Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Sveikos,

ar mano agurkų daigai nenumirs lauke, jei aš juos sukišiu į žemę savaitgalį, nes jau namie nori vyniotis ir ant gėlių....per anksti pasisėjau tai dabar kankinuosi g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviand @ 2014 05 12, 15:53)
Sveikos,

ar mano agurkų daigai nenumirs lauke, jei aš juos sukišiu į žemę savaitgalį, nes jau namie nori vyniotis ir ant gėlių....per anksti pasisėjau tai dabar kankinuosi g.gif  doh.gif

agurkai kolkas net šiltnamiuose nesijaučia gerai - mes jau susodinom, tai nors ir uždenginėjo papildomai bet vistiek nesijaučia labai linksmi. Na numirt tai gal nenumirs tikrai (jei šalnų nebus) tačiau gali paskursti. Šiaip lauke sodinti geriausia iš karto į lysvę berti sėklas - na kad ir šį savatgalį tą galėtumėt jau padaryt. O ankstyvesniam derliui agurkėlius pasiauginti daigeliais ir tada jau sodinti į šiltnamį. Čia jau jums spręsti kas kaip. Šį kartą persistengėt - kitą kartą žinosit biggrin.gif
Atsakyti
Merengue
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 13 gegužės 2014 - 18:04
QUOTE(Avijacija @ 2014 05 12, 20:29)
agurkai kolkas net šiltnamiuose nesijaučia gerai - mes jau susodinom, tai nors ir uždenginėjo papildomai bet vistiek nesijaučia labai linksmi. Na numirt tai gal nenumirs tikrai (jei šalnų nebus) tačiau gali paskursti. Šiaip lauke sodinti geriausia iš karto į lysvę berti sėklas - na kad ir šį savatgalį tą galėtumėt jau padaryt. O ankstyvesniam derliui agurkėlius pasiauginti daigeliais ir tada jau sodinti į šiltnamį. Čia jau jums spręsti kas kaip. Šį kartą persistengėt - kitą kartą žinosit  biggrin.gif

as pasejau siltnamy pries dvi savaites. Linksmi, jauciasi gerai. Grudinasi. Kai buvo salnos - nenusalo thumbup.gif O salnos tikrai buvo, nes nusalo lauke augalai kai kurie ir siltnamy serenciai nusalo doh.gif O va agurkiukams nieko. Leidzia jau tikruosius lapelius. Augti labai neskuba tik. Kai bus silciau manau ugtels sparciau. Na bet ziurim kas bus.
Man paciai keista kad nenusalo, nes isivaizdavau kad agurkai tokie jau lepus is prigimties padarai. Nieko neklosciau ir nedangsciau, nes siltnamis toli nuo namu.
Atsakyti
Sveikos sodininkės 4u.gif
Gal kuri pasidalinsit patirtimi kur būtų galima Kaune nusipirkti agurkų daigų (sodinimui šiltanamyje) iš patikimo pardavėjo, kad neapgautų 4u.gif brūkštelkit į AŽ, kad čia nebūtų temos teršimas, o gal kuri iš ,,savų" tuo užsiima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 05 14, 21:38)
Sveikos sodininkės 4u.gif
Gal kuri pasidalinsit patirtimi kur būtų galima Kaune nusipirkti agurkų daigų (sodinimui šiltanamyje) iš patikimo pardavėjo, kad neapgautų 4u.gif brūkštelkit į AŽ, kad čia nebūtų temos teršimas, o gal kuri iš ,,savų" tuo užsiima blush2.gif

patikimas pardavejas nebutinai,perkant daigus turi buti matomi užmegsti agurkeliai,dar net nežydint, Žydinčių be matomų agurkų užuomazgų neverta pirkti. šioj temoj yra nuotrauka gero daigo.
Pas mane irgi auga agųrkas,kaip pas vijoleta20
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 05 15, 07:46)
patikimas pardavejas nebutinai,perkant daigus turi buti matomi užmegsti agurkeliai,dar net nežydint, Žydinčių be matomų agurkų užuomazgų neverta pirkti. šioj temoj yra nuotrauka gero daigo.
Pas mane irgi auga agųrkas,kaip pas vijoleta20

Ačiū Jum už atsakymą, šito nežinojau, tad tikrai įdėmiau apžiūrėsiu perkant 4u.gif
Atsakyti
O per kiek laiko lauke turėtų išlysti agurkai iš žemės? Dabar va tokiu oru? Kažkaip namie vos pora dienų užtenka, o lauke nežiūrėjau, sukišau per motinos dieną ir uždengiau agroplėvele keliais sluoksniais, mama žiūrėjo sakė nė nematyt nė vieno.. kažkaip man atrodo jau per ilgai unsure.gif Ar nebus sėklos supuvę g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 05 16, 15:03)
O per kiek laiko lauke turėtų išlysti agurkai iš žemės? Dabar va tokiu oru? Kažkaip namie vos pora dienų užtenka, o lauke nežiūrėjau, sukišau per motinos dieną ir uždengiau agroplėvele keliais sluoksniais, mama žiūrėjo sakė nė nematyt nė vieno.. kažkaip man atrodo jau per ilgai  unsure.gif  Ar nebus sėklos supuvę g.gif

Pas mane jei per savaite nesudygo darže pasėtos - jau galiu sakyt Amen . Todėl nebesiskubinu su agurkais lauke sėt.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti