QUOTE(ritinelis1 @ 2013 08 05, 10:09)
Pukepuke nesivelsiu su jumis i diabatus, nes sioje temoje jusu vaikus galima ir reikia tik girti

kritikos nemokat priimti
Man idomi kritika tu, kurie rodo derinukus. Jusu ju nerodot, gal parodytumet ir net ziureti nebutu i ka, tai kodel man jusu kritika turi buti aktuali

Labai negraziai apibendrinote apie tai, kad musu derinukai visad komplektukai, nors tai netiesa, ka irodziau ikeldama nemazai derinuku. Bet, ne kiekvienas moka prisipazinti klydes
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2013 08 05, 16:41)
Labukas,
kritika tik i nauda, tai kad nebijokit ir pakritikuoti
Ir pvz. parodyt
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2013 08 05, 13:19)
pukepuke, tobulai suderinti abudu, bet mergytei plaukučius paleisčiau, nežinau kodėl

Labai gražūs bateliai
Aciu, gal ir graziau butu paleistais

Bet suristais patogiau
Papildyta:
Varnija, nerealiai grazus paskutinysis, tiek mergyte su tutu, tiek bernuzelis
Papildyta:
QUOTE(zhiu @ 2013 08 04, 22:08)
Mano nuomone derinukai su suknytemis yra derinukai, kodel tuomet vasara Kai deda berniuku derinukus (tarkim sortukai + maikute + batukai) tai jau derinukas, o jei mergytes ikelia su suknute, basutemis, tymputemis ir kokiu lankeliu ar kaspineliu tai jau nederinukas?
Varinija - paskutinis labai grazus
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 08 04, 22:30)
Nu kam tie gincai- vaika aprengei ir jau derinukas, o patikti visiems ir negali
p.s. jei kalbet apie NEderinukus, tai man labai trenigines kelnes kliuna

...man tai NEderinukas, bet kitos gincytusi, kad taip, nes irgi deda i tema
Vat jusu kritika as priimu, nes jusu tikrai geras skonis, kaip sakant, daug kartu matyti derinukai, graziai, subtyliai derinamos detales. Patinka man ar nepatinka (o man nepatinka kritika, as gi ne mazochiste

), bet ja priimu is jusu, net, jei kartais ir nesutinku
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2013 08 04, 16:06)
Musu savaitgalio isvykos derinukas

laukiam komentaru
Na kad prasot...

Sporbtaukai nieko blogo prie tutu mano nuomone, bet cia tutu per ilgas, tu tympiu tikrai nereikia, gadina vaizda, bliuzele su rauktu virsumi, nelabai dera su sortiniais batukais

Vat varnijos derinuke tas tutu su sportbatukai, labai graziai ziurisi
Papildyta:
Asstule, graziai maikyte su sortukais