QUOTE(darius333 @ 2014 04 24, 21:48)
Ir teisinga ir tuo paciu galima priestarauti - jei pvz medikas, kuris mokesi vos ne 10 metu, opreuoja zmones ir nuo jo darbo priklauo zmoniu sveikata ir gyvybe gauna per menesi kokius 2000-3000 LTL ir pvz "auksiniu ranku" gipso sukeju komanda, ateje i namus pakrapsto nosi, pakausi ir pasako "aij mum cia po 500 Lt kiekvienam per diena nesigaus, nedirbsim"
Cia matyt butent toks variantas omeny turetas buvo

Cia matyt butent toks variantas omeny turetas buvo

pritarsiu Jums.
Va gyvas pavyzdys, ieškojau laiptams padaryt meistru, paskambinau vieni ir sako 2800 lt už darba i viena aukštą, sakau tai aš tikėjaus apžiūrėsit objektą ir pasakysite kainą (sukti jie ar ne sukti ir t,t,) ne ne sako viskas aišku 2800 lt darbas cia žodžiu neturiu kada važinėti. Nu galvoju eik tu švilpt. Gal pas mane lubos 5 m o jis man kaina sako ne neivertines. Na radau as laiptininkus super berniukai padare labai gera kaina i abu aukstus ir pan.
Skambina man tas grazuolis ir sako (praėjus menesiui) sako jūs cia del laiptu skambinote? Sakau žinokite tie laiptai jau senai stovi pas mane

O moralas toks kad tu darbininkėliu mastymas "ai va turiu objekta tai mandras esu" o po menesio sedi be darbo skambinėja. O tas kur pigiau man padarė turbut susiplanaves jau darbus visam sezonui

Niekas nepyksta ant ju kad ima brangiai ir tegu, bet realybeje ir ima tie kurie turi rekomendacijas, kurie dirba su dizaineriu komanda ir pan. O cia koks vyrukas pastovejes sezoninaim darbui prie gero meisto, pamates kaip jis "ima rinkos kaina" sumasto but dazytoju ar tinkuotoju ir atejes pasakoja rinkos kainas man