Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 8. Ir Kaune statyti galima

Gal kas pazystate zmogu, kuris atlieka Elektros grandinių varžų matavimų ir isduoda pazyma?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 07 30, 22:51)
Gal kas pazystate zmogu, kuris atlieka Elektros grandinių varžų matavimų ir isduoda pazyma?

pazyma isduoda valstybine energetikos isnpekcija, matuotojas isduoda patvirtinta bandymu protokola, kuri pristato VEI.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 07 29, 16:18)
Jau nebedirba pabėgo...... pora kliauzu padarė, pataisyti skakiau, sako nedirbsim, nepelningas objektas (nes moku po 55,- kv.m, žinau kai rinkoje 40,- kv.m.) už visą šiltinimą ir buvau sutaręs žiemą. Vo taip. verysad.gif Kolkas pirmi tokie..
Papildyta:
Reikia šiltintoju gal kas turi? moku gerai, kontroliuoju irgi... smile.gif

kai norisi įpatingos kokybės nekreipiant didelio dėmesio į pinigus, gerenių rezultatų galima pasiekti pasirinkus kokybiškesnę nors ir brangesnę technologiją, nei kišti pinigus į pasenusę bet pigesnę ir bandyti iš jos išlaužti kokybę.

Aš šiuo atveju manau, kad būtumėt labiau patenkinti norimą sienų šiluminę varžą pasiekdami PUR putomis. Tada nereikėtų stebėti, ar nėra smeigės po tablete, nereikėtų kaišioti 200Lt banknotų tarp putplasčio lakštų, sakant darbininkams, kad užkišau dar vieną skylę iš jūsų atlyginimo.

Taip, tai brangesnė šiltinimo sistema, bet rezultatas tikrai būtų pasiekiamas nei mokant nesveikai didelę sumą už putplasčio klijavimą.

Tiesa, visus paruošiamuosius darbus vis tik vertėtų pasidaryti pačiam, samdant žmones konkrečiai paruošiamų darbų atlikimui, nes PUR purškėjų paruošiamieji darbai atliekami pakankamai atmestinai. Dėl PUR purškimo priekaištų nėra, bet technologija tokia, broko nelabai ir daleidžia.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 07 30, 19:50)
kai rinkausi, geriausią kainą VOKIŠKO silikoninio Caparol siūlė Lemora. Bet kadangi jo nebepirkau, tai nežinau ar nebuvo "paslėptų mokesčių"

Lemoroj pirkom Caparol dažus. Gera kaina ir be paslėptų mokesčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 07 30, 23:39)
kai norisi įpatingos kokybės nekreipiant didelio dėmesio į pinigus, gerenių rezultatų galima pasiekti pasirinkus kokybiškesnę nors ir brangesnę technologiją, nei kišti pinigus į pasenusę bet pigesnę ir bandyti iš jos išlaužti kokybę.

Aš šiuo atveju manau, kad būtumėt labiau patenkinti norimą sienų šiluminę varžą pasiekdami PUR putomis. Tada nereikėtų stebėti, ar nėra smeigės po tablete, nereikėtų kaišioti 200Lt banknotų tarp putplasčio lakštų, sakant darbininkams, kad užkišau dar vieną skylę iš jūsų atlyginimo.

Taip, tai brangesnė šiltinimo sistema, bet rezultatas tikrai būtų pasiekiamas nei mokant nesveikai didelę sumą už putplasčio klijavimą.

Tiesa, visus paruošiamuosius darbus vis tik vertėtų pasidaryti pačiam, samdant žmones konkrečiai paruošiamų darbų atlikimui, nes PUR purškėjų paruošiamieji darbai atliekami pakankamai atmestinai. Dėl PUR purškimo priekaištų nėra, bet technologija tokia, broko nelabai ir daleidžia.

Kas liecia pur purskima reikia formuoti karkasa is medzio kad po to klijuoti polistirola ant jo. Pas tave juk tokia pati situacija ir gan nemazas galvos skausmas kaip uzklijuoti polistirola ant nelygaus pavirsiaus. Restoj kalbejau su vienu kuris sake kad galima uzpurksti lygiai ir is karto tinkuoti su kazkokiu spec tinku kuriam nereikia armavimo. Toks variatas galbut ir priimtinas. Kas liecia pur putas yra vietu kur gali padaryti broka, t.y labai priklauso nio purskejo patirties ir nuo komponentu sumaisymo, sumaisysi ne tokiom proporcijom gali tureti skilimu pacioj putoj. Taip kad visos medziagos yra geros, tik jas reikia moketi instaliuoti, ir vata stogo yra gera bet reikalauja daug kriopstaus darbo, blogai padarysi garo izoliacija turesi bedu su sandarumu ir su vatos siluminemis savybemis.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 07 30, 22:51)

Mums viska padare: pateike pazymas VEI, gavo ju pazymas ir perdave Lesto A.Kuncos imone (8-687 18313) Zinau, kad VEI pazyma kainuoja 150 Lt., siai firmai mokejome truputi daugiau, nes dar ir kitu papildomu darbu dare.
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2013 07 31, 09:02)
Mums viska padare: pateike pazymas VEI, gavo ju pazymas ir perdave Lesto A.Kuncos imone (8-687 18313) Zinau, kad VEI pazyma kainuoja 150 Lt., siai firmai mokejome truputi daugiau, nes dar ir kitu papildomu darbu dare.

Siaip vei pazyma kainuoja apie 30 lt tai 150 cia uz imones paslauga kad jie tuo rupinasi
Atsakyti
gal galite man moteriai palyginimui pasakyti kaina 1m2 sienos paruosimo darbas+medziagos dedant gipsa, ir 1m2 ant plytu dedant tinka iki tinkamumo dazymui.

Nera mum butina sildyti is vidaus tai galvoju gal tinkuoti o ne gipsa deti? Cia visi gipsa gipsa... o kodel? pigiau ar del apsildymo patogumo?
aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=LokysL,2013 07 31, 09:11]Siaip vei pazyma kainuoja apie 30 lt tai 150 cia uz imones paslauga kad jie tuo rupinasi
[/quote]
Gal priklauso nuo konkretaus atvejo (musu atvejis ypatingas - namas po didelio gaisro), bet mums ir Lesto pasake, kad butent tiek kainuoja VEI pazyma... Mes didinomes galinguma nuo 8 iki 14 kilovatu.

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_zalia: 31 liepos 2013 - 08:22
QUOTE(Ritandra @ 2013 07 31, 09:12)
gal galite man moteriai palyginimui pasakyti kaina 1m2 sienos paruosimo darbas+medziagos dedant gipsa, ir 1m2 ant plytu dedant tinka iki tinkamumo dazymui.

Nera mum butina sildyti is vidaus tai galvoju gal tinkuoti o ne gipsa deti? Cia visi gipsa gipsa... o kodel? pigiau ar del apsildymo patogumo?
aciu  4u.gif

Su tinku gausite sandaruma. Kaina turetu gautis mzdg ta pati, gipsas gal vos brangiau. Gipsui reikia daugiau komponentu. Jei gerai nutinkuoja ir uztrina glaistyti reikes tiek pat kiek gipsa, t.y gipsui vistiek reikia 2- 3 kartu. Kas liecia komunikacijas tai gal gipse lengviau statyti dezutes ir galbut kloti laidus, nors juos dar reikia verti i gofra kas sudaro papildoma darba, ant tinko daug greiciau su kabem prikabinti laida prie blokekio
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2013 07 31, 09:12)

aciu  4u.gif

Gipsa, gipsa mėgsta meistreliai siūlyti, nes jiems pinigėliai greičiau byra, biggrin.gif aš už tinką, gipsą, tik tuo atveju jeigu kitaip neįmanoma arba per sudėtinga. Kitais atvejais tik tinkas. smile.gif Nešiltinsite, tinkuokite.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 07 31, 17:50)
Gipsa, gipsa mėgsta meistreliai siūlyti, nes jiems pinigėliai greičiau byra, biggrin.gif  aš už tinką, gipsą, tik tuo atveju jeigu kitaip neįmanoma arba per sudėtinga. Kitais atvejais tik tinkas. smile.gif Nešiltinsite, tinkuokite.

Sveiki, kaip gyvenat....

Siandien grizau is PL, ogi mano slaitas jau tvenkinyje, kas cia pas Jus buvo?

Gerai kad dar namas stovi.

Kiek kainuoja zidinio pastatymas (darbas) nuo ..iki? Zinau, kad buna ivariiai, bet kokios ribos? Pas mane nieko shustro, bus dazytas baltai irmedine atbraila.
Gal meistra gera galit rekomenduoti?

Atsakyti