Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Pukepuke nesivelsiu su jumis i diabatus, nes sioje temoje jusu vaikus galima ir reikia tik girti rolleyes.gif kritikos nemokat priimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 08 05, 08:12)
Kojines melynos  tongue.gif
Kazkaip jusu vaikuciu derinuku ne karto nemaciau  g.gif

Vaikuciai neprivalomi, norit issakyt savo nuomone. Tam si tema ir skirta.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2013 08 04, 15:06)
Musu savaitgalio isvykos derinukas smile.gif laukiam komentaru  blush2.gif
user posted image

Mano akimis žiūrint juodas sijonukas čia neįsipaišo, plius per ilgas. Net ir avalynę turbūt kitokią dėčiau.

QUOTE(Sea Girl @ 2013 08 04, 21:30)
Nu kam tie gincai- vaika aprengei ir jau derinukas, o patikti visiems ir negali mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif Aukso žodžiai smile.gif

QUOTE(Asstule @ 2013 08 04, 21:45)

Kojines išvis numaučiau. Plaukus paleisčiau, įsegčiau tik vieną nedidelį aksesuarą į plaukus, nes rūbeliai pakankmai gėlėti (su kojinėmis kartu jau per daug tų gėlių gaunasi mano akimis žiūrint). Batukai puikiai derinasi prie rūbelių. Visumoje derinukas gražus ir tinka Jūsų mergytei, tik šį tą, kaip jau rašiau, pakeisčiau, jei tai mano mergaitė būtų smile.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 08 04, 19:41)

Labai faini abudu derinukai, neperkrauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 05 rugpjūčio 2013 - 10:20
QUOTE(linamog @ 2013 08 05, 10:38)
Vaikuciai neprivalomi, norit issakyt savo nuomone. Tam si tema ir skirta.

Bet smagu matyti ir kitu gebejimus derinti mirksiukas.gif

QUOTE(Amica @ 2013 08 05, 11:18)
Plaukus paleisčiau, įsegčiau tik vieną nedidelį aksesuarą į plaukus

Niekaip negalime palaidais, nes darzelyje labai nepatogu, plaukai maudos sriuboj ir t.t. biggrin.gif Palaidais tik per sventes puosiames wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 08 05, 11:41)
Bet smagu matyti ir kitu gebejimus derinti  mirksiukas.gif

Suprantu, kai tik bus vaiku - butinai.
Atsakyti
Na, radau minutėlę kitą laiko, tai noriu labai pasidžiaugti, pasigrožėti vilmuteeee mažyliais, sveikinimai pagausėjus wub.gif

lina13, gražus derinukas geltonų kelnyčių ir švarkelio, tik petukai atrodo laisvoki, turbūt dar turit šiek tiek erdvės išaugimui (jei rankovytės nepasidarys per trumpos rolleyes.gif ) smile.gif O tas su driežu derinys tiesiog puikus wub.gif (Sodo foto nematau)

Varinija, na, man tiesiog labai daug tektų rašyti, tad trumpai pasakysiu, jog beveik visi derinukai labai dailūs, šaunuolė - tris vaikus aprengti, tai jau beveik darbas thumbup.gif Paskutinysis derinukas (mėlyna-balta-koralinė) tobulas wub.gif

darara, kokia daili panelytė, kaip gražiai sušukuota, na, tikra princesė skaisčiaveidė wub.gif Deriniai ar ne, bet rūbeliai labai gražūs, puošnūs, atgaiva akims... Stiliukas čia, manau, daugiau pasipuošimui, išeigai thumbup.gif

Sea Girl, pasikartosiu, jog labai jauki nuotrauka wub.gif , paties derinio nelabai matosi, bet spalviškai thumbup.gif ...

pukepuke, tobulai suderinti abudu, bet mergytei plaukučius paleisčiau, nežinau kodėl rolleyes.gif smile.gif Labai gražūs bateliai wub.gif

zhiu, fainas bliuzoniukas wub.gif

Asstule, pamaivytė wub.gif tik prie tų tulpyčių man kojinėlės irgi nesižiūri... bet batyčiai super smile.gif

Na, o mūsų derinukai kol kas pas tėvelį telefone... Kažkaip reikės iš ten pirma iškrapštyti, o paskui ir pasirodyti... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Pajurio derinukai... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labukas,

visus maciau,
pagaliau ir Varinija pasirode, super patinka kaip vaikai suderinti wub.gif

berniukai cia tikrai favoritai, mergaites gal trupuciuka sunkiau aprengti... gal wink.gif

kritika tik i nauda, tai kad nebijokit ir pakritikuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2013 08 05, 12:18)
Mano akimis žiūrint juodas sijonukas čia neįsipaišo, plius per ilgas. Net ir avalynę turbūt kitokią dėčiau.

jus tik nesupykit jei paklausiu ir negalvokit, kad pykstu del kritikos, bet idomu padiskutuoti, nes nesu as nei vaiku rengimo profesionale, nei dizainere, nei stiliste, taigi is klaidu mokomes, o kaip rengti mazaja idjeu ieskau zurnaluose, stiliaus bloguose (pvz. ziniasklaidos stiliaus ikona laikoma Haper Beckam, Suri Cruis ir t.t.) biggrin.gif
taigi idomu kokius jus batukus detumete ir kodel sie netinkami? mano nuomone puosnus sijonukas ir sportbaciukai galbut ir nesiderina, bet kiek visur ziurejau tai butent conversiukai dedami prie tutu sijoneliu visuose stiliaus bloguose, parduotuviu deriniuose ir t.t. smile.gif
Kodel netinka juoda splava jusu nuomone? siaip juoda prie visko tinka kiek as suprantu, ar jus manote, kad pagal amziu, ar pagal stiliu juodas sijonukas netinka?

Jokiais budais nepriestarauju jusu nuomonei, tiesiog idomu jusu nuomones pagrindimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 05 rugpjūčio 2013 - 16:29
Tutos ir inkariukai...Man tai visai tinka... lotuliukas.gif
I aksesuaru gausa ,prasau,nekreipti demesio.Mazoji uzsispyre,kad be rankinuko nesifotagrafuos... lotuliukas.gif
kiskius,daili Jusu dukryte,derinukas man patiko,tik as asmeniskai timpuciu nevilkciau,nesakau kad taip negalima,bet man nelabai patinka... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 05 rugpjūčio 2013 - 19:43
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 08 05, 10:09)
Pukepuke nesivelsiu su jumis i diabatus, nes sioje temoje jusu vaikus galima ir reikia tik girti  rolleyes.gif  kritikos nemokat priimti  smile.gif

Man idomi kritika tu, kurie rodo derinukus. Jusu ju nerodot, gal parodytumet ir net ziureti nebutu i ka, tai kodel man jusu kritika turi buti aktuali bigsmile.gif Labai negraziai apibendrinote apie tai, kad musu derinukai visad komplektukai, nors tai netiesa, ka irodziau ikeldama nemazai derinuku. Bet, ne kiekvienas moka prisipazinti klydes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2013 08 05, 16:41)
Labukas,

kritika tik i nauda, tai kad nebijokit ir pakritikuoti  4u.gif

Ir pvz. parodyt drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2013 08 05, 13:19)
pukepuke, tobulai suderinti abudu, bet mergytei plaukučius paleisčiau, nežinau kodėl rolleyes.gif smile.gif Labai gražūs bateliai wub.gif

Aciu, gal ir graziau butu paleistais drinks_cheers.gif Bet suristais patogiau 4u.gif
Papildyta:
Varnija, nerealiai grazus paskutinysis, tiek mergyte su tutu, tiek bernuzelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zhiu @ 2013 08 04, 22:08)
Mano nuomone derinukai su suknytemis yra derinukai, kodel tuomet vasara Kai deda berniuku derinukus (tarkim sortukai + maikute + batukai) tai jau derinukas, o jei mergytes ikelia su suknute, basutemis, tymputemis ir kokiu lankeliu ar kaspineliu tai jau nederinukas?  smile.gif
Varinija - paskutinis labai grazus  smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 08 04, 22:30)
Nu kam tie gincai- vaika aprengei ir jau derinukas, o patikti visiems ir negali mirksiukas.gif 
p.s. jei kalbet apie NEderinukus, tai man labai trenigines kelnes kliuna biggrin.gif ...man tai NEderinukas, bet kitos gincytusi, kad taip, nes irgi deda i tema ax.gif

Vat jusu kritika as priimu, nes jusu tikrai geras skonis, kaip sakant, daug kartu matyti derinukai, graziai, subtyliai derinamos detales. Patinka man ar nepatinka (o man nepatinka kritika, as gi ne mazochiste biggrin.gif ), bet ja priimu is jusu, net, jei kartais ir nesutinku smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2013 08 04, 16:06)
Musu savaitgalio isvykos derinukas smile.gif laukiam komentaru  blush2.gif
user posted image

Na kad prasot... blush2.gif 4u.gif Sporbtaukai nieko blogo prie tutu mano nuomone, bet cia tutu per ilgas, tu tympiu tikrai nereikia, gadina vaizda, bliuzele su rauktu virsumi, nelabai dera su sortiniais batukais 4u.gif Vat varnijos derinuke tas tutu su sportbatukai, labai graziai ziurisi wub.gif

Papildyta:
Asstule, graziai maikyte su sortukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 05 rugpjūčio 2013 - 20:56
QUOTE(kiskius @ 2013 08 05, 16:29)
jus tik nesupykit jei paklausiu ir negalvokit, kad pykstu del kritikos, bet idomu padiskutuoti, nes nesu as nei vaiku rengimo profesionale, nei dizainere, nei stiliste, taigi is klaidu mokomes, o kaip rengti mazaja idjeu ieskau zurnaluose, stiliaus bloguose (pvz. ziniasklaidos stiliaus ikona laikoma Haper Beckam, Suri Cruis ir t.t.) biggrin.gif
taigi idomu kokius jus batukus detumete ir kodel sie netinkami? mano nuomone puosnus sijonukas ir sportbaciukai galbut ir nesiderina, bet kiek visur ziurejau tai butent conversiukai dedami prie tutu sijoneliu visuose stiliaus bloguose, parduotuviu deriniuose ir t.t.  smile.gif
Kodel netinka juoda splava jusu nuomone? siaip juoda prie visko tinka kiek as suprantu, ar jus manote, kad pagal amziu, ar pagal stiliu juodas sijonukas netinka?

Jokiais budais nepriestarauju jusu nuomonei, tiesiog idomu jusu nuomones pagrindimas biggrin.gif

Oi, aš tikrai nepykstu, nes ir pykti neturiu už ką biggrin.gif . Aš taip pat ne profesionalė, rengiu taip, kaip man atrodo gražu, paganau akis į kitų mamų gražiai (mano akimis žiūrint) aprengtus vaikus.

Dėl batukų. Gal ne visai gerai išsireiškiau - tutu ir sportbačiukai gerai, tik būtent šitie Jūsų sportbačiukai man nesižiūri. Galbūt realiai jie kitaip atrodo, bet nuotraukoje atrodo lyg būtų vaikui per dideli ir per platūs (čia mano akimis žiūrint), o gal ta balta guma viršuje tokį optinį platumo vaizdą sudaro.

Dėl sijonuko. Pirma - mano akimis žiūrint jis per ilgas, timpų taip pat nereikia. Antra - na, nesižiūri man ta juoda spalva šiame derinuke ir viskas. Va, Varinija kaip tik įkėlė savo mergaitės foto su tutu - alyvinis sijonukas, alyvinė bliuzelė, gražu, gaivu, vasariška.

O šiaip, tai Jūs renkite taip, kaip gražu Jums mirksiukas.gif , nes kiekvieno skoniui neįtiksi, o ir visai nebūtina to siekti.
Atsakyti