoka

tiesiog šiandien mane užkniso.
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 10, 11:36)
sveikutė ir sėkmytės
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 07 10, 14:50)
Sveikos mergytesAr galetu buti kad O buvo veliau, ir testui dar anksti rodyt nors mm ir veluoja? Gal kam taip yra buve?
nagi sveika,
nenoriu suteikti vilčių, bet mano draugei net 6 savaičių testas nieko nerodė, o gydytoja pamatė nėštumą kuo puikiausiai, visko gali būti. Pakartok testą tiesiog, arba atvykus į LT galėsi hcg pasidaryti ir bus aišku
GLAMOUR, labai labai džiaugiuosi dėl tavęs
Papildyta:
Plunksnyte, beje, o ką darėt, kad taip pagerėjo vyro reikaliukai?