QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 16, 22:01)
Tikrai bus nebekartus, as kuriuos pirmus marinavau, jau pradariau paragauti, kad isitikinti galutinai, ar kartumas dingo, viskas su jais gerai, skonis liuks
Kustovoj ir pas mane lauke, bet dar neragavau, na jei ir sie bus kartus
O siltnamyje labai dziaugiuosi malcik s palcik,
mirabelle, hit sezona ir askeriukais, kitais metais butinai sitie bus pas mane
O tuos lietuviskus paprastuosiu ismeciau, kad nesimaisytu, sitie laaabai kartus, neimanoma valgyti, bet kaip minejau, koncervuoti liuks
Dėkui, nuraminot dėl to kartumo. Bet vis tiek man jau jų per akis, 30 litrinių stiklainių stovi, daugiau nesuvalgom. Aš kiek bandžiau kokių naujovių, maniškiams nelabai tinka, tai nusprendžiau nevargti.
O aš marinuoju tai pagal vienos senovinės šeimininkės recentą, agurkai gaunasi super skanūs, jau darbo moteriškės perėmė iš manęs receptą. Bet su actu.
O jūs gal kuri bandėt rauginti agurkus agurkų tarkyje?
Aš pernai auginau Mirabelle lauke, man tai labai patiko, net pati nežinau, kodėl pasinešiau ant tų Kustovoj, matyt, SM čia kalta bus
O jūs matytumėte kaip mano labradoro retriveris agurkauja - mirk iš juoko (kaip prasideda tik agurkai. tai pykstu). Jau ir aptvėrė MB, bet niekas nepadeda koks didžiulis noras tų agurkų