Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai III tema

QUOTE(ZaliaGele @ 2016 03 01, 21:03)
Sekmadienį jau susodinau į vazoniukus ir sunešiau į kambarį. Praeitais metais jei neklystu dar anksčiau budinau. Į lauką sodinu kai jau nebegresia šalnos. Gal reiks pabandyt į labiau saulėtą vietą sodint..

Jūsų kanai panašu, kad bus paprasti bordo, mūsuose daug kas augina, jie aukštaūgiai, gumbai dideli. Bandykite labiau saulėje, jiems reikia šilumos ir drėgmės, bet pastebėjau, kad jų žydėjimui reikia ilgesnio laiko, tai padaiginimas anksčiau yra gerai. Bet jų žiedai neverti to vargo. Lapija nuostabi. Nereiklūs.
Atsakyti
Kažin kada jau galima į lauką išnešti, nes mano jau po pusmetrį siekia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2016 04 22, 19:36)
Kažin kada jau galima į lauką išnešti, nes mano jau po pusmetrį siekia. smile.gif

Dar negreit biggrin.gif pažiūrėjus į prognozes doh.gif žydėsim tikriausiai kambarį lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu 20-30 dideliu gumbu KANU BORDO LAPAIS. KAINA SIULYKITE. Klaipeda.I AZ.
Atsakyti
Laba diena ar jau nesat kanus i lauka, mano jau nemaza lapyje bijau nusaldyti, bet ir namie nelabai vietos jiems yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2016 05 07, 08:22)
Laba diena ar jau nesat kanus i lauka, mano jau nemaza lapyje bijau nusaldyti, bet ir namie nelabai vietos jiems yra? 4u.gif

Mano jau tris naktis lauke nakvojo , o per dieną tai jau senai lepinasi saule mirksiukas.gif nešk drąsiai kai praneš šalną apdengsi ar įtempsi kur šilčiau .
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 05 07, 09:36)
Mano jau tris naktis lauke nakvojo , o per dieną tai jau senai lepinasi saule  mirksiukas.gif  nešk drąsiai kai praneš šalną apdengsi ar  įtempsi kur šilčiau .

Aciu Jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O sodinti lauke gal dar ankstoka?
Atsakyti
Sveikos merginos,gal zinote kodel kanu lapai ruduoja?Ar tai kokia liga ar cia jom kazko truksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipsiene: 14 gegužės 2016 - 10:43
Ar tikrinot.kaip žiemoja gumbeliai 4u.gif
Atsakyti
Ai, mano jau dygsta. Neturiu kur tinkamai laikyti, tai vis mažėja skaičius. Smulkiais šakniastiebiais palieku vazonuose, tai po stalu jau sprindiniai išblyškėliai. 'Bevere' iškasti geriau atrodo, bet irgi žali pypsai lenda.
Atsakyti
ieškau pirkti kanų, siųsčiausi arba atsiimčiau Kaune. gal kas nors turite? 4u.gif
Atsakyti