Įkraunama...
Įkraunama...

Hypno gimdymas

QUOTE(Pranute @ 2014 07 07, 19:33)
Lietuvohe turbut tikrai sunkiau su siuo reikalu, as gimdysiu UK, tai cia tikrai teigianai ziuri - kuo naturaliau viskas, tuo geriau, juk ir namie cia gali gimdyt, jei noro yra. man kol kas tikio noro nera, bet va gimdyt be skausmo, tai noro daug:)smile.gif



Jau 2 kartus gimdziau UK, abu kartus labai patiko ju poziuris - nesikisti ir leisti tau daryti ka tau reikia daryti smile.gif Pirma kazkaip neuzteko drasos gimdyti namuose, antra pagimdziau namie, vandenyje. Ateityje gimdysiu tik namie, jeigu bus galimybes. Hypnobirthing irasu antro nestumo metu klausiausi, tai pradinese gimdymo stadijose padejo, prisiminiau nurodymus "3-2-1 relax...", bet pabaigoj tai jau smegenys maisesi nuo skausmo, nebe hipnozes galvoje buvo biggrin.gif Gimdyti be skausmo - geras tikslas, ir zinau kai kurioms mamytems tokie gimdymai pasiekiami, gal ir jums pasiseks. O siaip man tas skausmas toks "geras ir mielas skausmas", nes zinau kuo labiau ir ilgiau skauda tuo greiciau sutiksiu mazyli smile.gif Man padejo levandu aromaterapinio aliejaus uostymas, streso kamuoliukai, gilus kvepavimas, klubu siubavimas, nugaros masazas, garsu leidimas, dar TENS aparaciuka pasijungiau i pabaiga. O jau vandeny nieko nebereikejo smile.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2014 07 08, 16:12)
Jau 2 kartus gimdziau UK, abu kartus labai patiko ju poziuris - nesikisti ir leisti tau daryti ka tau reikia daryti  smile.gif Pirma kazkaip neuzteko drasos gimdyti namuose, antra pagimdziau namie, vandenyje. Ateityje gimdysiu tik namie, jeigu bus galimybes. Hypnobirthing irasu antro nestumo metu klausiausi, tai pradinese gimdymo stadijose padejo, prisiminiau nurodymus "3-2-1 relax...", bet pabaigoj tai jau smegenys maisesi nuo skausmo, nebe hipnozes galvoje buvo biggrin.gif Gimdyti be skausmo - geras tikslas, ir zinau kai kurioms mamytems tokie gimdymai pasiekiami, gal ir jums pasiseks. O siaip man tas skausmas toks "geras ir mielas skausmas", nes zinau kuo labiau ir ilgiau skauda tuo greiciau sutiksiu mazyli  smile.gif Man padejo levandu aromaterapinio aliejaus uostymas, streso kamuoliukai, gilus kvepavimas, klubu siubavimas, nugaros masazas, garsu leidimas, dar TENS aparaciuka pasijungiau i pabaiga. O jau vandeny nieko nebereikejo smile.gif Sekmes!


dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti