Labai Jums ačiū. Na, manau, verta rizikuoti, nors recepte esantys protuktai nekelia ypatingo susidomėjimo ar intrigos

Apie tortą kalbu kaip apie kūrinį kokį


Kalbant apie tortui skirtus produktus:
* marmeladą, kokį naudojote?
* smulkus cukrus - cukraus pudra?
* pertepus lakštus kremu reikia brandinti?
* razinos būna mirkomos alkoholyje?
[/quote]
* marmelado niekad nededu

* smulkus cukrus (caster sugar) nera cukraus pudra
* brandint nieko nereikia - nebrestantis tortas
* jei norisi alkoholio skonio, galima mirkyt, as nemirkau
[/quote]
labai ačiū už atsakymą. Labai norisi dar pasitikslinti - marmeladas, smulkus cukrus - tad kokie tai produktai? Marmeladas gal slyvų tiktų šiam skoniui? Ir kur šio cukraus gauti lietuviškose parduotuvėse? Atsiprašau, kvaili klausimai, bet man svarbūs.