Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Cashmere @ 2014 01 08, 10:23)
Reikia Sodrai pateikti NP-SD forma, už pirmas dvi dienas apmokėkit iš savo lėšų, o toliau mokės Sodra.

bet apmokam už 2 d.d - 80 %?
Atsakyti
80-100 %. Pasirinktinai, pagal apskaitos politiką.
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2014 01 08, 09:36)
gal kas gali papasakoti, ka reikia daryt kai darbuotuoja gauna nedarbinguma

Už pirmas 2 darbo dienas, sutampančias su darbo grafiku, paskaičiuoji kompensaciją 80% DU dydžio. Tada keliauji į Sodros EDAS, prisijungi, pasižiūri 15 suvestinę ir pagal ją užpildai NP-SD ir pateiki. Tą tur padaryti per 10 dienų po to, kai darbuotojui baigėsi nedarbingumas.
Atsakyti
šiandien man skambino iš sodros ir priminė kad nesu pateikusi 9-SD formos
tikrai buvau pamiršusi, ak per tuos darbu kiekius, ko tik nepamiršti..
gavau stai koki atsakyma:
9-SD pranešimas (), kuris buvo pateiktas 2014-01-08, priimtas, tačiau atkreipiame dėmesį, kad jis pateiktas pavėluotai.

2014-01-01 išleidom atostogų, tai kiek jau čia vėlavau..
ar labai blogai gauti toki pranešimą?
kažko suglumau, nieko panašaus nesu gavusi..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 01 08, 14:54)

2014-01-01 išleidom atostogų, tai kiek jau čia vėlavau..
ar labai blogai gauti toki pranešimą?
kažko suglumau, nieko panašaus nesu gavusi..

esu ne kartą gavusi tokį pranešimą apie pavėlavimą, nieko baisaus, nebaudžia.
Atsakyti
Mes įmonė X duodame žaliavas įmonei Y, ir ji iš jų pagamina mums gaminius. Mums įmonė Y išrašo sąskaitą kaip už paslaugą (gaminių pagaminimą). Kaip teisingai įmonei X reiktų įforminti tų žaliavų perdavimą (ne pardavimą)? ir ar taip galima?
Atsakyti
Sveikos. Nors čia ne skelbimų tema, bet ieškau kas man padėtų/patartų/pataisytų tvarkant nedidelės įmonės buhalteriją. Žinoma, ne už ačiū 4u.gif Gal kam reiktų papildomo darbelio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2014 01 09, 14:59)
Sveikos. Nors čia ne skelbimų tema, bet ieškau kas man padėtų/patartų/pataisytų tvarkant nedidelės įmonės buhalteriją. Žinoma, ne už ačiū 4u.gif Gal kam reiktų papildomo darbelio? 4u.gif

Kokiame tai mieste pasiskelbkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 01 09, 20:23)
Kokiame tai mieste pasiskelbkit  4u.gif

Kretinga/Klaipėda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2014 01 09, 19:49)
Kretinga/Klaipėda 4u.gif

su kokia programa? ir kokios įmonės apskaita? gamyba prekyba paslaugos? ax.gif ir kiek siūlot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2014 01 10, 12:56)
su kokia programa? ir kokios įmonės apskaita? gamyba prekyba paslaugos?  ax.gif ir kiek siūlot?  smile.gif

manyciau visus tokius klausimus, galima uzdavineti asmenine zinute
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2014 01 09, 13:59)

Reikia vietoje būti ar yra galimybė ir nuotoliniu būdu dirbti?
Atsakyti