QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 16, 12:55)
pakliuvam i 4 korpusa, man asmeniskai 4 aukstas patinka, esam buve kokius 2 ar tris kartus ( sportas mamai ir vaiku i 4 a. uz dyka

)
ta irgi atsiminsim

nes jau sakiau,gydymas svarbiausia,o pinigelius ir pramogai kita syk gales isleisti
Man gaila tu kuriems tikrai reik gydymo ir tos vietos,o yra tokiu,ir nemazai yra,kur gydymas tik per pazintys,kambarys renovuotas,apsigyvena su visa seima,damoka uz ja ar ne,nezinau,bet svarbiausia,kad poilsis Palangoje bus....va cia man teisybes ner

geriau uzleistu tuos,kam tikrai jo reikia
Na bet yra kaip yra,teisybes vistiek nebus

mes gavom proceduru kruvas

o man to labiausiai ir reikia
Papildyta:
QUOTE(Nemarioji @ 2013 07 16, 13:45)
sveikos
Nu su tuo rezervavimu kažkoks absurdas,

as juk irgi 4 kartus skambinau,vis prasiau,grieztas ne ir viskas,tipo ta diena kai atvaziuosit jei bus bus,aisku nera ta diena nei vieno,jei tyli,bet jei netyli,atsiranda
Rezervuotu yra ne vienas,tikrai,sake juk pati vyresnioji

kaip moki taip rezervuoju,neuzdyka ir ne registraturoj
Sekmes jums,as visa diena tokioj itampoj prabuvau ten

kad daugiau nebenoriu
QUOTE(etno @ 2013 07 16, 13:51)
Sveikos
gal galit man pasakyti, ar vykstant su mazu vaiku iki 3 metu apgyvendina su kitom mamom, ar skiria atskira kambari?
Ir iki kurios valandos reikia nuvykti?
Is anksto dekoju mamoms, kurios atsakys
atskirai,mes jau 8,45 buvom,o siaip iki 12 raso ir dar ppaveluotu atbega,priima,nors ir be sypsenos
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 07 16, 15:08)
Buvau du kartus, imdavau renovuota, siemet prasiau paprasto... kaip maciau, nera didelio skirtumo...tik televizorius ir remontas...baisiai cia...vasara tas televizorius nereikalingas visai
Papildyta:
Taip, visos mamos su vaikais atskirai gyvena... tik paaugliai , kurie vieni, be tevu, tie po kelis.
jus gal nematet pacio baisiausio

mums tai daug tenka buti,nes nedaug vaiksciot dar iseina,ir aplamai man ta Palanga,neidomi

nes ir taip daznai jei reik vaziuojam,salia gyvenam,man pacio gydymo reik labiau,mes ir nemiegotume,jei kas vakara ryta galetume vazinet i Klaipeda
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 07 16, 16:11)
nereikia nieko duot, nes net neima ten

pati bandziau... sako susimokekit oficialiai ir imkit koki tik norit ta kambari
butu gerai,bet kad jos iskart saukia vietu ner,ka ten moket