QUOTE(AfricanSun @ 2013 06 30, 15:22)
As manau jei norisi i LT, tai ir reikia grizti. Kam save kankinti? Gerai, kad mes su vyru vieningos nuomones, isvykom, pabuvom, paziurejom ir norim namo. Stebuklu tam uzsienyje nera, man netgi labiau patinka lietuviu bendravimo kultura ir aplinka nei cia, kur esu (Siaures Airija). Siaip jei buciau kokiu 20ties, gal dar kur kitur pabuvociau, noreciau Svedijoj apsiziuret, bet ai...Iki 30ties noriu susitupet, visada buvau ramesnis zmogus. Vienintelis minusiukas, kuri matau LT tai aisku piniginiai reikalai, bet mes prie verslu tokie su MB tai ideju jau turim, kaip uzsidirbti sau pragyvenimui.
Siandien MB grizes is darbo pasakojo apie viena savo nauja kolega lietuvi...Jis gyvena cia jau 7 metai ir nei karto nebuves LT, bet kai nupasakojo tai is karto matosi jo vertybes: reikia kuo naujesnio play station (30 metu vyrui), naujausio telefono, drabuziai gabanos ir versaciai (aisku is outlet'u
). Ziauru...Kazkaip as cia uzsieny per metus laiko dar nei karto neapsipirkinejau normaliai
nerupi man cia kazkaip visai tie materialus daiktai. Pastaruoju metu svajoju apie sodyba, kuria turi mano seima Lietuvoje ir kaip noreciau ten paatostogauti bent savaitele, pasirinkti melyniu ir zemuogiu bei voveraiciu miske, issikepti lietiniu ir valgyti su jais misko gerybes, kaip fainai butu pasimaudyti upeje ar ezere, pasivaikscioti po pusyna, va tiek dabar man reik iki pilnos laimes 
Siandien MB grizes is darbo pasakojo apie viena savo nauja kolega lietuvi...Jis gyvena cia jau 7 metai ir nei karto nebuves LT, bet kai nupasakojo tai is karto matosi jo vertybes: reikia kuo naujesnio play station (30 metu vyrui), naujausio telefono, drabuziai gabanos ir versaciai (aisku is outlet'u