Įkraunama...
Įkraunama...

Pasekmės naudojant kontraceptikus

QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 07 31, 12:44)
kad manyčiau dar per jaunutė tokiems skaičiavimams mirksiukas.gif  o ir mėnesinių ciklas nėra labai reguliarus g.gif manyčiau truputį vėliau reikės kažko panašaus imtis thumbup.gif
Papildyta:
o aš manyčiau, kad nuo jų verysad.gif pusė metukų vartojau būdama vos 14kos (ginekologė patarė gerti dėl nereguliatių mėnesinių), bet juk jaunutė buvau...  verysad.gif bet tai tik abejonė... o kad kt skatina celiulitą šitą žinau doh.gif

Man atrodo, tokias ginekologes gun_bandana.gif reikia. Parodykit jūs man 14-os metų panelę, kuriai mėnesinės reguliarios. Aš tai ką, 35 metai ir dvi atžalos, vartosiu kas man atrodo tinkama tongue.gif bet vaikui skirti gerti KT... šito jau per daug.
O celiulitas, beje, atsirado anksčiau, negu pradėjau vartoti KT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 08 01, 15:16)
aikit panos  irnesakyk.gif na perskaiciau ir as sita straipsni ir nesuprantu kodel jus taip i ji reaguojat. ar matet koks cia puslapis? pabandykit www.gnosis.lt gi ryskiai sektantinis puslapelis irnesakyk.gif tikit viskuo kas parasyta tam straipsny? tai paskaitykit daugiau ju rasliaveliu hihihi.gif vis dar tikit? rolleyes.gif
nesakau kad KT absoliutus geris, bet pries pradedamos masine isterija gal bent paieskokit normaliu moksliniu straipsniu, o ne "Mes netgi žinome atvejų, kai jaunos moterys tapo nevaisingomis visam gyvenimui, kai joms buvo atliktos injekcijos" Na nepykit bet man cia dideliu mokslu nekvepia irnesakyk.gif

tai straipsnis tame puslapyje tai jo...aš išvis negaliu pakęsti, kai į tokius dalykus dievai paniojami ir pan...bet straipsnis žurnale (paskaityk,jei bus proga) sakyčiau tokis....nu tokis...verčiantis pagalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 08 01, 15:27)
tai straipsnis tame puslapyje tai jo...aš išvis negaliu pakęsti, kai į tokius dalykus dievai paniojami ir pan...bet straipsnis žurnale (paskaityk,jei bus proga) sakyčiau tokis....nu tokis...verčiantis pagalvoti  mirksiukas.gif

butinai paskaitysiu jei kasnors imes cia, nes truputi toli nuo LT esu ax.gif kita vertus toks atvejis turetu kiek placiau nuskambeti - ne vien moteru zurnale.. g.gif gi zmones tabako kompanijas i teisma duoda o cia..! taigi jei tikrai KT kaltos - mano galva galima iskelti byla ir paviesinti pasaulio mastu. ne galima o butina.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 08 01, 15:27)
tai straipsnis tame puslapyje tai jo...aš išvis negaliu pakęsti, kai į tokius dalykus dievai paniojami ir pan...bet straipsnis žurnale (paskaityk,jei bus proga) sakyčiau tokis....nu tokis...verčiantis pagalvoti  mirksiukas.gif

būtent - jis mane juodai privertė susimąstyti. Gaila, nebeturiu to žurnao, nuskanuočiau ir įdėčiau doh.gif
Nepaneigsi, protingai parašyta, dar tiek gydytojų nuomonių... Subalamutino jis mane ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 08 01, 15:38)
butinai paskaitysiu jei kasnors imes cia, nes truputi toli nuo LT esu ax.gif kita vertus toks atvejis turetu kiek placiau nuskambeti - ne vien moteru zurnale.. g.gif gi zmones tabako kompanijas i teisma duoda o cia..! taigi jei tikrai KT kaltos - mano galva galima iskelti byla ir paviesinti pasaulio mastu. ne galima o butina.

tai dar nepriejo iki tokio lygio...ta prasme KT nera arenoje tiek ilgai kiek tabakas...aš pabandysiu iš momos atgaut žurnalą ir gal pasidalinsiu str mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorcerer @ 2006 07 27, 16:05)
Jei įdomu užmeskite akį į šį straipsnį apie Kontraceptikų Naudojimo Pasekmes

Perskaičiau, prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu kas jį rašė????????????? nuo kada gimdos spiralės tapatinamos su makšties žiedais? Ir nuo kada makšties žiedai sukelia gimdos susitraukimus???????? Ir nuo kada kiaušintakių perrišimas sukelia gimdos spazmus, po ko Būtina ją šalinti? blink.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif durnesnio straipsnio nesu skaičiusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 08 03, 14:21)
Perskaičiau, prisijuokiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu  kas jį rašė????????????? nuo kada gimdos spiralės tapatinamos su makšties žiedais? Ir nuo kada makšties žiedai sukelia gimdos susitraukimus???????? Ir nuo kada kiaušintakių perrišimas sukelia gimdos spazmus, po ko Būtina ją šalinti?  blink.gif  fool.gif  fool.gif  fool.gif  fool.gif  fool.gif durnesnio straipsnio nesu skaičiusi lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif sitas straipsnis absurdiskas is tikro.sektinis kazkoks.net prezervatyvai blogai lotuliukas.gif ne tai aisku gimdykim kiek dievas duos,tada tikrai bus idealu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 08 03, 10:21)
nuo kada gimdos spiralės tapatinamos su makšties žiedais?

Nuo tada kai atsirado Mirena
Atsakyti
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 07 30, 12:16)
iš ties kontraceptinės tabletės nėra gerai. Juk toji karta, kuri naudoja jas nėra užaugusi, pasekmės po trp išlenda. viena iš jų - celiulitas. mano mama gyvenime nėra naudojusi jokių kontraceptinių preparatų ir jos odelė kaip jaunutės (o jei 52metai). man jau po trp atsiranda... sakote celiulitas paveldimas? tai kodėl aš to nepaveldėjau iš mamos?

kontraceptikus pati naudoju, nes kol kas tai vienintelė (mano manymu) patikima apsisaugojimo priemonė, bet bijau, kad pasekmės jau davar ryškėja...

jei jau celiulitas didžiausia bėda lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai gal sportuok, žiurėk kaąvalgai, o ne KT kaltink, nors turbūt ant dušios lengviau kai yra ką kaltint, ir tada gali užsimerkt ir bandeles valgyt tongue.gif jei jau svarstyt apie bėdas ir pašalinį KT poveikį, celiulitas - čia tik baika mirksiukas.gif

QUOTE(Mersedes @ 2006 07 30, 12:29)
KT kerta per jautriausią kūno ir organizmo vietą, vienom anksčiau kitom vėliau. Pasiskaitykite apie šalutinius poveikius, nes man kai gydytoją parodė knygą, kurioje visas lapas šalutinių poveikių tai supratau, kad mano ginekologas, turbūt gauna iš farmacinių kompanijų kyšiukus ir stumia jų produktus, nes aš kažkodėl nebuvau apie tai informuota g.gif

gal sakyčiau informacinį lapelį perskaityt reikėtų tada mirksiukas.gif

QUOTE(Jovvita @ 2006 08 01, 15:15)
Man atrodo, tokias ginekologes gun_bandana.gif  reikia. Parodykit jūs man 14-os metų panelę, kuriai mėnesinės reguliarios. Aš tai ką, 35 metai ir dvi atžalos, vartosiu kas man atrodo tinkama tongue.gif  bet vaikui skirti gerti KT... šito jau per daug.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Sorcerer @ 2006 07 28, 14:08)
Ignorancija yra didziausia problema, nes zmones ignoruoja viska, kas jiems nera priimtina. Visi reklamuoja kontraceptikus ir niekas kazkodel nesistebi, jog tai gali buti pavojinga! Kodel? Nes zmoniu protas yra prikimstas kazkokiu tai dalyku, kuriuos skelbia reklama ir t.t. Taip yra formuojami 'zombiai', miegantys zmones, kurie daro pinigus didziulems kompanijoms, nesuvokdami, kad kontracepcija sukelia didziule zala organzimui... Kodel mazai kur rasi sakanciu, jog tai kenkia zmogui smile.gif ogi todel, kad tie kas gamina ir reklamuoja tokius nuodus daro viska, kad tokia informacija nebutu skelbiama ir meta didziulius pinigus reklamai. Reklamuoja ju nuostabu 'poveiki' zmogui. 

Cia taip pat kaip ir su Genetiskai Modifikuotu maistu, tyliai bandoma prastumti zala darancius produktus zmonijai. Nejau manot, kad Motina Gamta nesutvere zmogu tobulai?? nejau manot, kad jam reikia cheminiu nuodingu substanciju??? Man atrodo, kad ji sukure viska tobulai. Zmones patys degradavo ir kemsa i save visiokius nuodus. Jokiu kontraceptiku zmogui nereikia, galima myletis su zmogumi be jokiu dirbtiniu priedu, tiesiog taip paprastai. Zinoma tai reikia suvokti ir be tikros Meiles ir Dvasingumo to neiseis niekam padaryti...

As ju jau daug metu nebenaudoju ir tikrai jauciuosi geriau.Nebesu tokia salta,nebeskauda galva.
Atsakyti
Aš galiu pasakyt tik vieną...
Kad paklauskit ar nors viena ginekologė pati naudoja KT?
dažniausiai Jums atsakys NE, nes jos per trumpai yra naudojamos, kad būtų ištirtos jų pasėkmės...
Ir tas staipsnis , nors ir kvailas, bet jame daug teisybės...
Atsakyti
Kaip as gailiuosi, kad vartojau kontraceptines! aš kvailių kvailė, prisiklausiusi
propagandos!
tačiau jau negaliu nieko pakeisti! verysad.gif

bet paskaitykite mano istoriją...
Pradėjau nuo Logest, vartojau 3mėn., klaikiai kankinausi - galvos skausmas, prislėgta nuotaika, viso kūno kaitimas, mieguistumas... juk gydytoja įspėjo, kad is pradžių bus pašalinis poveikis...
Viskas baigėsi panikos atakomis ir depresija, nuo kurios gydžiausi apie metus. tai baisiausias periodas mano gyvenime, kai nenusigręžė tik patys artimiausi žmonės.

bet negana to! nesusiejau to su KT! ir užsispyrusiai bandžiau dar kartelį!
Pradėjau vartoti novynette, rekomenduotas gydytojos.
vartojau 1.5 metų - nuolat pykino ir dingo potraukis - jaučiausi kaip sausa medinė lenta, bet juk aš užsispyrusi!
galiausiai nusprendžiau nutraukti, kai mano draugės seseriai (21 metų Ugnelei, kuri vartojo nuo 16m. diagnozavo 2-3 stadijos kiaušidžių vėžį, kaip ir gydytojai pripažįsta puse lūpų - nuo KT).

ir ka? jau metus nesergu mėnesinėmis. apsiplaukavau, apsispuogavau. diagnozė po echoskopijos - policistinių kiaušidžių sindromas! norui pastoti - špyga panosėj!
IR NIEKAS MANĘS NEĮTIKINS, KAD TAI NE NUO KONTRACEPTIKŲ! juk tiksliai žinau, kad buvau sveika vaisinga moteris prieš vartodama.

maža to! gydytoja pasiūlė pavartoti kontraceptikus, kad kiaušidės pailsėtų ir su reklaminiais šūkiais pasiūlė Yarina, vos nepasiūliau jai susikišti jas į... kai paklausiau apie homeopatinius preparatus ar natūralų gydymą, tai tik nusižvengė, kad čia visiška nesąmonė! ir vėl pradejo kišti KT, nors aiškiai jai pasakiau, kad nevartosiu.
išėjau tylėdama...

tai tokia istorija be moralo.

P.S. Gal kas žinote, gerą ginekologą?
Atsakyti