Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(INGIRA @ 2013 07 10, 13:44)
Stimuliuota GONAL 100 vt. (palyginus nedidelė dozė, tačiau aš linkusi į hyper, policistines kiaušides turiu) Išpunktavo išties nemažai-17 kiaušialąsčių smile.gif  Po FP nei kraujuota nei ką, tik štai...
Meile_  o tau kelinta stimuliacijos diena? kuo ir kiek?

Oho..Tikrai daug.. Tikekimes, kad ir kokybe kaip kiekybe gera. thumbup.gif Turbut del to tokia savijauta. O kiek metu tau jeigu nepaslaptis? As geriau 5 tab. Femara, Latrozoli ar kaip jis ten. Gonalis po 200. Dar tik 8 diena man.
Atsakyti
QUOTE(INGIRA @ 2013 07 10, 13:44)
Stimuliuota GONAL 100 vt. (palyginus nedidelė dozė, tačiau aš linkusi į hyper, policistines kiaušides turiu) Išpunktavo išties nemažai-17 kiaušialąsčių smile.gif  Po FP nei kraujuota nei ką, tik štai...

Sveika, mano derlius buvo lygiai toks pats - 17 subrendusių kiaušialąsčių. Pilvas buvo papūstas ir šiek tiek maudė. Bet klausiau gydytojo nurodymų - gėriau po punkcijos daug skysčių (po stiklinę kas pusvalandį), nors įprastai geriu 1-1,5 litro per dieną. Vienintelis nepatogumas - į tualetą irgi kas pusvalandis bėgiojau. Bet - jokių skysčių pilve. Ir jokių nuskausminamųjų neprireikė.
Keistas Tavo gydytojos požiūris, nes man buvo aiškiai pasakyta - jei maudimas pereina į skausmą - skambinti bet kuriuo paros metu, pasakys į kurią ligoninę važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 07 10, 15:09)
Sveika, mano derlius buvo lygiai toks pats - 17 subrendusių kiaušialąsčių. Pilvas buvo papūstas ir šiek tiek maudė. Bet klausiau gydytojo nurodymų - gėriau po punkcijos daug skysčių (po stiklinę kas pusvalandį), nors įprastai geriu 1-1,5 litro per dieną. Vienintelis nepatogumas - į tualetą irgi kas pusvalandis bėgiojau. Bet  - jokių skysčių pilve. Ir jokių nuskausminamųjų neprireikė.
Keistas Tavo gydytojos požiūris, nes man buvo aiškiai pasakyta - jei maudimas pereina į skausmą - skambinti bet kuriuo paros metu, pasakys į kurią ligoninę važiuoti.

"Ryškesnius skausmus jaučiu todėl, jog esu smulkesnio sudėjimo (gydytojos nuomonė" tai lyg ir natūralu...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(INGIRA @ 2013 07 10, 15:24)
"Ryškesnius skausmus jaučiu todėl, jog esu smulkesnio sudėjimo (gydytojos nuomonė" tai lyg ir natūralu...
g.gif

Tai kad aš irgi ne iš stambiųjų (167cm/53kg)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamile_xx: 10 liepos 2013 - 14:32
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 10, 15:05)
Oho..Tikrai daug.. Tikekimes, kad ir kokybe kaip kiekybe gera.  thumbup.gif Turbut del to tokia savijauta. O kiek metu tau jeigu nepaslaptis? As geriau 5 tab. Femara, Latrozoli ar kaip jis ten. Gonalis po 200. Dar tik 8 diena man.

Na, jau 2/3 stimuliacijos kelio, jei pagal tą trumpąją shemą smile.gif Ir kiek folių, bei kokio dydžio priauginta? Ir stimuliuota kur kas didesnė, stipresnėm dozėm.. Man bemaž (30 m.) Kiek tau?
Papildyta:
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 07 10, 15:31)
Tai kad aš irgi ne iš stambiųjų (167cm/53kg)

Kamile_xx, na taip, sutinku..ir labai daili tikriausiai smile.gif Aš dar smulkesnė, tik ne savo noru, genai. ( Įprastai 160cm./47 kg., dabar jau 50 kg pasiekiau) Ir jau kone nejuokais susinervinu, kuomet teigiama, jog visos bėdos tik dėl mano smulkumo. mad.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 07 10, 14:50)
Sveikos mergytes smile.gif

Lankiausi sitam skyreli metu pradzioje, jau turekoj viena nesekminga IVF verysad.gif

Ranku nenuleidziam ir startuosim rugpjucio gale su snaigute smile.gif

Kame beda, IVF metu sake kad vyro spermiukai labai pagerejo ir beveik siekia norma, taj dave vilciu. Ir siuo metu nesulaukiu mm,jau savaite kaip veluoja, jautri krutine,pamaudzia pilva,atrodo pramus, bet ne...o testas nieko nerodo...

Ar galetu buti kad O buvo veliau, ir testui dar  anksti rodyt nors mm ir veluoja? Gal kam taip yra buve? blush2.gif

sveika, man taip nebuvo, bet kiek zinau tikrai dar gali buti visko smile.gif o del ko anksciau daretes ivf? beda tik pas vyra ir iui nebutu padeje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 10, 14:01)
sveika, man taip nebuvo, bet kiek zinau tikrai dar gali buti visko smile.gif o del ko anksciau daretes ivf? beda tik pas vyra ir iui nebutu padeje? g.gif

Kai pradejom darytis pas vyra buvo tikrai prastai, todel IUI net nebuvo minties smile.gif

o po pusantru metu kai priejom eile ir daremes vyro rezai zenkliai pagereje buvo, net daktarai nustebe buvo ax.gif net po to lyginom rezultatus, kad tikrai zymiai geriau buvo, pas mane bedu nera bent jau pagal daktarus taip atrodo:-)

Buciau ramiai laukus rugpjucio, o dabar...dar pirmadieni skrendam I lt...
Atsakyti
QUOTE(INGIRA @ 2013 07 09, 22:08)
KittyKitty, mat kaip  g.gif
Nimesil kaip tik vartojau ir diklofenaką,...kogero visi tie vaistai norinčioms pastoto ar besilaukiančios  ne į naudą doh.gif . Šeip kiek įmanoma tveriu,..tik po kartą šių vaistų vartojau. Tik ar  ymanoma, jog toliau veikia stimuliacija, ją jau nutraukus...Pilvo tempimas vos iškenčiamas.

KittyKitty, o kuom begyveni?..yra planuojamas IVF? (galbūt čia nesusekiau, neužmačiau)  rolleyes.gif

Man po pirmos punkcijos neskaudėjo, o po antros iš karto gana stipriai skaudėjo, tai jau ligoninėje davė diclac žvakutę 9diklofenakas), žvakės geriau,nes kaip ir nepatenka į kraują. Na, bet dėl vienos tabletės, manau, bet kuriuo atveju bėdos nėra.
Bet vat tavo požymiai man panašūs į hiper, nejuokauk,jei jau nuojauta sakys, kad reikia važiuoti į ligoninę, netempk. Man buvo hiper, bet nestipri, praėjo namuose per porą dienų. bet taip blogai kaip tau tikrai nebuvo.

O aš...IVF planuojamas, bet nežinau, nei kada, nei kur, nei koks, tai tokia kažkokia pasimetus esu. Labai labai daug dirbu dabar (keli darbai, viename vaduoju + turiu ir savų darbų), tai nelabai gal laiko turiu galvoti..bent taip sau aiškinu,kodėl negalvoju, pernai išėjau iš darbo, sėdėjau namie, tik apie IVF ir galvojau, skaičiau, gilinausi,produktus derinau, ką reikia, valgiau ir gėriau, ko nereikia, nevalgiau ir negėriau:), o dabar kažkaip pasyviai unsure.gif Papildų tai daug geriu, bet šiaip..maisto nelabai dar žiūriu, vyno išgeriu blush2.gif , nežinau, ar aš kažkur viduje netikiu,kad greitai pradėsim, ar kas man.. Dabar esminis dalykas- pirmadienį Varšuvoje daromės spermos DNR fragmentacijos tyrimą, nes pas maniškį labai prasta morfologija. Jei bus prasti DNR rezultatai, tai nieko ir daryti neverta, o ir pakeisti nelabai bus ką, jau dabar geria daug antioksidantų, nelaiko jokių kompų ant kelių, neina į pirtis ir t. t. Nebent dar metus ar kiek taupyti ir važiuoti kur nors, kur labai labai gerai atrinks..Na, o jei visgi rezultatai nenuvils, tada pradėsime dėlioti planus. kažkaip bijau, aišku, geriau jau žinoti realią situaciją, negu gyventi netikromis viltimis, bet viltis visgi ir varo į priekį gyvenime smile.gif

Šiaip gerai, kai daug darbo, mažiau galvoju apie viską, tik vis aplinka primena. DAug kartų jau čia apie tai kalbėjom, žmonių nepakeisi, bet aš jų nesuprantu. Šiandien ryte vežiau dukrytę pas gydytoją, laukiam, sėdi tokia babcė, ateina mama su mažyte mergyte, maniškė prie jos kaip prie medaus, aišku, tai ta babcė kaip prikibo prie jos: o tu ką, neturi sesės? Ir brolio neturi? Nieko? Visiškai viena,kaip tau blogai, kaip tau bus sunku, nu ką ta tavo mama galvoja.. ir t. t. Nu nors atsistok ir išeik, aš nesuprantu, kokį tikslą žmonės turi, va taip grauždami mažus vaikus, oi, kaip tau nepasisekė, kokia tu nuskriausta.. Ar čia piktumas, ar absoliutus nepataisomas bukumas? doh.gif Jau ir taip jai sunku, eina dabar į kitą darželį, ten sujungtos grupės, visi su broliais ir sesėm, o ji viena, tai dar kur bepasisuksi, visi kimba prie vaiko..kad man sakytų, nu dzin, pripratus aš..net mano ginas, pas kurį gimdžiau ir kuris žino visas mano problemas (turim bendrų pažįstamų) susitikus prikibo, ko miegam, ko antro vaiko nėra doh.gif jei jau vienas klinikų vadovų nesupranta, kad nereikia to klausinėti per baliukus, tai... doh.gif

Nu va, išsiliejau. Žinau, kad nieko naujo nepasakiau, akd visoms taip, kurios neturi nė vieno, ėda, kad negimdo, kai pagimdo vieną, ėda, kad negimdo antro, o kai pagimdo trečią, ėda, kad saugotis nemoka doh.gif doh.gif tiesiog šiandien mane užkniso.

QUOTE(Meile_ @ 2013 07 10, 11:36)
Sveikos, merginos!

sveikutė ir sėkmytės 4u.gif

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 07 10, 14:50)
Sveikos mergytesAr galetu buti kad O buvo veliau, ir testui dar  anksti rodyt nors mm ir veluoja? Gal kam taip yra buve?

nagi sveika,
nenoriu suteikti vilčių, bet mano draugei net 6 savaičių testas nieko nerodė, o gydytoja pamatė nėštumą kuo puikiausiai, visko gali būti. Pakartok testą tiesiog, arba atvykus į LT galėsi hcg pasidaryti ir bus aišku 4u.gif

GLAMOUR, labai labai džiaugiuosi dėl tavęs wub.gif
Papildyta:

Plunksnyte, beje, o ką darėt, kad taip pagerėjo vyro reikaliukai?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 10, 15:07)
Man po pirmos punkcijos neskaudėjo, o po antros iš karto gana stipriai skaudėjo, tai jau ligoninėje davė diclac žvakutę 9diklofenakas), žvakės geriau,nes kaip ir nepatenka į kraują. Na, bet dėl vienos tabletės, manau, bet kuriuo atveju bėdos nėra.
Bet vat tavo požymiai man panašūs į hiper, nejuokauk,jei jau nuojauta sakys, kad reikia važiuoti į ligoninę, netempk. Man buvo hiper, bet nestipri, praėjo namuose per porą dienų. bet taip blogai kaip tau tikrai nebuvo.

O aš...IVF planuojamas, bet nežinau, nei kada, nei kur, nei koks, tai tokia kažkokia pasimetus esu. Labai labai daug dirbu dabar (keli darbai, viename vaduoju + turiu ir savų darbų), tai nelabai gal laiko turiu galvoti..bent taip sau aiškinu,kodėl negalvoju, pernai išėjau iš darbo, sėdėjau namie, tik apie IVF ir galvojau, skaičiau, gilinausi,produktus derinau, ką reikia, valgiau ir gėriau,  ko nereikia, nevalgiau ir negėriau:), o dabar kažkaip pasyviai unsure.gif  Papildų tai daug geriu, bet šiaip..maisto nelabai dar žiūriu, vyno išgeriu blush2.gif , nežinau, ar aš kažkur viduje netikiu,kad greitai pradėsim, ar kas man.. Dabar esminis dalykas- pirmadienį Varšuvoje daromės spermos DNR fragmentacijos tyrimą, nes pas maniškį labai prasta morfologija. Jei bus prasti DNR rezultatai, tai nieko ir daryti neverta, o ir pakeisti nelabai bus ką, jau dabar geria daug antioksidantų, nelaiko jokių kompų ant kelių, neina į pirtis ir t. t. Nebent dar metus ar kiek taupyti ir važiuoti kur nors, kur labai labai gerai atrinks..Na, o jei visgi rezultatai nenuvils, tada pradėsime dėlioti planus. kažkaip bijau, aišku, geriau jau žinoti realią situaciją, negu gyventi netikromis viltimis, bet viltis visgi ir varo į priekį gyvenime smile.gif

Šiaip gerai, kai daug darbo, mažiau galvoju apie viską, tik vis aplinka primena. DAug kartų jau čia apie tai kalbėjom, žmonių nepakeisi, bet aš jų nesuprantu. Šiandien ryte vežiau dukrytę pas gydytoją, laukiam, sėdi tokia babcė, ateina mama su mažyte mergyte, maniškė prie jos kaip prie medaus, aišku, tai ta babcė kaip prikibo prie jos: o tu ką, neturi sesės? Ir brolio neturi? Nieko? Visiškai viena,kaip tau blogai, kaip tau bus sunku, nu ką ta tavo mama galvoja.. ir t. t. Nu nors atsistok ir išeik, aš nesuprantu, kokį tikslą žmonės turi, va taip grauždami mažus vaikus, oi, kaip tau nepasisekė, kokia tu nuskriausta.. Ar čia piktumas, ar absoliutus nepataisomas bukumas? doh.gif Jau ir taip jai sunku, eina dabar į kitą darželį, ten sujungtos grupės, visi su broliais ir sesėm, o ji viena, tai dar kur bepasisuksi, visi kimba prie vaiko..kad man sakytų, nu dzin, pripratus aš..net mano ginas, pas kurį gimdžiau ir kuris žino visas mano problemas (turim bendrų pažįstamų) susitikus prikibo, ko miegam, ko antro vaiko nėra doh.gif  jei jau vienas klinikų vadovų nesupranta, kad nereikia to klausinėti per baliukus, tai... doh.gif

Nu va, išsiliejau. Žinau, kad nieko naujo nepasakiau, akd visoms taip, kurios neturi nė vieno, ėda, kad negimdo, kai pagimdo vieną, ėda, kad negimdo antro, o kai pagimdo trečią, ėda, kad saugotis nemoka doh.gif  doh.gif  tiesiog šiandien mane užkniso.
sveikutė ir sėkmytės 4u.gif
nagi sveika,
nenoriu suteikti vilčių, bet mano draugei net 6 savaičių testas nieko nerodė, o gydytoja pamatė nėštumą kuo puikiausiai, visko gali būti. Pakartok testą tiesiog, arba atvykus į LT galėsi hcg pasidaryti ir bus aišku 4u.gif

GLAMOUR, labai labai džiaugiuosi dėl tavęs wub.gif
Papildyta:

Plunksnyte, beje, o ką darėt, kad taip pagerėjo vyro reikaliukai?

Smegenys suvokia kad tikriausiai ne, bet sirdelej kirba o gal... smile.gif jei neateis taj jo lt pasidarysiu hcg if nueisiu echoskopui:-)
Vyras pusantru metu atsisake net laselio alkoholio, mete rukyti, vartojo vitaminus ir daug sportavo. nemaniau kad sitie dalykai gali taip pakeisti rezultatus, bet matyt gali...
Atsakyti
Sveikutes, skaiciau skaiciau, bet taip tiksliai ir nesuzinojau plius minus kokia tvarka viskas vyksta iki proceduros.. po dvieju IUI jau zinau dienu tikslumu kada reikes pas daktara , kada Clost pradet gert ir pan... o dabar laukiu kol daktaras sugris is atostogu, ir sekanti cikla ruosimes ir meginsime IVF, dabar kaip tik pasidarysiu visus reikiamus tyrimus kol jo nera. Bet noreciau savaitele atostogu isvykti is lietuvos, ir pagal visus paskaiciavimus + - 2d., rugpj. 15d prasideda mm, rugpj. 19 (3-5 CD) apsilankyciau pas gydytoja, o 20d iki 28 noreciau isvykti, net neisivaizduoju ar imanoma istrukti, pas mane O vyksta apie 17-18CD (ilgokas ciklas), realiai 14CD jau vel galeciau buti pas gydytoja, ar ten jis turi nuolatos stebeti ..? ar uztektu vizitu 4 ir 14CD... Ir kiek dienu pries O ar per O punktuoja...? ir vyro turta irgi ta pacia diena?
Atsakyti
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 10, 15:57)
Na, jau 2/3 stimuliacijos kelio, jei pagal tą trumpąją shemą  smile.gif Ir kiek  folių, bei kokio dydžio priauginta? Ir stimuliuota kur kas  didesnė, stipresnėm dozėm.. Man bemaž (30 m.) Kiek tau?
Papildyta:
Kamile_xx, na taip, sutinku..ir labai daili tikriausiai smile.gif Aš dar smulkesnė, tik ne savo noru, genai. ( Įprastai 160cm./47 kg., dabar jau 50 kg pasiekiau) Ir jau kone nejuokais susinervinu, kuomet teigiama, jog visos bėdos tik dėl mano smulkumo. mad.gif
smile.gif

Siandien einu pas daktariuka, ziuresim ka ten priauginom. Pirmadieni buvo apie 10 foliu +/- 14mm. Daktariukas dziaugesi, kad viskas ale gerai cia einasi. Bet gal mazoka kai tokios dozes nemazos. doh.gif Na ziuresim kas siandien bus. MAn jau 33 ir as esu pakankamai apkunoka. Gal ir tai lemia. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyna27 @ 2013 07 11, 08:57)
Sveikutes, skaiciau skaiciau, bet taip tiksliai ir nesuzinojau plius minus kokia tvarka viskas vyksta iki proceduros.. po dvieju IUI jau zinau dienu tikslumu kada reikes pas daktara , kada Clost pradet gert ir pan... o dabar laukiu kol daktaras sugris is atostogu, ir sekanti cikla ruosimes ir meginsime IVF, dabar kaip tik pasidarysiu visus reikiamus tyrimus kol jo nera. Bet noreciau savaitele atostogu isvykti is lietuvos, ir pagal visus paskaiciavimus + -  2d., rugpj. 15d prasideda mm,  rugpj. 19 (3-5 CD) apsilankyciau pas gydytoja, o 20d iki 28 noreciau isvykti, net neisivaizduoju ar imanoma istrukti, pas mane O vyksta apie 17-18CD (ilgokas ciklas), realiai 14CD jau vel galeciau buti pas gydytoja, ar ten jis turi nuolatos stebeti ..? ar uztektu vizitu 4 ir 14CD... Ir kiek dienu pries O ar per O punktuoja...? ir vyro turta irgi ta pacia diena?

Labiau patyrusios gal geriau pakonsultuos, as tik zinau, kad man butinai 2CD liepe ateiti, apziurejo ir stimuliacija pradejom 2CD. IUI tai pradeda ir nuo 3-4CD stimuliacija, bet kaip supratau IVF anksciau.
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 07 11, 08:57)
Sveikutes, skaiciau skaiciau, bet taip tiksliai ir nesuzinojau plius minus kokia tvarka viskas vyksta iki proceduros.. po dvieju IUI jau zinau dienu tikslumu kada reikes pas daktara , kada Clost pradet gert ir pan... o dabar laukiu kol daktaras sugris is atostogu, ir sekanti cikla ruosimes ir meginsime IVF, dabar kaip tik pasidarysiu visus reikiamus tyrimus kol jo nera. Bet noreciau savaitele atostogu isvykti is lietuvos, ir pagal visus paskaiciavimus + -  2d., rugpj. 15d prasideda mm,  rugpj. 19 (3-5 CD) apsilankyciau pas gydytoja, o 20d iki 28 noreciau isvykti, net neisivaizduoju ar imanoma istrukti, pas mane O vyksta apie 17-18CD (ilgokas ciklas), realiai 14CD jau vel galeciau buti pas gydytoja, ar ten jis turi nuolatos stebeti ..? ar uztektu vizitu 4 ir 14CD... Ir kiek dienu pries O ar per O punktuoja...? ir vyro turta irgi ta pacia diena?

Stimuliacijos viduryje - 7-8 diena dar kartą lankiausi, nes turi pažiūrėti, kaip organizmas į vaistus reaguoja, pakeisti dozę, jei to reikia. Man viena kartą punkcija buvo 10CD (trumpa schema), kitą kartą 13 stimuliacijos dieną (ilgas protokolas).
Atsakyti