Merginos turiu viena estrofem dezute (galioja iki 12.2013) ir 7vnt. crinone (galioja 03.2014), busiu LT uz keliu dienu, atsiusciau jei kas norit? Atiduodu su visusiuku
Sekmes Blanka
Merginos turiu viena estrofem dezute (galioja iki 12.2013) ir 7vnt. crinone (galioja 03.2014), busiu LT uz keliu dienu, atsiusciau jei kas norit? Atiduodu su visusiuku
Adresa man i AZ.
Mielosios, as po punkcijos. 7 kiausinelius paeme. Mazoka ar ne? Kaip manot?
Kokie pojuciai po punkcijos jums buna? Viskas labai lengvai praejo, bet va kai guliu tai viskas ok. O tik atsistoju ir pora zingsniu pazengiu, labai stiprus tempimas, net nzn, skaudus tempimas, negaliu paeiti. Normalu cia? ir dar jeigu nesunku, gal galite papasakoti apie isodinimo procedura. Ar skausminga? Ar irgi operacineje atlieka? Ar pamigdo ? Labai aciu is anksto.
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 13, 15:02)
Kokie pojuciai po punkcijos jums buna? Viskas labai lengvai praejo, bet va kai guliu tai viskas ok. O tik atsistoju ir pora zingsniu pazengiu, labai stiprus tempimas, net nzn, skaudus tempimas, negaliu paeiti. Normalu cia? ir dar jeigu nesunku, gal galite papasakoti apie isodinimo procedura. Ar skausminga? Ar irgi operacineje atlieka? Ar pamigdo ? Labai aciu is anksto.
Sveika. 7 kiausineliai - ne taip ir daug, bet priklauso, kiek apsivaisins, ir kiek dalinsis. Jei visi - tai tada tikrai daug
O pojutis - gal tai susije, kiek ispunktavo. Kaip sakiau, as jauciausi tikrai nekaip, po punkcijos is viso nieko nenorejau, o paskui dar pora dienu gaivelejausi
Isodinimas - juoku darbas. Cia jau geroji dalis
QUOTE(nanataa @ 2013 07 12, 17:56)
MYG niekas negali pasakyti ar IVF pavyks, jei zinotu is anksto mergaiciu skyrelio net nebutu ir niekas nediskutuotu kur buvo padaryta klaida arba ka daryti kad ta klaida nesikartotu. As pirma karta irgi buvau lyg ant sparnu, galvojau ai nuvaziuosiu isims viska , paskui ides ir jau nescia, o pasirodo tas mechanizmas sunkiau veikia. Sunku tavo draugei, ziauriai darbar sunku, tas skausmas neissakomas zodziais, bet ta kelione jei jau pradejo tegul tesia toliau jei salygos leidzia, ir gal paskaitydama si skyreli ka nors pakeistu kita IVF jau darant
Vat del to ir pikciausia ant tos daktares, kad tiek prisuoke, prizadejo ir pffff.....
Toks ispudis, kad tiesiog reikejo prisivilioti pinigus i klinika...
Meile_-linkiu ryt išgirsti, jog visi ar bent didžioji dalis apsivaisino
Man su hiperstimuliacija, po punkcijos dvi paros buvo kone siaubingos
Labai svarbu kitą dien pradėti vartoti nurodytus vaistus,..o mes jų po kelis miestus tądien ieškojome...Svarbu, kad stipriai nekraujuotum, visa kita ne taip..
Aš šiandien po punkcijos, įsodino man 2 blastocistas
(išpunktuota 17, apsivaisino 13, auginom iki blastocistų ir šaldyt nebeliko..) Tikrai, pats procesas, gana švelnus ir net mielas... tik aš vis skubinau, nes atvykau tooookia pilna pūsle
Dabar belieka tik gulinėt, ilsėtis....ir sulaukt tų išsvajotų
Vaistukai jau uzsakyti
QUOTE(philipuks @ 2013 07 13, 12:02)
Kazin ar turi jaustis kokie pojuciai po snaiguciu isodinimo
Vakar isodino dvi, lasteles dalijosi, nakti pilva maude 
na, sekančią dieną po įsodinimo neturėtų būti kažin kokių stiprių pojūčių, bet šiek tiek pilvą gal normalu jausti, vis tiek lįsta pro kaklelį
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 13, 12:28)
Sveikos, merginos
aš jau po punkcijos darant 5 IVF. Šį kartą kažkaip daugiau kiaušialąsčių - 15. O taip pergyvenau, nes per apžiūra matė tik 8 ir išvis per stimuliaciją nieko nejaučiau. Na bet, aišku, be streso neapsiėjo. Pasirodo, MB spermos A ir B judrumas nulinis. Nu ir prasidėjo, kad jis ne vyras, nevykėlis ir kiti epitetai. Nusprendėme daryti IMSI, nes PICSI, deja, nebekvalifikavomės. Viskas šį kartą nauja, tiek procedūra (būdavo tik ICSI), tiek gydytoja, tiek papildomi vaistai. Na bet labai vyro gaila, jau baigiasi argumentai, kad vyriškumas ne tik tuo pasireiškia
aš jau po punkcijos darant 5 IVF. Šį kartą kažkaip daugiau kiaušialąsčių - 15. O taip pergyvenau, nes per apžiūra matė tik 8 ir išvis per stimuliaciją nieko nejaučiau. Na bet, aišku, be streso neapsiėjo. Pasirodo, MB spermos A ir B judrumas nulinis. Nu ir prasidėjo, kad jis ne vyras, nevykėlis ir kiti epitetai. Nusprendėme daryti IMSI, nes PICSI, deja, nebekvalifikavomės. Viskas šį kartą nauja, tiek procedūra (būdavo tik ICSI), tiek gydytoja, tiek papildomi vaistai. Na bet labai vyro gaila, jau baigiasi argumentai, kad vyriškumas ne tik tuo pasireiškia
sėkmytės, Blanka
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 13, 15:02)
Nėra mažai, jeigu gerai vaisinsis, linkiu, kad taip ir būtų
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 13, 17:29)
smagu, dvi blastukės
QUOTE(Meile_ @ 2013 07 13, 03:02)
Meile, svarbu, kad butu kokybiski ir kuo daugiau apsivaiisntu, bei graziai dalintus
Papildyta:
QUOTE(ChiMena @ 2013 07 13, 05:29)
Sveikaname tapus PUPO
AČIŪ KittyKitty, Pepe/ilgakojine,..kad tik mačytų...
..
Stengsiuos tų mažuliukų nepaleisti...
Stengsiuos tų mažuliukų nepaleisti...
Cituk, ačiū už maldelę
Viskas dabar nuostabu. Tikiuosi,taip viskas ir toliau bus
Meile, įsodinimas pati maloniausia Ivf procedūra
Sėkmės! Laikau špygas,kad apsivaisintų dauguma kiaušinėlių
Myg,tikrai niekas negali garantuoti IVF sėkmės. Gaila,bet tai žiauri tiesa...
Chimena, sveikinu,net dvi blastutės
Tikiuosi,kad abi ir liks pas savo mamuliuką
Sėkmės laukiant!!!
[quote=ChiMena,2013 07 13, 17:29]
Labai svarbu kitą dien pradėti vartoti nurodytus vaistus,..o mes jų po kelis miestus tądien ieškojome...Svarbu, kad stipriai nekraujuotum, visa kita ne taip..
(išpunktuota 17, apsivaisino 13, auginom iki blastocistų ir šaldyt nebeliko..) Tikrai, pats procesas, gana švelnus ir net mielas... tik aš vis skubinau, nes atvykau tooookia pilna pūsle
Dabar belieka tik gulinėt, ilsėtis....ir sulaukt tų išsvajotų 
Puikios naujienos
Lengvo dabar laukimo ir saugok save..
Vaistus man jau suleido ligonineje ir prilipino pleistrus. Ir siaipturiu visus vaistukus susipirkus. Bet ten tokia kruva! Kaip nesusimaisyt..
Skausmai man nerimsta, grynai kaip peiliu badytu sonus prie kirksniu.
Raitausi is skausmo. MB issigando kas man cia yra, tai paskambino daktariukui, sake gerti nuskausminamuju. Dabar ikaliau tabletka tai net akyse sviesiau.
Ir dar daktariukas paminejo, kad 5 kiausineliai is 7 apsivaisino. Sakau, gal netaip supratai kazka, nes per anksti turbut vertinti dar apsivaisinima. Ar ne? 
Papildyta:
Dekui! Taigi laukiu nesulaukiu to isodinimo..

Papildyta:
IUI procedura tai man buvo isties skausminga. Viena uz kita skausmingesnes. Bet ai ka cia..
Juokas is tikruju istverti tokius skausmus ir nemalonumus del TOKIO tikslo. Svarbu viskas butu gerai.. 
Papildyta:
Merginos, aciu visoms uz nuomones, padrasinimus ir demesi.
Puikios naujienos
Vaistus man jau suleido ligonineje ir prilipino pleistrus. Ir siaipturiu visus vaistukus susipirkus. Bet ten tokia kruva! Kaip nesusimaisyt..
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2013 07 13, 20:01)
Cituk, ačiū už maldelę
Viskas dabar nuostabu. Tikiuosi,taip viskas ir toliau bus
Sėkmės! Laikau špygas,kad apsivaisintų dauguma kiaušinėlių
Tikiuosi,kad abi ir liks pas savo mamuliuką
Sėkmės laukiant!!! 
Dekui! Taigi laukiu nesulaukiu to isodinimo..
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 13, 18:45)
na, sekančią dieną po įsodinimo neturėtų būti kažin kokių stiprių pojūčių, bet šiek tiek pilvą gal normalu jausti, vis tiek lįsta pro kaklelį
. Na, arba... greita implantacija
sėkmytės, Blanka
tikrai gerą derlių pavyko užauginti, tik gaila, kad vyras taip reaguoja.. nu prie ko čia vyriškumas...
Tavo pojūčiai normalūs, o įsodinimas visiškai neskausmingas, nereikia jokių nuskausminamųjų, jeigu esu darius IUI, tai tas pats. Na arba pvz kai ima tepinėlį iš gimdos kaklelio. Panašiai.
smagu, dvi blastukės
Laikom kumščius dabar 
sėkmytės, Blanka
smagu, dvi blastukės
IUI procedura tai man buvo isties skausminga. Viena uz kita skausmingesnes. Bet ai ka cia..
Papildyta:
Merginos, aciu visoms uz nuomones, padrasinimus ir demesi.
QUOTE(Blanka1 @ 2013 07 13, 12:28)
Sveikos, merginos
Sveikutes
Oi,Blanka kaip man pazystamas ta busena
Kumstukai suspausti
philipuks gal tau tik taip atrodo kad kazkas ne taip
MYG deja,bet buna kad gydytojai isleidzia per duris su toookius tikejimu,kad pavyks-viskas tiesiog idealu ir nepavyksta.Zinau nemazai atveju,ju galima rast ir IVF statistikoj,kai niekas gero nesitikejo ir ivyko stebuklas.As daznai sakau,kad IVF tai labai lygu zodziu IF...tik mes niekas nezinom kas slepiasi toliau po zodzio IF.
Meile_ dideles sekmes ir tau,ir prisidesiu prie paneliu palinkejimo kad suzinotum jog didzioji dalis apsivaisino.O isodinimas tikrai pati maloniausia procedura,asmeniskai man visai neskausminga,bet man ir IUI nebuvo skausmingi.Paskui taip faina,kai isodina ir tu matai tuos maziukus ekrane,pasijauti fantastiskai
Po punkcijos man skaudejo,bet pakenciamai-as tik kelis kartus esu zvakute isidejus,o siaip na paskauda,pakent ir ok.Man labiausiai skaudedavo kai reikedavo i WC eit.
ChiMena sveikinu su PUPO
grazaus vakaro visoms ir po graziausia zieda mano brangioms senbuvems kurios ir lankosi cia,ir tik paskaito-apie visas jus mastau,prisimenu ir galvoju