Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Ai,ir mes ,,pasivaidensiim'' nuo juros... tongue.gif Deinukus pakomentuosiu ryt... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 07 rugpjūčio 2013 - 21:02
Varinija, nuostabu wub.gif
Man toks klausimas iškilo: su kokio dydžio lagaminu į pajūrį keliaujat biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
su drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 07, 21:29)
Tai va ir sakau, kad ant vaiko kai kurios mamos leidzia sau suvilkt, kas po ranka papuole, bet vyro su kojinem ir basutem is namu neisleistu.

Tas tiesa, bet gi cia tikrai nesilanko tos, kurios velka kas papuola 4u.gif Bet gatvese matau, ir tarp pazistamu tikrai turiu tokiu, kurios velka bele ka, nes "vistiek isaugs", bet kojines ir aksesuarai - ne tas pats kaip bele ka suvilkti is esmes.
Atsakyti
Pukepuke, mergyte labai grazi;) Rubeliai jusu irgi visa, da puikus, superkat rubelius nuo...iki.. o ir puosiat kasdien wub.gif

Zweika, man grazu wink.gif su torto diena 4u.gif

Gute, kabai faini 4u.gif

Darara, sitie labiau mano skonio nei fotosesijiniai. man labai grazus visi. Net nesvarbu kad dominuoja PINK. stiliuka galima islauzt ir taip pasirodo thumbup.gif

Del aprengimo vaiku... kreipiu demesi i stiliu, grozi, estetika, bet dar turiu proto ir suvokimo, kad vaikui svarbiausia patogumas. taisykles tinkancios suaugusiems nebutinai taikytinos vaikams. Tad ir tos kojinytes su basutemis ar kita stilinga avalyne.. Pabandziau pora kart isleist dukryte be kojinyciu. Grizo su puslytem (avalyne kokybiska firmine ir nemaza). Na ir atsoka po tokio reginio madas vaikytis - svarbiau sveikos kojytes...
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 08 07, 19:02)
Pukepuke
Na,nepataikaujant: man grazu ir neatrodo nepatogiai smile.gif Bent jau man pasirode,kad vaikuciai pasivaiksciot,o ne ant karstykliu susiruose,tai ir apranga pasivaiksciojimui tinkanti smile.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(darara @ 2013 08 07, 21:32)
QUOTE(pukepuke @ 2013 08 07, 20:31)

kokia miela Evita wub.gif

4u.gif

QUOTE(JEma @ 2013 08 07, 23:20)
Pukepuke, mergyte labai grazi;) Rubeliai jusu irgi visa, da puikus, superkat rubelius nuo...iki.. o ir puosiat kasdien wub.gif

4u.gif

O mes dedam be kojiniu vasarinius batukus, labai labai retai buna kad nutrina kai uzdedu naujus pirma karta. Bet antra karta niekad nera buve kad nutrintu...
Bet i darzeli pvz., apsidraudziu, nes begioja per smeli, gali jo papulti ir nutrinti tiesiog. Linamog sito neivertino manau, nes vyras po smeli nebegioja, o jei jo papultu, greit iskratytu tongue.gif
Papildyta:
Darara, man visi jusu paskutinieji patiko 4u.gif
Atsakyti

sveikos,vis skaitau,bet patingiu kazka komentuoti.Tiesa pasakius visi grazus,mamos stengiasi ir tai manau svarbiausia 4u.gif

as tai perku vis su mintimi kazka paderinti,nu bet taip mano mergina nori viska rengtis,derintis pati,kad nelabai ir pavyksta man kazka ispausti doh.gif
keletas mano merginos

user posted image
cia batuku truksta,turiu paderinus,bet vasara maniskei geriausia be ju doh.gif
user posted image
user posted image
o cia kazkaip nesiziuri man batukai,bet nieko tinkamo neradau tuo kart
user posted image
Atsakyti
uf, permečiau akimis nežiūrėtus psl, nemažai grožio pamačiau smile.gif Labai patiko dauguma Varinijos mergytės derinukų, labai patiko dararos fotosesijinės.. ypač tie daiktai ant galvos bigsmile.gif Jai žiauriai tinka, 100 balų thumbup.gif
Dar Asstules mergytė pasirodė labai šarminga, rūbai ne esmė biggrin.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 07 18, 13:23)

As taip nesitikejau jus pamatyti bigsmile.gif , jus tai aisku nenustebot biggrin.gif
Laukiame foto mirksiukas.gif

Aš tikrai nenustebau, nes turėjau tokią nuojautą, kad jus ten susitiksiu biggrin.gif
Su foto mums sunkiai, grįžom va neseniai iš LT namo, tai nuotraukų milijonas, nerandu laiko prie jų prisėsti doh.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 07 29, 13:48)
Ogi  pacios sakom,kai uzsigauna:,,Neverk,vyrai neverkia''.O kai glaudzia prrie saves pliusini meskiuka,tai brukam masineles,pamirsdamos,kad tai busimieji teciai... bigsmile.gif

Vat vat, taip tikrai negalima nono.gif Bent jau aš tai tai taip niekada nesakau ir nedarau schmoll.gif
Atsakyti
Labryt! 4u.gif
Lekiu darban...
Man tai sios jureiviskos kiepkos labai ,,prikolnos''.Pernai pirkau tik vidurineliui,tai siemet ir vyresnelis isprase.Kai kuriom ir pernai jos kliuvo,bet,man kaip nuo zasies vanduo-tad isdrisom ir siemet ,,i eteri listi'' su stai tokiom kepurem...Ir man jos visai nekarnavalines,tiesiog ,,temines''... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas mergytes smile.gif

Taip, sutinku, kad gal nebereikejo tu kojiniu. Bet net nesusimasciau apie tai. Pradejau mastyti kodel gymboree basutes dedu su kojinemis ir supratau smile.gif Mums tos basutes platokos, tai jei be kojiniu, labai dukrai nepatogu. As tai tik dziaugiuosi, kad mamos komentuoja, nes pats gali ko nors nepamatyti thumbup.gif

Pukepuke kokia faina suknute. Tinka dukrytei palaidi plaukuciai thumbup.gif
Persiku derinukas wub.gif
Nightbird labai patiko tavo miegantis grazuolis wub.gif
Darara pirmas derinukas su TUTU nepridesi neatimsi nieko wub.gif O kiek emociju kituose nuotraukuose thumbup.gif
Al84 ir Zweika grozis paprastume smile.gif Fainuoliai smile.gif
Gute kaip stilingai aprengti berniukai. visi derinukai labai patiko thumbup.gif
Varnija tavo princese fotomodelis thumbup.gif Tokios gyvos emociju kupinos nuotraukos thumbup.gif As irgi pritariu, kad trys vaikus aprengti reikia tureti neeiliniu sugebejimu thumbup.gif Irgi visada pamastau, kad ir mama su teciu tikriausiai priderinti prie vaiku smile.gif
Atsakyti

QUOTE(pukepuke @ 2013 08 07, 23:47)

Bet i darzeli pvz., apsidraudziu, nes begioja per smeli, gali jo papulti ir nutrinti tiesiog. Linamog sito neivertino manau, nes vyras po smeli nebegioja, o jei jo papultu, greit iskratytu tongue.gif
Papildyta:
Darara, man visi jusu paskutinieji patiko 4u.gif

drinks_cheers.gif

va sedim Nidoj, Ervinas visas toks stiliovas be kojiniu begioja, atbega su pusle, nors basutes jau menesi kokybiskas odines nesioja. mama kojines is rankines ir apmauna. begioja Ervinas jau ne stiliovas ,bele begioja. arba sedim juros sventej, E stiliovas, tik staigiai kaip atsalo terminale, mama vel viska ka turi rankinej suvelka, kojines apmauna, bele sveikas kita diena (net besilaukianti drauge vyriskas kojines movesi ir kiso i basutes per pirsta lotuliukas.gif , bijojo susirgti moteris ) . taip kad i darza net nerizikuoju be kojiniu, kaip Pukepuke,nes kas ten paziures, kad vaikui jau kraujai taskosi.

Pukespukes vaiku labai grazus visi rubeliai

Gutes visi patiko derinukai

Dararos pirmas

Dijadeima paskutinis. kaip tik tie batukai man ten ziurisi gerai

Varinija, man tos jureiviskos kepures irgi kaip karnavalines, pas mus per juros svente tik tokias dedasi. o kitos va giria, tikrai gal is sono geriau matosi, kai neturi stereotipu. man is viso kartais poilsiautojai juokingai pajuryje atrodo, pvz per visus girulius eina su maudymukais gatvemis, o mes , vietiniai iseidami is pliazo apsirengiam, nors juk irgi galetume kaip majamyje g.gif

Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 08 08, 04:44)
Labryt! 4u.gif
Lekiu darban...

Man tos kiepkos idomiai atrodo,bet vidurineliui lyg didoka ji atrodo g.gif
Maze tai be zodziu,grazuole wub.gif
Atsakyti