QUOTE(Mylim@ @ 2014 08 08, 22:13)
Tai vistiek isigijot stafa?
Butu smagu pamatyti Kalyte ar patinukas? Kokio amziaus?
Idomiai, kad Bone su katinu gerai draugauja Musiske pamaciusi katina net dreba kaip nori pagaut ir jeigu arti koks prabega tai is karto nori stvert
O nuo ko tas kosulys buna? Rodetes pas veterinara ir pasake kad tiesiog kosulys?
Nu nevisai stafa, puse tik

stafbulyte musu mergaite dabar jau 1,5metu. Labai faina, nerealiai paklusni, prieraisi, visada man prie kojos, buciuokle baisiausia, jei leisciausi, tai ji kaiuara para mane praustu

parsivezem ja visiskai nieko nemokancia, mat augus voljere, ziema vasara, issiilgus zmogisko demesio. dabar jau daug ko ismoko, kai parsiveziau net tvoros nebuvo, laikiau palaida o ji net nebande iseit is teritorijos. Su Bone iskart gerai sutare, jai paklusta, prisibijo, zodziu pincere parode savo posta, kad ji svarbiausiai ir viskas. KAtes mano tevu pradzioj bande vyt, bet pabariau ir viskas. Svetimas veja is kiemo, o su savom kartu guli.
Bone irgi taip pat svetimus katinus veja is teritorijos net dreba, o savi yra savi, nelieciami

o mazasis kaip vaikas jai
Pradzioj musu pinceryte siek tiek pavydejo naujos drauges, ne uz ka nesigule salia, o dabar jau vakare kai einam gult ir ju bendras guolis prie lovos, sukrenta abi, susiglaudzia ir gerai, o jei dar naktis saltesne, pas mus langas visad atidaras, tai isvis kartu susisuka
O sunidziu kosuli kur pasigavo net neisivaizduoju, galvoju gal vietines valkataujancios kates uznese, nes pilna apleistu serganciu, spek vyt lauk

vezem pas veterinara vos tik koset pradejo, tai antibiotiku prirase. Dabar siek tiek sumazejo tas krenkstimas, bet va vistiek nepraeina su visam. Ir dar namo reik vaziuot nezinau kaip cia bus su serganciu sunim. baisiausia vokietijoj ikliut
Mylima, apsisprendet del tos laparoskopines? kada planuojat tvarkyt? parodos kaip ir atkrenta, ar ne ?