as kai garsiai sauksi dar vs minkstinamajo paimsiu
nu paskaiciau neblogi atsiliepimai vienam forume
okiuks
[quote=Ingakalnis,2013 06 07, 13:43]
rase kad didintas ... jum s laisva sbus xs aptemptas butu
Aciu jums
, labiau norisi to rudo megztuko, bet sitas taip pat tiktu tik brangesnis
, o sakykite factory siandien jau nupirkote ?
Ir dar aciu uz grazius ryskius sporbatukus is Zulily, emiau dvieju dydziu, tai vieni tiko puikiai mano mazajai, kitus vezu kriksto dukrai dovanu:)
rase kad didintas ... jum s laisva sbus xs aptemptas butu
Aciu jums
Ir dar aciu uz grazius ryskius sporbatukus is Zulily, emiau dvieju dydziu, tai vieni tiko puikiai mano mazajai, kitus vezu kriksto dukrai dovanu:)
factory ner koduko jokio tai free shipukui nesirenku be jo
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 07, 16:15)
factory ner koduko jokio tai free shipukui nesirenku be jo
ai tai jai nera ten nuolaidos jokios, reiketu moketi shipuka man, 4,95 dol plius prie kainytes
taip
Sveiki
Labai daug prekiu neatsiimtu pas julieja. Vilnietes paskubekite atsiimti, juliejos namai ne sandelys.
Uz uzsakytas prekes susimokekite, as noriu issiusti. Nebus issiunciama, kol nera mokejimo. Nusiperkama ir dingstama. Kol pas mane randasi jav, as galiu grazinti i parduotuve. Aciu, kad susimoka uz grazinima, bet buna kad tenka paciai moket, kad atgaut nors dali pinigeliu uz prekes.
aciukas jums uz pirkinukus.
Labai daug prekiu neatsiimtu pas julieja. Vilnietes paskubekite atsiimti, juliejos namai ne sandelys.
Uz uzsakytas prekes susimokekite, as noriu issiusti. Nebus issiunciama, kol nera mokejimo. Nusiperkama ir dingstama. Kol pas mane randasi jav, as galiu grazinti i parduotuve. Aciu, kad susimoka uz grazinima, bet buna kad tenka paciai moket, kad atgaut nors dali pinigeliu uz prekes.
QUOTE(zuika23 @ 2013 06 07, 15:08)
Atėjau padėkot Lauretai ir co už VS grožius
Ingut, Jumpsiutas nerealiai gražus
tik vat kol kas neįtilpau pasimatuot, tiksliau per klubus įsibraškinau, o pilvo neįkišau, tai po leliuko gimimo jau bus pats tas
Ir dar klausimėlis, savo siuntinuke radau priemonę plaukučiams... Kam ji priklauso?
Ir dar klausimėlis, savo siuntinuke radau priemonę plaukučiams... Kam ji priklauso?
aciukas jums uz pirkinukus.
o venus neparejo dar iki jusu-ten kiek atsimenu greit ateina ar su vs maisau 
ojei nepaziurejau 4 diena tik uzsakiau o jau laukiu
ojei nepaziurejau 4 diena tik uzsakiau o jau laukiu
Aciu uz prekytes,
labai patenkinta VS blizgiu... kai rinksit manau imsiu dar
labai patenkinta VS blizgiu... kai rinksit manau imsiu dar
kita sav dezutes bus
saulute kokius kvapus pirkot?
saulute kokius kvapus pirkot?
Ingut, ka pirkai is VS.
as isejau i lauka, ir nieko neziurejau.