pasiskaitinėjau, galvoju pasisakysiu ir aš. Regulon geriu jau apie 5 metus, šalutinio poveikio nejaučiu jokio (nei svorio, nei sumažėjusio lyt.p., odos-plaukų problemų irgi).
Visokių nuomonių yra, vieni saugojasi prezervatyvais, žavkutėm kremukais (ko normalioj šeimoj kartu gyvenant aš neįsivaizduoju), kiti sako, kad gimdys kiek dievas duos (no comment), dar kiti geria KT.
O diskutuoti kas mūsų gyvenime yra žalinga tai galima be galo be krašto - kavą rytais geriate? o juk kava spaudimą kelia.... dirbate gamybinėj įmonėj? o juk kenksmingų medžiagų apstu, įstrigote automobilių kamštyje? o juk baisiai užterštu oru kvėpuojate...
Nenoriu pradėti jokio ginčo, bet man asmeniškai labai daug ką reiškia, tai, kad nereikia pastoviai galvoti "ar nepastosiu, ar gerai apsisaugojom, ar niekas neplyšo/nenusmuko etc."
keletas forumiečių pasakoja, kad gydytojos nurodę pirma vaikus gimdyt, paskui jau tabletes gert. O tai ką jeigu aš tų vaikų neplanuoju dar artimiausius keletą metų?
dar čia pradžioj buvo įdėta nuoroda į straipsnį šia tema, na bet paistymai apie "ėjimą prieš bažnyčią" nu