Ingut o tau jcrew sukneles 10 dydzio normaliai krutine
nera tokio nelaisvumo jausmo per krutine
turiu as 10 bet man tai kazkosk jausmas ne tas
ir sukinetis galiu, lyg ir vietos gana nu bet 12 toki laisvumo jausma suteikia -kokias besimatuociau ...vs nu per krutine visos laisvos m ir venus ir 10 dydis tinka, o jcrew gal man pasiuvimas toks -kazkaip keistai
as tokio modelio neturiu jcrew
Ar crazy8 nepirkot dar?
QUOTE(Odeciausia @ 2013 06 12, 13:40)
ne dar
http://www.crocs.com...default,pg.html -25% nedaug truksta iki free shipuko
QUOTE(Odeciausia @ 2013 06 12, 13:40)
kad ir papildymo nebuvo
Ingut gaila tokio modelio bent mazdaug
zeneta crazy nepapilde juk 15h
o kokybe london fog tokia pusetina ner ka lygint su RL ar jcrew
man panasi i ck ji irgi ne superine.
arba musiske kokia vero moda
dedu krepsin Totsy
apmokesiu 14.15
o kokybe london fog tokia pusetina ner ka lygint su RL ar jcrew
man panasi i ck ji irgi ne superine.
arba musiske kokia vero moda
dedu krepsin Totsy
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 12, 10:55)
o kazi jie tik bige?
jauciu reik pavaziuot kuria diena nzn ar iseis man paciai pasidazyti bet nusibodo juodai tas piestukas ar seseliai, nusipirkau spec kaip vokam taip antakiam seselius bet vis tiek ne tas
jauciu reik pavaziuot kuria diena nzn ar iseis man paciai pasidazyti bet nusibodo juodai tas piestukas ar seseliai, nusipirkau spec kaip vokam taip antakiam seselius bet vis tiek ne tas
Aišku gausis pasidažyti. man tai dažais dart lengviau nei pieštuku. Užtepi ir nuplauni, nieko sunkaus. Nuo paauglystės pati dažausi. Tiks spalvą reikia pasirinkti tinkamą. Šiaip šviesioms nereikėtų juodos naudoti
o dažų kiekvienoj parduotuvėj yra, Sarmoj, Kosmadoj ir pan. Aš buvau rusiškus labai pamėgus, apie 20 lt kainuodavo, užtekdavo metams ir dažydavo puikiai.
QUOTE(Julieja @ 2013 06 12, 11:30)
Sveikos,
Gal kuriai princesei romperiuku reikia?
totsy labai geros kainos ir romperiukai grazus.
http://www.totsy.com...2t-4t-9965.html
Gal kuriai princesei romperiuku reikia?
http://www.totsy.com...2t-4t-9965.html
O jūs matėt kiek nuostabių suknelių mergaitėms yra
Pusė mergaitiškų išpardavimų vien suknelės, nuostabios, kainos neblogos.
Ingute,ar daug truksta iki nemokamo free shipo nailtechsupply?
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 12, 13:55)
O kada būtų realu gauti LT užsakymą?
QUOTE(kipitun @ 2013 06 12, 14:02)
Aišku gausis pasidažyti. man tai dažais dart lengviau nei pieštuku. Užtepi ir nuplauni, nieko sunkaus. Nuo paauglystės pati dažausi. Tiks spalvą reikia pasirinkti tinkamą. Šiaip šviesioms nereikėtų juodos naudoti
o dažų kiekvienoj parduotuvėj yra, Sarmoj, Kosmadoj ir pan. Aš buvau rusiškus labai pamėgus, apie 20 lt kainuodavo, užtekdavo metams ir dažydavo puikiai.
na tikiuos,siandien pavaziuosiu
QUOTE(B M W @ 2013 06 12, 14:02)
oj daug labai nedidukai keli uzsakymukai
QUOTE(kipitun @ 2013 06 12, 14:03)
O kada būtų realu gauti LT užsakymą?
manau laureta gaus birzelio gale liepos pradzioj, tai jei iskeliaus apie liepos 10 tai kaip pasiseks ... as jauciu deciau max termina liepos gala
o groziu maciau kiek maudymkes po 4/8usd
oi ne Lodon fog pora turiu suknuciu, megztuku netgi labai geru ir sudetis gera pirkau overstock bet kaina skyresi
vaikui maziui london fog striuke viena megstamiausiu silta ir kokybiska vyras net tokios nori
bet sitos sudetis man
nors vaikas sako imk grazi busi gris tevas pasipuosi
nzn as turiu LF marskinius ir sijonukus kelis nieko ypatinga macys prikau irgi iki 15usd mokejau...
suknele tikrai grazi nuo nugaros matuoj skaityk nuo te kur kaklas baigias i apacia 152 jei nesivelka zeme tada imk
grazus modelis ir kaina padabna.
o kur jcrew? manau si grazesne bus del sudeties jei ne kasdienai ( as megstu kasdien medvilne) tada gali ir polisteris but nieko tokio
as sau noriu tokio tipo kaip venus ta priekis trumpas nugara ilga bet bijau kad del apvaliu koju ne kokis vaizdas bus.
Mergaites Totsy sunkiai renkas krepsiukai, jau turiu free shipuka krepsiuke prekes rezervuotos dar 20min tai sutarkim kad kas nori atsiunciate iki 14.30
suknele tikrai grazi nuo nugaros matuoj skaityk nuo te kur kaklas baigias i apacia 152 jei nesivelka zeme tada imk
o kur jcrew? manau si grazesne bus del sudeties jei ne kasdienai ( as megstu kasdien medvilne) tada gali ir polisteris but nieko tokio
as sau noriu tokio tipo kaip venus ta priekis trumpas nugara ilga bet bijau kad del apvaliu koju ne kokis vaizdas bus.
Mergaites Totsy sunkiai renkas krepsiukai, jau turiu free shipuka krepsiuke prekes rezervuotos dar 20min tai sutarkim kad kas nori atsiunciate iki 14.30