Mano ir vienas rododendras jau ruosiasi zydeti. Jis pas mane auga siaures vakaru puseje. Viena buvau pasodinus pietvakariu puseje, tai baisiaivargo jis man. Po perkelimo labai graziai atsigavo.
Pavasarį persodintas,bet žydi jau. Rododendrams labiau rūpinuosi laistymu,nei trešimu

Vyksta kūrimas

Vyksta kūrimas
Mano kaimyne laisto rododendrus kavos tirsciais. Ar galima juos laistyti actu su vandeniu arba kavos tirsciais..?
Alio...? Ar cia jau nieko nera...?

QUOTE(Ingriukas77 @ 2014 05 09, 11:38)
Yra, bet klausimas toks, kad bent aš į jį negaliu atsakyti. Aš laistau su trąšomis arba kai užsitesia sausra paprastu vandeniu. Rododendrus visada mulčiuoju pušies spygliais. Tai po kelių metų tokio mulčiavimo dalis spyglių supuvo ir dabar truputį sulaiko drėgmę.
Ateinu pasirodyti, levandinis rododendras. Kvepia levandomis krūmelis

Monami, pas mane saulė taip pat pasirodo tik po 14-15 val. Nors žiemą buvau su agro 2 sluoksniais suvysčiusi. Pirmi metai kaip žiemojo, bijojau, kad neiššaltų. Jau skleidžiasi ir ryškiai rožinis.

Monami, pas mane saulė taip pat pasirodo tik po 14-15 val. Nors žiemą buvau su agro 2 sluoksniais suvysčiusi. Pirmi metai kaip žiemojo, bijojau, kad neiššaltų. Jau skleidžiasi ir ryškiai rožinis.
QUOTE(Para @ 2014 05 11, 21:31)

Dalele, aciu 
Pripyliau kavos tirsciu, dabar ziuresiu kas bus.... Biski pavarge tie mano rododendrai, nors ir pritresiau ir spygliu pripyliau, ir spygliuociu pjuvenu. Gal neteisingoj vietoj pasodinau

Pripyliau kavos tirsciu, dabar ziuresiu kas bus.... Biski pavarge tie mano rododendrai, nors ir pritresiau ir spygliu pripyliau, ir spygliuociu pjuvenu. Gal neteisingoj vietoj pasodinau

QUOTE(Para @ 2014 05 11, 21:31)

tikiuosi ir mano augs ir žydės,kol kas auga,pripyliau daug pušų spyglių,šalia didelė pušis auga

QUOTE(jediara @ 2014 05 11, 23:06)
Ir pas mane jau pradeda žydėti - žiemą buvo nedengiamas.

Man vienas rododendrų augintojas sakė, kad karta per mėnesį rododendrą reikia palieti tokiu mišiniu: 10 litrų vandens ir 100 ml. obuolių acto.