Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 06 06, 15:54)
jus pagal eu nesiorentuokit labai skiriasi batu dydziai as bernams savo pirkau puma 11.5 tai 45 tik tik galejo but ir 12  ax.gif  sakyciau i mazesne puse  g.gif tiksliai matuokit cm  mirksiukas.gif moteriski kiek skaiciau daugmaz atitinka ju lentele..vaikiski  berniukiski nu  man ir i mazesne puse  g.gif  nors peda ne siaura  g.gif

tai vyrui su rezervu bandysiu uzsakyti, o va sau ne, nes ner didesnio dydzio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
puma tikrai mazinti vyras mano 40,5 bet pekru 8tuka jis anot puma lenteles 41 bet laisvoki jam
Arnui irgi imu didesnius sau taip pat ne 10 o 10,5
Atsakyti
Sveiki, gal kas ka galetu pasakyti apie si megztukeli ??? Didintas jis ar atitinka g.gif g.gif As megstu labiau aptemptus ax.gif . ir kada planuojate uzsakineti Crew factory ? aciu 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 06, 16:06)
puma  tikrai mazinti  vyras mano 40,5  bet pekru 8tuka  jis anot puma lenteles 41 bet  laisvoki jam
Arnui irgi imu didesnius sau taip pat  ne 10 o 10,5

o kiek cm tavo koja? mano 26 cm su trupuciu, tai 9,5 bus mazi?
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2013 06 06, 17:07)

26 su trupuciu tik 10 4u.gif as emiau savo draugei jos 26,4 kaip tik buvo nespaude ir nesireme pirstai-idealiai
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 06 06, 16:14)
26 su trupuciu tik 10  4u.gif as emiau savo draugei jos 26,4 kaip tik buvo nespaude  ir nesireme pirstai-idealiai

teks pirstus patrumpinti, nes Ingute jau nupirko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2013 06 06, 17:07)
Sveiki, gal kas ka galetu pasakyti apie si megztukeli ??? Didintas jis ar atitinka g.gif  g.gif As megstu labiau aptemptus ax.gif . ir kada planuojate uzsakineti Crew factory ? aciu 4u.gif

user posted image

i sita as ziuriu bet nzn dydziu sau M imciau ne sjo modelis laisvsnis ne v aptesku, neturiu free shipuko jei butu as su siuo megstuku jungciausi blush2.gif

QUOTE(KistinaR @ 2013 06 06, 17:07)

mano 26,5+- bet peda plati tik 10,5 imu

jie prasitampo tie kur jum papirkau, o gal pasiseks ir tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 06, 16:20)
jie prasitampo tie kur jum papirkau,    o gal pasiseks ir tiks  bigsmile.gif

reik tiketis smile.gif
Atsakyti
gal siauresne koja ir tiks biggrin.gif 4u.gif nu gerai kai prasitampo as balerinkas pirkau mazuma spaude dabar kaip tik biggrin.gif panesiojau gera menesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 06 06, 16:27)
gal siauresne koja ir tiks  biggrin.gif  4u.gif nu gerai kai prasitampo as balerinkas pirkau mazuma spaude dabar kaip tik  biggrin.gif panesiojau gera menesi  biggrin.gif

koja is siauresniu pas mane, nenesioju su labai atviru priekiu batu, nes pirstai isciuozia i prieki biggrin.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/w...~1D?s=price/asc
sukneliu geros kainos smile.gif

KristinaR turi tikti tuomet manau mano ese 26 peda 9gavo nesake kad spaudzia smile.gif gal nesimatavo biggrin.gif
Atsakyti
kiek dar aeropostale truksta ax.gif
Atsakyti