Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio kopija!

O kokia galybe graziu nuotraukeliu bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai saunus konkurselis thumbup.gif
Ir mes dalyvaujam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 06 06, 21:45)
Mergos, nu please, parodykit bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

Tai gi šita http://www.supermama...hview&phid=6632 blush2.gif
Atsakyti
Man ta su tetuku nuogalium irgi nelabai schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 06 06, 21:48)

Tai toji dar nieko 4u.gif . Va šita man asmeniškai- neestetiška, nemaloni akiai, sorry ( jetau, leliukas tai fainuolis bigsmile.gif , bet kitkas- nea unsure.gif )
user posted image
Bet jūs parodykit, kurių netvirtinat ax.gif . suintrigavot ( jei jau šitą įkėlėt į konkursą, tai jaučiu gaunate dar krūtesnių doh.gif lotuliukas.gif ). Davaj, visas tvirtinkit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 birželio 2006 - 22:05
QUOTE(Elina @ 2006 06 06, 23:02)
Tai toji dar nieko 4u.gif . Va šita man asmeniškai- neestetiška, nemaloni akiai, sorry ( jetau, leliukas tai fainuolis bigsmile.gif , bet kitkas- nea unsure.gif )
user posted image
Bet jūs parodykit, kurių netvirtinat ax.gif . suintrigavot ( jei jau šitą įkėlėt į konkursą, tai jaučiu gaunate dar krūtesnių doh.gif  lotuliukas.gif ). Davaj, visas tvirtinkit biggrin.gif

būna tikrai krūtesnių hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Elina, bet shita bent atitinka konkurso tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Ajajaiiii kaip jus cia negraziai jau badot pirstais.... kaip nemaloniai turetu jaustis ta mamyte...anot jusu turinti toki "nutukusi" vyra...... cia gal norima parodyti kokie jie panasus : tevelis ir vaikelis kuno sudejimu....nesijuokit taip jau baisiai normalus zmones juk.... wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ENIGMA @ 2006 06 06, 13:48)

Sitoj visai simpatiskas tetis ir vaikas, grazi silta nuotrauka....o jus jau velnia galvojat ir nezinia ka ten ziuredamos matot doh.gif
Atsakyti
O man labai patiko tie nuogaliai thumbup.gif: ir dar verta demesio "pankai" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eitne @ 2006 06 05, 07:29)
taigi dalyvauti gaali ir nei vienos zinutes neparasius - tik turek idomia nuotrauka smile.gif Va, o balsavimo teise riboja zinuciu skaicius smile.gif

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 06, 22:44)
kaip nemaloniai turetu jaustis ta mamyte...anot jusu turinti toki "nutukusi" vyra......

Aš tai nesijuokiu, aš- apstulbusi unsure.gif . Ir ne tėvelio ar vaikelio kūno sudėjimas mane stebina, o tokių foto demonstravimas unsure.gif ...dar viešai. Kažin, tėtis sutiko save rodyti?
Atsakyti
Mano nuomone, didžioji dalis nuotraukų visiškai neatitinka temos. Tokia konkreti tema: "tėčio kopija", tai kaip taip neįtaikyt, o dar po to ir patvirtint? Nešneku apie tėvo ir vaiko fizinį panašumą, bet juk aiškiai konkurso aprašyme parašyta, kad "...turbūt kiekviena esame užfiksavę tokių šaunių judviejų veiklos ar buvimo kartu akimirkų, kai žiūri į nuotrauką ir matai – tėtuko kopija!".
Kad ir kokių gražių nuotraukėlių būtų, balsuosiu būtent remdamasi šiais kriterijais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 06 birželio 2006 - 23:50
Man patiko

na gal ne bruožai čia panašūs,
bet jau išraiškos tai tikrai identiškos
thumbup.gif

du žvejai thumbup.gif

Akys, lūpos ir galva,
Plaukų ilgis ir spalva -
Rodos, veidrodį liečiu,
Bet šiltas rankas jaučiu...
thumbup.gif

lyg ir nieko panašaus thumbup.gif

ir dar su pankais thumbup.gif ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 07 birželio 2006 - 06:48