QUOTE(Laukine_Feja @ 2013 09 03, 22:59)
buvau pernai nuo spalio 1 iki 11 dienos, oras buvo superinis, vanduo vandenyne siltutelis. mums isvaziuojant jau ta diena pradejo vakare kauptis debesys, taip kad manau del rugsejo oru tikrai neverta pergyventi, net neabejoju kad bus tikrai silta
beje, kelias dienas temperatura buvo 35, kitas - dienom tikrai nemaziau 30, tiesa naktys gal nebetokios siltos, naktim apie 17 laipsniu budavo. temdavo apie puse 8, 8 jau tikrai tamsu budavo, ir temsta laaabai greitai.

as rusiuoju jau vasarinius rubus,tai pagalvojau,jog gali neprireikti

Man ir 26°C uztektu!
QUOTE(Kristin @ 2013 09 04, 12:43)
Norime ten praleist savaitgali, pasivaikscioti mieste ir kazka grazaus pamatyt

.
Vakar ziurejau Portugalijos kelioniu foto reportazus ,tai Porto labai grazus miestelis

bet kazkaip linkstu prie Lisabonos
Papildyta:
Aciu Limcamca

bet mes tik keliom dienom, tai nebus laiko vazineti
As tai tikrai Lissabona rinkciausi,ten ir su vaikais galima daug nuveikti. I Sintra, Cascais visai netoliese.
Papildyta:
QUOTE(daisy3 @ 2013 09 04, 12:20)
Laba laba,
Daisy dar lagaminu nekrauna - bet jau arteja prie STARTO:)
Vienu zodziu - mes jau kaip ir susideliojome keliones taskus, daugmaz nakvynes, keleta naktu turime nerezervuotu - leisim sau painprovizuoti
Del oru - galesiu grizusi parasyti, bet rugsejis-as manau, kad pats tas ten. Siuo metu mano drauges Lagose kepinasi - sake karsta nerealiai, viskas labai fainiai. Renkantis viesbuti Lagose - galit nesivadovauti zemelapio atstumais - jos pasimeme kazkur miestelio viduryje, sake - gulejo prie baseino, nes galvojo kad pliazas kazkur toli, o pasirodo viskas nedideliais atstumais. Hm...o mes emem brangesnius apartamentus, kad kuo arciau vandens butumeme - kad toli nereiktu vaikscioti su vaiku

na...paziuresim:) Gal dar atsauksim - laiko turim:)
paskaiciau,jog oficialus sezonas Portugalijoje nuo birzelio vidurio iki rugsejo vidurio.
mes visuomet stengemes hoteli pajury rinktis. Vaizdas atperka viska.
Papildyta:
http://www.pestana.c...CFUyS3god6g4AXg sitas musu.
Yra daugiau ten fainu,bet beveik visi tik su HB.