Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

coccinella smagu ir jus matyti 4u.gif
Vaje tai ispuiks jusu Bone biggrin.gif Ziurekit grazuoles nevalgykit cepelinu ir palaikykit forma lotuliukas.gif
Tai nesupratau kokia drauge pirkot? Ta kaciuka ar dar kazka? blink.gif
Kad nezinau del tu parodu. Reiketu zmogaus kuris su ja ruostusi ir daug daug mokytusi unsure.gif Nesinoretu atiduoti i svetimas rankas doh.gif
Norejau jusu paklausti gal kas susidure su laparoskopine sterilizacija? Galvojam savo pupsikei daryti... Palikuoniu neplanuotume, rujos vargina ir ja ir mus. O be to, daug keliaujame ir pinciuke visur vezames, tai nepatogumas unsure.gif
Gal kas daugiau parasytu nuomone apie sterilizavima? Ar nepakinta charakteris? Ar neatsiranda slapimo nelaikymo, svorio problemu?
Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Drauge Bones stafordsyro bulterjere ax.gif o katinukas mano mamos, bet jie su mano Bone labai susidraugavo, kartu istisai.
As su sterilizacija nesusidurus, bet apie laparoskopine esu skaicius daug geru atsiliepimu. Kad greiciau atsigauna, jokiu dideliu siuliu, maza intervencija. Bet vistiek tokiu karsciu manau negerai daryt operacija, geriau rudeni.
Nemanau kad labai pasikeistu charakteris, vistiek jau suaugus kale, nusistovejes charakteris, tik gal reiks maista ribot, nes pasikeicia hormonai, ir labaiu est nores.

Mano Bonei sunidziu kosulys doh.gif sakes kaip vargsiuke koseja ziauriai, nakti nebeimanoma miegot, nes jai kad uzeina tai po valanda laiko istisai prakoseja. ir padet nelabai kuom galiu sad.gif geria antibiotikus, bet nemanau bent maziausio pagerejimo schmoll.gif
Atsakyti
Tai vistiek isigijot stafa? doh.gif Butu smagu pamatyti ax.gif wub.gif Kalyte ar patinukas? Kokio amziaus?
Idomiai, kad Bone su katinu gerai draugauja biggrin.gif Musiske pamaciusi katina net dreba kaip nori pagaut ir jeigu arti koks prabega tai is karto nori stvert doh.gif Nemegsta doh.gif
Del operacijos nemanau, kad metu laikas svarbu. Bet kokiu atveju ji daroma praejus 2-3 men po rujos. Fiestai tik nesenai praejusi ruja, tai dar reikes palaukti. O del maisto tai zinoma norma tures buti kaip visada ir reikalui esant galima rinktis light maistuka mirksiukas.gif
O nuo ko tas kosulys buna? Rodetes pas veterinara ir pasake kad tiesiog kosulys? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2014 08 08, 22:13)
Tai vistiek isigijot stafa?
Butu smagu pamatyti  Kalyte ar patinukas? Kokio amziaus?
Idomiai, kad Bone su katinu gerai draugauja Musiske pamaciusi katina net dreba kaip nori pagaut ir jeigu arti koks prabega tai is karto nori stvert

O nuo ko tas kosulys buna? Rodetes pas veterinara ir pasake kad tiesiog kosulys?

Nu nevisai stafa, puse tik biggrin.gif stafbulyte musu mergaite dabar jau 1,5metu. Labai faina, nerealiai paklusni, prieraisi, visada man prie kojos, buciuokle baisiausia, jei leisciausi, tai ji kaiuara para mane praustu doh.gif parsivezem ja visiskai nieko nemokancia, mat augus voljere, ziema vasara, issiilgus zmogisko demesio. dabar jau daug ko ismoko, kai parsiveziau net tvoros nebuvo, laikiau palaida o ji net nebande iseit is teritorijos. Su Bone iskart gerai sutare, jai paklusta, prisibijo, zodziu pincere parode savo posta, kad ji svarbiausiai ir viskas. KAtes mano tevu pradzioj bande vyt, bet pabariau ir viskas. Svetimas veja is kiemo, o su savom kartu guli.
Bone irgi taip pat svetimus katinus veja is teritorijos net dreba, o savi yra savi, nelieciami biggrin.gif o mazasis kaip vaikas jai ax.gif
Pradzioj musu pinceryte siek tiek pavydejo naujos drauges, ne uz ka nesigule salia, o dabar jau vakare kai einam gult ir ju bendras guolis prie lovos, sukrenta abi, susiglaudzia ir gerai, o jei dar naktis saltesne, pas mus langas visad atidaras, tai isvis kartu susisuka wub.gif

O sunidziu kosuli kur pasigavo net neisivaizduoju, galvoju gal vietines valkataujancios kates uznese, nes pilna apleistu serganciu, spek vyt lauk g.gif vezem pas veterinara vos tik koset pradejo, tai antibiotiku prirase. Dabar siek tiek sumazejo tas krenkstimas, bet va vistiek nepraeina su visam. Ir dar namo reik vaziuot nezinau kaip cia bus su serganciu sunim. baisiausia vokietijoj ikliut doh.gif

Mylima, apsisprendet del tos laparoskopines? kada planuojat tvarkyt? parodos kaip ir atkrenta, ar ne ? 4u.gif
Atsakyti
Va mano babauzienes biggrin.gif
user posted image

Riva
user posted image

Pagaliau mano vaikas turi suni, kuris moka ir nori su ja zaist bigsmile.gif
user posted image

Ir nebijo visai vandens, ir mirksta bet kokiu oru vandeny, baseine, baloj, upej, kad tik but su kompanija biggrin.gif
user posted image

Ir siaubingai nutukus kiemo direktore doh.gif biggrin.gif
user posted image

P.S. visi buvo pries ideja mano nusipirk stafa ar stafbuli, nes deka ziniasklaidos, mate kaip suni zudika, kuris mumis turejo visus ispjaut, issikept ir suryt biggrin.gif bet kai atsirado namie Riva visi ja isimylejo ir nebesupranta odel reik tokiu sunu bijot ir juos draust. Tikrai labai atsidaves prisirises suo, nors ir pinceris labai prieraisus bet sita visai kas kita wub.gif
Atsakyti
Labutis,mes ir mielai norime prisijungti i jusu gretas smile.gif user posted image musu mergaite vardu Bela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@rune... @ 2014 08 11, 05:30)
Labutis,mes ir mielai norime prisijungti i jusu gretas smile.gif user posted image musu mergaite vardu Bela smile.gif

Prasom junkites, placiau papasakokit apie savo mazyle, kiek laiko, is kur pirkot, kaip issirinkot, koks charakteris 4u.gif
ir nuotrauku negailekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2014 08 13, 21:05)
Prasom junkites, placiau papasakokit apie savo mazyle, kiek laiko, is kur pirkot,  kaip issirinkot, koks charakteris 4u.gif
ir nuotrauku negailekit mirksiukas.gif

Mums dar tik 3 menesiukai:) o siaip labai faina tokia auginti,zaisminga,laksto kaip isprotejusi biggrin.gif pirkom is parduotuves.o rinkomes labai greitai,pamatem ir iskart pasakem cia musu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2014 08 09, 13:38)
O sunidziu kosuli kur pasigavo net neisivaizduoju, galvoju gal vietines valkataujancios kates uznese, nes pilna apleistu serganciu, spek vyt lauk g.gif  vezem pas veterinara vos tik koset pradejo, tai antibiotiku prirase. Dabar siek tiek sumazejo tas krenkstimas, bet va vistiek nepraeina su visam. Ir dar namo reik vaziuot nezinau kaip cia bus su serganciu sunim. baisiausia vokietijoj ikliut doh.gif

Kada jus parsivezet ta stafuke? Nes sunidziu kosuliu persirge sunys gali dar 2-4 saviates buti nesiotojais g.gif Siaip kosuliui labai gerai naturalus medus. Kai mano suo sirgo as jam duodavau puse arbatinio saukstelio nulaizyti, o kita puse imaisydavau i puodeli silto vandens ir paduodavau lakti. Dar pamaisydavau medaus i ramuneliu arbata ir gerai veikdavo (maniskiui teko pereiti dviguba antibiotiku kursa, nes bacila buvo labai prilipusi, bet as nemegstu eksperimentuoti su visokiais zmogiskais vaistais kaip vaiku kosulio miksturomis).
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 08 15, 12:37)
Kada jus parsivezet ta stafuke? Nes sunidziu kosuliu persirge sunys gali dar 2-4 saviates buti nesiotojais g.gif Siaip kosuliui labai gerai naturalus medus. Kai mano suo sirgo as jam duodavau puse arbatinio saukstelio nulaizyti, o kita puse imaisydavau i puodeli silto vandens ir paduodavau lakti. Dar pamaisydavau medaus i ramuneliu arbata ir gerai veikdavo (maniskiui teko pereiti dviguba antibiotiku kursa, nes bacila buvo labai prilipusi, bet as nemegstu eksperimentuoti su visokiais zmogiskais vaistais kaip vaiku kosulio miksturomis).

Aciu Kazu uz pasidalinta patirti 4u.gif stafbule turiu nuo nuo birzelio galo, o mano pincere serga jau 3 sav. Gal ir ji uzkrete, neisisvaizduoju. Pabandysiu duot medaus, nes kai uzeina priepuoliai kosulio, tokio kaip krenkstimo, isproto varo, kaip ilgai trunka, ir gaila suns.
Vakar vedziau vel pas veterinara, nes isvaziuot reikia, o suns kosulys islieka, tai gavom pakartotina kursa antibiotiku doh.gif bijo kad nepersimestu i plaucius, nes ir kosulys kitoks, kaip anties kvaksejimas doh.gif Butinai liepe slopint kosuli, prirase pora tableciu Prednisolon, siaip tai nesuprantu kaip cia jis padeda, man tai ne i tema atrodo, bet padeda, nekosti. Bet tikriausiai bandysiu duot geriau medaus, nei sita vaista. smile.gif
Atsiminiau dabar, kad gal mes jau parsivezem is namu ta kosuli, nes vaziuojant, jai buvo uzeje kazkokie keisti kaip priepuoliai, labai lekavo, kosciojo, atrode kaip perkaites suo, as net susirgau gryzus, nes matyt bevedindama ja pati persalau, be to gryzus buvo labai salta, bet daugiau nekosejo, tik dar pora kartu masinoj buvo panasus priepuoliukai, kurie truko iki kokiu 2 val ir viskas. Niekad nieko panasaus nera buve, ir masinoj ji buna kaskart kai kur tik is namu pajudam. Paskui va 3 sav atgal rimtai koset pradejo ir iskart lekem pas veta g.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2014 08 15, 12:43)
Aciu Kazu uz pasidalinta patirti 4u.gif stafbule turiu nuo nuo birzelio galo, o mano pincere serga jau 3 sav. Gal ir ji uzkrete, neisisvaizduoju. Pabandysiu duot medaus, nes kai uzeina priepuoliai kosulio, tokio kaip krenkstimo, isproto varo, kaip ilgai trunka, ir gaila suns.

Taip, maniskis uzsikrete kokiu 4 menesiu budamas ir viskas prasidejo tik pasikartojanciu ciauduliu. Nuvedziau pas veterinara, nes jau apie sunidziu kosuli buvau girdejusi ir israse antibiotiku. Kol gerem pirma kursa kosulys prasidejo ir link kurso galo tik pablogejo. Antra kursa israse, bet kosulys niekur nedingo - kiekviena diena budavo bent du labai sunkus priepuoliai kai suo pradedavo ziaugcioti taip baisiai, kad net pats issigasdavo. Kosulys pradejo nykti tik kai veterinare israse kazkokiu antiuzdegiminiu ar kazko tokio. Bet medus ir ramuneliu arbata tikrai padejo visa sita reikala pagerinti. Is viso jis sirgo apie keturias savaites nuo pirmo ciaudulio iki paskutinio kostelejimo.. Man teko pirkti manuka medu, nes cia niekur normalaus naturalaus nerasi, bet jei jus dabar lietuvoj tai lengvai gero naturalaus surasit turgelyje kur... Kadangi jusu pincere mazyte tai as istirpinciau arbatini sauksteli puoduke silto vandens ir paduociau trecdali ryte, per pietus ir vakare. Bet taip, kad po gerimo ji nepradetu kazka valgyti dar.
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2014 08 16, 00:48)
coccinella nu ir grozis ta jusu stafuke wub.gif Nereali 4u.gif Bone tai tikrai atsigavus, tokia tikra direktore lotuliukas.gif tongue.gif
Labai gaila kad apsirgot sad.gif Linkiu sekmingai ir greit pasveikti 4u.gif Apie tokius kosulius net nebuvau girdejusi... matyt persalot unsure.gif 
Kiek pamenu gyvenat Italijoj tai i LT jus visad su masina vaziuojat? Dabar dvi cioces teks veztis. Ir viena nemaza doh.gif
rune kokioj parduotuvej pirkot? Kikoj? Jusu mazyle su dokumentais? Jau buvo kupiruota?
Smagu kad burys dideja 4u.gif

Ne kikoj,uzsieny smile.gif taip buvo jau kupiruota, turi kilmes dokumentus su pedgree smile.gif labai patenkinti šia mažyle,o sakykite gal kas dėjo mirco cheapa su GPS? Ar veikia bent? P.s gražios tavo pupos smile.gif
Papildyta:
O cia drauge atvežė dovanu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 27 balandžio 2015 - 07:34