Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labuka,
As jau ligonineje, jei kam idomu... Atsiprasau uz nelietuviskas srifta, nes kitokio siame kompe neturiu... Ryt jau operuos... Pranesiu, kaip sekesi ir mielu noru pasidalinsiu savo patirtimi.
Agnestar, dekui uz supratinguma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 08 12, 17:25)
Labuka,
As jau ligonineje, jei kam idomu... Atsiprasau uz nelietuviskas srifta, nes kitokio siame kompe neturiu... Ryt jau operuos... Pranesiu, kaip sekesi ir mielu noru pasidalinsiu savo patirtimi.

g.gif nerašei kad tikrai planuoji rimtai... kur operuojies?
viskas bus gerai. baimė tik prieš po beliks sveikt 4u.gif
Atsakyti
Mama_2, rasiau wink.gif Operuosiuos Klaipedos universitetinej ligoninej. Operuos Bagdonas ir Jankauskas.
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 08 12, 17:25)
Labuka,

sekmes, ryt jau busi "naujas" zmogus smile.gif faina, dziaugiuos uz besigrazinancias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercedes B @ 2013 08 11, 22:32)
aciu merginos  mirksiukas.gif Beda ta , kad K man po op. pasake, kad bamba nesigavo per viduri. Kaip nors su tuo susigyvensiu. ax.gif

Dar ir taip buna blink.gif ...o kaip jis paaiskino priezasti? Ar kartais ne jo klaida?
Atsakyti
Mercedes B, neieskosiu tavo posto, uzteko, ka perskaiciau sposos pacituotame poste. Tu ka, juokauji doh.gif , ka reiskia "susigyvensiu" unsure.gif , cia K brokas ir turi reikalauti, kad ji sutvarkytu... Siaubas, bamba ne per viduri, kaip taip dar imanoma doh.gif
Atsakyti
Labas mergaiciukes wub.gif

Oi, kaip pasiilgau visu JUsu!!!!! Ta vasarele greit bega, sedziu su vaikais kaime, paktiskai be interneto, tai taip isejo, kad atsiribojau as siek tiek nuo musu temutes blush2.gif
O man jau tuoj tuoj 4 menesiai sukaks, kaip nauja kuna jau turiu - ta proga kelias nuotraukytes pasirodyti imeciau..

Kaip supratau is foto turim dar viena stebukla su trumpu randu Nelle!!! O kaip lauksiu ir tolimesniu jos foto.

Nijolyt76, imesk foto, kad randas matytusi. Na leisk dar karta teisiog pavyduliaut bespoksant wub.gif

Bandysiu jus pasivyt, pasiskaitinet vis prisokant ir taip ilgai jau turbut nedingsiu..
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 12, 17:24)
Mercedes B, neieskosiu tavo posto, uzteko, ka perskaiciau sposos pacituotame poste. Tu ka, juokauji  doh.gif , ka reiskia "susigyvensiu" unsure.gif , cia K brokas ir turi reikalauti, kad ji sutvarkytu... Siaubas, bamba ne per viduri, kaip taip dar imanoma  doh.gif

nieko jis man daug neaiskino, tik pasake, kad ji nesigavo pilnai per viduri. Rugsejo men. jis atvaziuoja i Londona, bandysiu susitikti su juo ir paziuret, ka jis i tai vel pasakys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercedes B @ 2013 08 12, 22:14)
nieko jis man daug neaiskino, tik pasake, kad ji nesigavo pilnai per viduri. Rugsejo men. jis atvaziuoja i Londona, bandysiu susitikti su juo ir paziuret, ka jis i tai vel pasakys. g.gif

Manau reik nesikuklinti ir viska issiaiskinti. O siaip kol kas viskas pas tave labai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 08 12, 17:56)
Mama_2, rasiau wink.gif Operuosiuos Klaipedos universitetinej ligoninej. Operuos Bagdonas ir Jankauskas.

bet ne konkrečią datą? tik kad ruošies.
Aš dariaus Kauno klinikinėj ligoninėj siurbimą lazerinį - gerai labai kad pigiau gerokai gaunasi.

Mercedes B, o tu matai tą kreivumą? gali parodyt? aš savo matau, bet jaučiu kol nevienodai atslūgęs pilvas tai man ir matos... ir kaip tempia man tą pilvą... negaliu be papildomo korseto vaikščiot normaliai, su tuo standartiniu tai tik namie... o kitur - su dviem..nu dar tik 3,5 sav... gal reiktų gulinėt dar... ale va trečiadienį į Amsterdamą, Madam Tiuso muziejų noriu,.. Kažkaip atlaikysiu...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti