QUOTE(fiauks @ 2007 04 26, 21:48)
o kaip manote, kiek ilgai gali jų veikimas reikštis?
teko šešiolikos išgert, mėnesinės visada nereguliarios buvo, bet iki šiol taip ir nesusireguliavo. ir stambėt pradėjau nuo to laiko.
jau trys metai praėjo, pasiskaičiau čia jūsų nuomones - išsigandau, gal nuo to..?
nes ir šiaip su skydliauke ne viskas gerai man
netikiu kad vien nuo postinoro tris metus nereguliaros menesines (beje, visai normalu kad nesusireguliavo, as kol nepradejau nesioti KP tol ir budavo nereguliarios). o kad stambeji nuo jo tai jau visai nesamone... toks pasalinis poveikis (ir tqai ne tris metus!) gali atsirasti nebent tuo atveju jei gan daznai ji geri
man irgi yra karta teke gerti postinora, pries metus mazdaug. jokio pasalinio poveikio
QUOTE(VidurnakcioLedi @ 2007 02 21, 20:04)
kolkas postinor gerti neteko

buvo pora kartu kaj maniau kad pastojau,bet lb rimtai i tai nereagavau ir njeko nedariau

siaip jaj butu dvejones ir ta akimirka sautu i galva pasinaudociau extrine KT
o kodel mintis gerti postinora ateina kai galvojate kad jau pastojote?

gi ji reikia gerti po nesaugiu santykiu, o ne darytis kazkokius naminius abortus
QUOTE(arjadeva @ 2007 04 11, 03:33)
na teko gerti postinor karta plyšus prezervatyvui, bet jokiu poveikiu nebuvo, bet už poros mėnesiu vistiek pastojau, visai nekaltu budu

.. matyt ir mano sūnus labai labai norejo ateiti ... tai gi , kad norėjo ir atėjo, niekas jam nesukliudė

....
kas per nekaltas budas del kurio vaikuciai atsiranda?