Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Tiesiog, kol nesumokesit, prekyciu negausit, nors jos ir bus LT 4u.gif
Atsakyti
aciu uz info, mergaites 4u.gif
spirgu laukime wink.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Nesuper'iuko laukiam zinuciu,oi kaip laukiam wub.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 06 25, 10:43)
Šią savaitę turi būti  smile.gif

Labai laukiam 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2013 06 26, 21:24)
Sveikutes smile.gif

Nesuper'iuko laukiam zinuciu,oi kaip laukiam wub.gif  rolleyes.gif  4u.gif

ir aš dar laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 06 26, 12:43)
aga, ryt paskutine dienele issiuntimo pries atostogas, o skaiciuku dar nera. As ir pastan jau ikyrejau, trukdau dirbt  blush2.gif

Manau be reikalo nervuojates smile.gif Visi skaiciai visados pasiekia zmogu iki siuntai atvykstant i LT.
22d. siuntos skaiciai baigti senokai, kas norejo, galejo atsiskaityti, kad pradetu atsiimineti kai tik ateis. Vilniu jau gavom. Kauna ryt. Bet susimokejusiu nedaug.

27d. didzioji dalis skaiciu issiusta vakar. Kita dalis dar guli, trecia dali tik siandien prekes gavom, dar ir ryt kazka gausim. Kantrybes panos, be skaiciu nieko nepaliksiu. Iki 28d. turiu buti uzbaigus visus skaiciu siuntimus, nes isvaziuoju i kelione.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 06 26, 22:51)
Manau be reikalo nervuojates  smile.gif  Visi skaiciai visados pasiekia zmogu iki siuntai atvykstant i LT.
22d. siuntos skaiciai baigti senokai, kas norejo, galejo atsiskaityti, kad pradetu atsiimineti kai tik ateis. Vilniu jau gavom. Kauna ryt. Bet susimokejusiu nedaug.

27d. didzioji dalis skaiciu issiusta vakar. Kita dalis dar guli, trecia dali tik siandien prekes gavom, dar ir ryt kazka gausim. Kantrybes panos, be skaiciu nieko nepaliksiu. Iki 28d. turiu buti uzbaigus visus skaiciu siuntimus, nes isvaziuoju i kelione.

Kaip visada, viskas labai aisku ir tikslu. Uztat, Jusu komandai didelis respect good.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 06 26, 15:02)
Kaip visada, viskas labai aisku ir tikslu. Uztat, Jusu komandai didelis respect good.gif.

wub.gif

Jau bijau tos keliones. Kaip man reiks vaika islaikyti nuo vandens 10 dienu su tuo nelemtu gipsu ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 06 27, 00:38)
wub.gif 

Jau bijau tos keliones. Kaip man reiks vaika islaikyti nuo vandens 10 dienu su tuo nelemtu gipsu ?

tegu plaukioja ant ciuzinuko smile.gif arba maciau izoliuoja plevelem gipsa smile.gif aisku neilgam, bet kai labai spirga i vandeni, bent kazkokiam laikui apsaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 06 26, 23:38)
wub.gif 

Opa tikrai gali buti sunku , bet teks kazkaip susitart unsure.gif
Mano mazoji siandien tris valandas be sustojimo Juroj pliuskenosi,neimanoma susitart , kad liptu is vandens sakiau, kad i zuvi tuoj pavirsi o ji tik apsidziauge, kad gales jura jos namais but lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 06 26, 15:54)
Mano mazoji siandien tris valandas be sustojimo Juroj pliuskenosi,neimanoma susitart , kad liptu is vandens sakiau, kad i zuvi tuoj pavirsi o ji tik apsidziauge, kad gales jura jos namais but lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

neimanoma isvilkti is vandens. Mano mazoji gali nuo ryto iki vakaro mirkti. Kas bus neisivaizduoju. Uzsakem kazkokia apsauga, kur su pompa istraukiamas oras ir tipo nebepraleidzia vandens. Bet ilgai neislaikysi, issus ranka toje gumoje. Echhh verysad.gif Vieninteles atostogos, ir tas sugadino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 06 27, 00:54)
Mano mazoji siandien tris valandas be sustojimo Juroj pliuskenosi,neimanoma susitart , kad liptu is vandens sakiau, kad i zuvi tuoj pavirsi o ji tik apsidziauge, kad gales jura jos namais but lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Anerituk, o kas tada mums dovanas dalins ? jeigu taves nera ? unsure.gif
Atsakyti