Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

as kai garsiai sauksi dar vs minkstinamajo paimsiu g.gif nu paskaiciau neblogi atsiliepimai vienam forume g.gif
Atsakyti
okiuks
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2013 06 07, 13:43]
rase kad didintas ... jum s laisva sbus xs aptemptas butu 4u.gif

Aciu jums 4u.gif , labiau norisi to rudo megztuko, bet sitas taip pat tiktu tik brangesnis g.gif , o sakykite factory siandien jau nupirkote ?

Ir dar aciu uz grazius ryskius sporbatukus is Zulily, emiau dvieju dydziu, tai vieni tiko puikiai mano mazajai, kitus vezu kriksto dukrai dovanu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibai: 07 birželio 2013 - 15:17
factory ner koduko jokio tai free shipukui nesirenku be jo
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 07, 16:15)
factory ner koduko jokio tai free shipukui nesirenku be jo

ai tai jai nera ten nuolaidos jokios, reiketu moketi shipuka man, 4,95 dol plius prie kainytes g.gif , jei teisingai supratau ir tada is karto nupirktumete g.gif g.gif
Atsakyti
taip
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Labai daug prekiu neatsiimtu pas julieja. Vilnietes paskubekite atsiimti, juliejos namai ne sandelys. 4u.gif

Uz uzsakytas prekes susimokekite, as noriu issiusti. Nebus issiunciama, kol nera mokejimo. Nusiperkama ir dingstama. Kol pas mane randasi jav, as galiu grazinti i parduotuve. Aciu, kad susimoka uz grazinima, bet buna kad tenka paciai moket, kad atgaut nors dali pinigeliu uz prekes.

QUOTE(zuika23 @ 2013 06 07, 15:08)
Atėjau padėkot Lauretai ir co už VS grožius  wub.gif Ingut, Jumpsiutas nerealiai gražus  wub.gif tik vat kol kas neįtilpau pasimatuot, tiksliau per klubus įsibraškinau, o pilvo neįkišau, tai po leliuko gimimo jau bus pats tas  biggrin.gif

Ir dar klausimėlis, savo siuntinuke radau priemonę plaukučiams... Kam ji priklauso?  g.gif

aciukas jums uz pirkinukus. 4u.gif
Atsakyti
o venus neparejo dar iki jusu-ten kiek atsimenu greit ateina ar su vs maisau g.gif
ojei nepaziurejau 4 diena tik uzsakiau o jau laukiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 07 birželio 2013 - 15:59
Aciu uz prekytes,
labai patenkinta VS blizgiu... kai rinksit manau imsiu dar smile.gif
Atsakyti
..o kada planuojamos naujos dezutes?
Atsakyti
kita sav dezutes bus
saulute kokius kvapus pirkot?
Atsakyti
Ingut, ka pirkai is VS.