Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio kopija!

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 07, 19:18)
Pakšt į nosį,pakšt į žandą.
Prie dukros tėvelis lenda.
Plaiksto vėjas ilgą kasą,
Jūron tėtis dukrą neša.
Jei žadi gerutė būti-
Pasimaudysim truputį
Jei žadi užlipt ant sprando-
Teks pačiai parplaukt į krantą...
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Be zodziu sita nuotrauka wub.gif

Nuotraukyte tikrai labai grazi, bet, mano nuomone, nelabai tema atitinka g.gif
Tiesa, zodziai labai grazus ir tinka prie nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tute: 07 birželio 2006 - 19:57
QUOTE(Tute @ 2006 06 07, 11:55)
Nuotraukyte tikrai labai grazi, bet, mano nuomone, nelabai tema atitinka  g.gif
Tiesa, zodziai labai grazus ir tinka prie nuotraukytes  mirksiukas.gif

Na gal sitam konkursui ir nelabai unsure.gif bet pati nuotrauka ir zodziai taip tinka kaip daina drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 07, 20:18)
Pakšt į nosį,pakšt į žandą.
Be zodziu sita nuotrauka wub.gif

man irgi ji patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2006 06 07, 18:24)
Pastebėjau, kad patiko šiek tiek paslaptingos nuotraukos: kur tėtis su vaiku eina nusisukę (nespalvota foto) ir kur nusisukus mergytė užstoja atsitūpusį tėtį. Jos, žinoma visai neatspindi temos, bet labai gražios. Toks ryšys jose  wub.gif

na ir kodėl gi taip griežtai išsakyta nuomonė, kad šios foto visiškai neatitinka temos?? g.gif Juk ir vienoje ir kitoje tėčiai su vaikais kažką daro 4u.gif
Vienoje tyrinėja gamtą(abu jie galbūt kokie nors "biologai", ar tarkom "gamtos mylėtojai")
http://www.supermama...hview&phid=6595,
kitoje gi- dalinasi paslaptimis (abu jie "svajotojai" arba" filosofai") Juk tame ir galime įžvelgtį jų panašumą, ar ne??
http://www.supermama...hview&phid=6675
nelabai suprantu išsakytos pozicijos dėl visiško temos neatitikimo schmoll.gif
O nuotraukos, kuriose vaikiukas su tėtuku pozuoja fotografuojančiai mamai ir kuriose nėra labai jau akivaizdaus fizinio panašumo(nekalbu apie tas, kuriose vaikiukas su tėtuku tikrai panašūs wub.gif ), tai jau labai atitinka temą?? Juk dažnoje nuotraukoje netgi nesimato jokios veiklos, vien tik žiūrėjimas į fotoobjektyvą blink.gif
Na laukiu dabar pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 07 birželio 2006 - 20:50
QUOTE(Dalilė @ 2006 06 07, 18:03)
kad vyrai apkūnūs drįsta krūtinę atidengt

nu kurgi jau ten krūtinę lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 06 07, 00:02)
Aš tai nesijuokiu, aš- apstulbusi unsure.gif . Ir ne tėvelio ar vaikelio kūno sudėjimas mane stebina, o tokių foto demonstravimas unsure.gif ...dar viešai. Kažin, tėtis sutiko save rodyti?

o kas cia baisaus... g.gif nugis berods jokiu intymiu kuno vietu nedemonstruoja.. pilni plezai vyruku nuogom krutinem.. ir ka? praeidama pro sali uzsimerki? biggrin.gif

ogis tikrai iseme ta nuotrauka verysad.gif gaila ax.gif as buciau balsavus. cia mamos pavyduoles ja taip iskoneveike, nes, man rodos, ji tarp favoriciu buvo ax.gif negrazu sitaip daryt.. mirksiukas.gif

MAMYTE SUGRAZINKIT NUOTRAUKA ATGAL!!! 4u.gif Nes buvo labai sauni ir labai i tema!!! ploja.gif first.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 07 birželio 2006 - 21:12
Paskaiciau... ir pasirode kad kai kurioms aptarinetojoms zodziai prie nuotrauku svarbesni. doh.gif
Koks skirtumas ar zodziai vienodi,renkama juk nuotrauka kurioje tevelis su vaikuciu panasus

Atsakyti
Galima suzinot jusu nuomone?tai kokia turi but nuotrauka ir koks fonas?kad patrauktu jusu demesi?ar jus ziurit i vaiko ir tevelio panasumus?ar jus ziurit i tevelius tik?kokiam be butu jie fone?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 06 07, 20:53)
pilni plezai vyruku nuogom krutinem.. ir ka? praeidama pro sali uzsimerki?  biggrin.gif

čia ne pliažas, čia- konkursas
QUOTE(garbane @ 2006 06 07, 20:53)
cia mamos pavyduoles ja taip iskoneveike, nes, man rodos, ji tarp favoriciu buvo  ax.gif negrazu sitaip daryt..  mirksiukas.gif

nežinau apie ką kalbi. Mano minima foto yra konkurse. Galėsi balsuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 birželio 2006 - 21:23
QUOTE(garbane @ 2006 06 07, 21:53)

MAMYTE SUGRAZINKIT NUOTRAUKA ATGAL!!!  4u.gif Nes buvo labai sauni ir labai i tema!!!  ploja.gif  first.gif ploja.gif

drinks_cheers.gif
Na sugražinkite favoritę ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2006 06 07, 21:13)
Galima suzinot jusu nuomone?tai kokia turi but nuotrauka ir koks fonas?

man patinka gražios nuotraukos thumbup.gif . Tokių konkurse daug 4u.gif .
Ta išimta foto buvo gana normali unsure.gif ( palyginus su ta apie kurią aš kalbu), tik gal kiek per žemai pafotkinta unsure.gif lotuliukas.gif Bet už ją aš nebūčiau balsavusi. O dėl to panašumo...manau, kad jūs per rimtai tai akcentuojate. Na, kiek leliukas gali būti panašus į tėtį ar mamą? biggrin.gif Manau, kad konkurso tema labiau yra TĖTIS SU VAIKU, o ne lyginimas kiek procentų vaikas panašus į tėtį. Aš kai einu su vaikais, visi sako, kad jie- mano kopija, o kai tėtis- visi lyg susitarę tvirtina, kad vaikai- nulietas tėvas
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 06 07, 22:20)
Svetimi įdomiau  blush2.gif

Įdomumas įdomumu, bet kai reik rinkti... Nū nee, kuri nenorėtų būti misterio misise? bigsmile.gif Todėl balsuočiau tik už savą cool.gif
Atsakyti