Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

Ledum, kaip manote ar būtų tikslinga ir nepervėlu patręšti azotinėm trąšom, kadangi nors pasodinti durpių-komposto-spyglių mišinyje, tačiau lapai pakankamai šviesūs. O gal rododendrinės trąšos be padidinto azoto kiekio padėtų tokioje situacijoje ?
Atsakyti
Mano ir vienas rododendras jau ruosiasi zydeti. Jis pas mane auga siaures vakaru puseje. Viena buvau pasodinus pietvakariu puseje, tai baisiaivargo jis man. Po perkelimo labai graziai atsigavo.
Atsakyti
Pavasarį persodintas,bet žydi jau. Rododendrams labiau rūpinuosi laistymu,nei trešimu ax.gif
user posted image
Vyksta kūrimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 01 gegužės 2014 - 08:45
Mano kaimyne laisto rododendrus kavos tirsciais. Ar galima juos laistyti actu su vandeniu arba kavos tirsciais..?
Atsakyti
Alio...? Ar cia jau nieko nera...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2014 05 09, 11:38)
Alio...? Ar cia jau nieko nera...? smile.gif

Yra, bet klausimas toks, kad bent aš į jį negaliu atsakyti. Aš laistau su trąšomis arba kai užsitesia sausra paprastu vandeniu. Rododendrus visada mulčiuoju pušies spygliais. Tai po kelių metų tokio mulčiavimo dalis spyglių supuvo ir dabar truputį sulaiko drėgmę.
Atsakyti
Ateinu pasirodyti, levandinis rododendras. Kvepia levandomis krūmelis wub.gif
user posted image

Monami, pas mane saulė taip pat pasirodo tik po 14-15 val. Nors žiemą buvau su agro 2 sluoksniais suvysčiusi. Pirmi metai kaip žiemojo, bijojau, kad neiššaltų. Jau skleidžiasi ir ryškiai rožinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 11 gegužės 2014 - 20:35
QUOTE(Para @ 2014 05 11, 21:31)
Ateinu pasirodyti, levandinis rododendras. Kvepia levandomis krūmelis  wub.gif
Monami, pas mane saulė taip pat pasirodo tik po 14-15 val. Nors žiemą buvau su agro 2 sluoksniais suvysčiusi. Pirmi metai kaip žiemojo, bijojau, kad neiššaltų. Jau skleidžiasi ir ryškiai rožinis.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir pas mane jau pradeda žydėti - žiemą buvo nedengiamas.

user posted image
Atsakyti
Dalele, aciu smile.gif
Pripyliau kavos tirsciu, dabar ziuresiu kas bus.... Biski pavarge tie mano rododendrai, nors ir pritresiau ir spygliu pripyliau, ir spygliuociu pjuvenu. Gal neteisingoj vietoj pasodinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 11, 21:31)
Ateinu pasirodyti, levandinis rododendras. Kvepia levandomis krūmelis  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

tikiuosi ir mano augs ir žydės,kol kas auga,pripyliau daug pušų spyglių,šalia didelė pušis auga wub.gif tuoj skleisis nenušąlę žiedai wub.gif

QUOTE(jediara @ 2014 05 11, 23:06)
Ir pas mane jau pradeda žydėti - žiemą buvo nedengiamas.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man vienas rododendrų augintojas sakė, kad karta per mėnesį rododendrą reikia palieti tokiu mišiniu: 10 litrų vandens ir 100 ml. obuolių acto.
Atsakyti