QUOTE(Mrs. R @ 2013 07 21, 22:11)
Pazistama dirba vaiku stovykloje, tai sake ju, vaziuojanciu po darbo i namus, rankines kartais patikrina kazkokia inspekcija ir neduok dieve, turesi produktu be kvitelio, t.y. Oficialiai isigytu. Patikrinimai daromi todel, kad nebutu nesama is valgyklos, net likuciu. Puikus pasiulymas Gintaro sanatorijos vadovybei.
Patikrinkite valgyklos darbuotoju rankines ir vaikai bus sotus - kazkas suvalgys papildoma sausaini, kazkas dvi porcijas kotletu.... Negales nesti i namus, liks ir ligoniukams...
tie tikrintojai irgi savi,kuriems uz tyla tasikes irgi buna sukrautos

Oi,ten i akis paziurejus kai kurioms,jau aisku,kad nesė,nesa ir nes
QUOTE(karameline mergaite @ 2013 07 21, 22:54)
ne be vadovybės žinios man atrodo tokie dalykai vyksta......
mano giminaitė valdiškoje valgykoje dirba - tai vakarais vyras atvažiuoja paimti su mašina, nes nepavelka torbų, kiek maisto išsineša - faktiškai nieko neperka parduotuvėse, neša viską - faršą, mėsą, grietinę, pieną, kiaušinius, varškę, cukrų, sviestą, sūrelius, sultis, kond. pieną , vištą...ir aišku, jau pagamintą maistą, kuris lieka.tais produktais atsiskaito ir kirpėjai, ir statybininkams, kurie remontus jai daro ir t.t. - na vnž. lieka ir sau, ir giminėms (nes į gimtadienius neperka dovanų, o prideda maišą produktų

), ir viskam kitam apmokėti....
as ir turiu pvz,kaip is vaiknamiu,internatu nesama ir kokiais kiekiais

ir man ne karta siule pirkt ir varske gera ir sviesta irt.t. nu bet man nekyla ranka nors tu ka,zinant,kad vaikai pusiau nevalge ten liko

Gal kai kas ir sakys,durne,bet as tokia jau