Pukepuke nesivelsiu su jumis i diabatus, nes sioje temoje jusu vaikus galima ir reikia tik girti
kritikos nemokat priimti
QUOTE(Asstule @ 2013 08 05, 08:12)
Kojines melynos 
Kazkaip jusu vaikuciu derinuku ne karto nemaciau
Kazkaip jusu vaikuciu derinuku ne karto nemaciau
Vaikuciai neprivalomi, norit issakyt savo nuomone. Tam si tema ir skirta.
QUOTE(kiskius @ 2013 08 04, 15:06)
Mano akimis žiūrint juodas sijonukas čia neįsipaišo, plius per ilgas. Net ir avalynę turbūt kitokią dėčiau.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 08 04, 21:30)
QUOTE(Asstule @ 2013 08 04, 21:45)
Kojines išvis numaučiau. Plaukus paleisčiau, įsegčiau tik vieną nedidelį aksesuarą į plaukus, nes rūbeliai pakankmai gėlėti (su kojinėmis kartu jau per daug tų gėlių gaunasi mano akimis žiūrint). Batukai puikiai derinasi prie rūbelių. Visumoje derinukas gražus ir tinka Jūsų mergytei, tik šį tą, kaip jau rašiau, pakeisčiau, jei tai mano mergaitė būtų
QUOTE(Varinija @ 2013 08 04, 19:41)
Labai faini abudu derinukai, neperkrauti.
QUOTE(linamog @ 2013 08 05, 10:38)
Vaikuciai neprivalomi, norit issakyt savo nuomone. Tam si tema ir skirta.
Bet smagu matyti ir kitu gebejimus derinti
QUOTE(Amica @ 2013 08 05, 11:18)
Plaukus paleisčiau, įsegčiau tik vieną nedidelį aksesuarą į plaukus
Niekaip negalime palaidais, nes darzelyje labai nepatogu, plaukai maudos sriuboj ir t.t.
QUOTE(Asstule @ 2013 08 05, 11:41)
Bet smagu matyti ir kitu gebejimus derinti
Suprantu, kai tik bus vaiku - butinai.
Na, radau minutėlę kitą laiko, tai noriu labai pasidžiaugti, pasigrožėti vilmuteeee mažyliais, sveikinimai pagausėjus
lina13, gražus derinukas geltonų kelnyčių ir švarkelio, tik petukai atrodo laisvoki, turbūt dar turit šiek tiek erdvės išaugimui (jei rankovytės nepasidarys per trumpos
)
O tas su driežu derinys tiesiog puikus
(Sodo foto nematau)
Varinija, na, man tiesiog labai daug tektų rašyti, tad trumpai pasakysiu, jog beveik visi derinukai labai dailūs, šaunuolė - tris vaikus aprengti, tai jau beveik darbas
Paskutinysis derinukas (mėlyna-balta-koralinė) tobulas
darara, kokia daili panelytė, kaip gražiai sušukuota, na, tikra princesė skaisčiaveidė
Deriniai ar ne, bet rūbeliai labai gražūs, puošnūs, atgaiva akims... Stiliukas čia, manau, daugiau pasipuošimui, išeigai
Sea Girl, pasikartosiu, jog labai jauki nuotrauka
, paties derinio nelabai matosi, bet spalviškai
...
pukepuke, tobulai suderinti abudu, bet mergytei plaukučius paleisčiau, nežinau kodėl
Labai gražūs bateliai
zhiu, fainas bliuzoniukas
Asstule, pamaivytė
tik prie tų tulpyčių man kojinėlės irgi nesižiūri... bet batyčiai super
Na, o mūsų derinukai kol kas pas tėvelį telefone... Kažkaip reikės iš ten pirma iškrapštyti, o paskui ir pasirodyti...
lina13, gražus derinukas geltonų kelnyčių ir švarkelio, tik petukai atrodo laisvoki, turbūt dar turit šiek tiek erdvės išaugimui (jei rankovytės nepasidarys per trumpos
Varinija, na, man tiesiog labai daug tektų rašyti, tad trumpai pasakysiu, jog beveik visi derinukai labai dailūs, šaunuolė - tris vaikus aprengti, tai jau beveik darbas
darara, kokia daili panelytė, kaip gražiai sušukuota, na, tikra princesė skaisčiaveidė
Sea Girl, pasikartosiu, jog labai jauki nuotrauka
pukepuke, tobulai suderinti abudu, bet mergytei plaukučius paleisčiau, nežinau kodėl
zhiu, fainas bliuzoniukas
Asstule, pamaivytė
Na, o mūsų derinukai kol kas pas tėvelį telefone... Kažkaip reikės iš ten pirma iškrapštyti, o paskui ir pasirodyti...

Labukas,
visus maciau,
pagaliau ir Varinija pasirode, super patinka kaip vaikai suderinti
berniukai cia tikrai favoritai, mergaites gal trupuciuka sunkiau aprengti... gal
kritika tik i nauda, tai kad nebijokit ir pakritikuoti
visus maciau,
pagaliau ir Varinija pasirode, super patinka kaip vaikai suderinti
berniukai cia tikrai favoritai, mergaites gal trupuciuka sunkiau aprengti... gal
kritika tik i nauda, tai kad nebijokit ir pakritikuoti
QUOTE(Amica @ 2013 08 05, 12:18)
Mano akimis žiūrint juodas sijonukas čia neįsipaišo, plius per ilgas. Net ir avalynę turbūt kitokią dėčiau.
jus tik nesupykit jei paklausiu ir negalvokit, kad pykstu del kritikos, bet idomu padiskutuoti, nes nesu as nei vaiku rengimo profesionale, nei dizainere, nei stiliste, taigi is klaidu mokomes, o kaip rengti mazaja idjeu ieskau zurnaluose, stiliaus bloguose (pvz. ziniasklaidos stiliaus ikona laikoma Haper Beckam, Suri Cruis ir t.t.)
taigi idomu kokius jus batukus detumete ir kodel sie netinkami? mano nuomone puosnus sijonukas ir sportbaciukai galbut ir nesiderina, bet kiek visur ziurejau tai butent conversiukai dedami prie tutu sijoneliu visuose stiliaus bloguose, parduotuviu deriniuose ir t.t.
Kodel netinka juoda splava jusu nuomone? siaip juoda prie visko tinka kiek as suprantu, ar jus manote, kad pagal amziu, ar pagal stiliu juodas sijonukas netinka?
Jokiais budais nepriestarauju jusu nuomonei, tiesiog idomu jusu nuomones pagrindimas
Tutos ir inkariukai...Man tai visai tinka...
I aksesuaru gausa ,prasau,nekreipti demesio.Mazoji uzsispyre,kad be rankinuko nesifotagrafuos...
kiskius,daili Jusu dukryte,derinukas man patiko,tik as asmeniskai timpuciu nevilkciau,nesakau kad taip negalima,bet man nelabai patinka...

I aksesuaru gausa ,prasau,nekreipti demesio.Mazoji uzsispyre,kad be rankinuko nesifotagrafuos...
kiskius,daili Jusu dukryte,derinukas man patiko,tik as asmeniskai timpuciu nevilkciau,nesakau kad taip negalima,bet man nelabai patinka...

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 08 05, 10:09)
Pukepuke nesivelsiu su jumis i diabatus, nes sioje temoje jusu vaikus galima ir reikia tik girti
kritikos nemokat priimti 
Man idomi kritika tu, kurie rodo derinukus. Jusu ju nerodot, gal parodytumet ir net ziureti nebutu i ka, tai kodel man jusu kritika turi buti aktuali
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2013 08 05, 16:41)
Ir pvz. parodyt
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2013 08 05, 13:19)
Labai gražūs bateliai
Aciu, gal ir graziau butu paleistais
Papildyta:
Varnija, nerealiai grazus paskutinysis, tiek mergyte su tutu, tiek bernuzelis
Papildyta:
QUOTE(zhiu @ 2013 08 04, 22:08)
Mano nuomone derinukai su suknytemis yra derinukai, kodel tuomet vasara Kai deda berniuku derinukus (tarkim sortukai + maikute + batukai) tai jau derinukas, o jei mergytes ikelia su suknute, basutemis, tymputemis ir kokiu lankeliu ar kaspineliu tai jau nederinukas?
Varinija - paskutinis labai grazus
Varinija - paskutinis labai grazus
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 08 04, 22:30)
Nu kam tie gincai- vaika aprengei ir jau derinukas, o patikti visiems ir negali
p.s. jei kalbet apie NEderinukus, tai man labai trenigines kelnes kliuna
...man tai NEderinukas, bet kitos gincytusi, kad taip, nes irgi deda i tema 
p.s. jei kalbet apie NEderinukus, tai man labai trenigines kelnes kliuna
Vat jusu kritika as priimu, nes jusu tikrai geras skonis, kaip sakant, daug kartu matyti derinukai, graziai, subtyliai derinamos detales. Patinka man ar nepatinka (o man nepatinka kritika, as gi ne mazochiste
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2013 08 04, 16:06)
Na kad prasot...
Papildyta:
Asstule, graziai maikyte su sortukais
QUOTE(kiskius @ 2013 08 05, 16:29)
jus tik nesupykit jei paklausiu ir negalvokit, kad pykstu del kritikos, bet idomu padiskutuoti, nes nesu as nei vaiku rengimo profesionale, nei dizainere, nei stiliste, taigi is klaidu mokomes, o kaip rengti mazaja idjeu ieskau zurnaluose, stiliaus bloguose (pvz. ziniasklaidos stiliaus ikona laikoma Haper Beckam, Suri Cruis ir t.t.) 
taigi idomu kokius jus batukus detumete ir kodel sie netinkami? mano nuomone puosnus sijonukas ir sportbaciukai galbut ir nesiderina, bet kiek visur ziurejau tai butent conversiukai dedami prie tutu sijoneliu visuose stiliaus bloguose, parduotuviu deriniuose ir t.t.
Kodel netinka juoda splava jusu nuomone? siaip juoda prie visko tinka kiek as suprantu, ar jus manote, kad pagal amziu, ar pagal stiliu juodas sijonukas netinka?
Jokiais budais nepriestarauju jusu nuomonei, tiesiog idomu jusu nuomones pagrindimas
Oi, aš tikrai nepykstu, nes ir pykti neturiu už ką
Dėl batukų. Gal ne visai gerai išsireiškiau - tutu ir sportbačiukai gerai, tik būtent šitie Jūsų sportbačiukai man nesižiūri. Galbūt realiai jie kitaip atrodo, bet nuotraukoje atrodo lyg būtų vaikui per dideli ir per platūs (čia mano akimis žiūrint), o gal ta balta guma viršuje tokį optinį platumo vaizdą sudaro.
Dėl sijonuko. Pirma - mano akimis žiūrint jis per ilgas, timpų taip pat nereikia. Antra - na, nesižiūri man ta juoda spalva šiame derinuke ir viskas. Va, Varinija kaip tik įkėlė savo mergaitės foto su tutu - alyvinis sijonukas, alyvinė bliuzelė, gražu, gaivu, vasariška.
O šiaip, tai Jūs renkite taip, kaip gražu Jums