Įkraunama...
Įkraunama...

Atšalę jausmai

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 06 28, 01:56)
O kodel jusu jausena turi perimti ir jusu zmona??? Kvaila,kai suauge zmones mano,kad apsivede turi buti vienalyte mase kartu paemus. wink.gif

As neverciu jos buti vienalye ar pilka ar dar kazkokia kitokia,tiesiog jei as zinau,kad mylimam zmogui kazkas patinka,kad tai suteiks malonuma,as pac savo noru niekeno neverciamas tai darau. Galima pagalvot,kad tik moterim reikalingas demesys ir tik jom gera,kai yra laukiamos...
Pac skatinau nksciau but savarankika,kad nesijaustu spaudziama,bet manau viskam yra ribos ir kai visuomeninei veiklai sugebama surasti laiko,o namams nebeuztenka tuomet net ir pikta darosi.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 06 28, 01:56)
O kodel jusu jausena turi perimti ir jusu zmona??? Kvaila,kai suauge zmones mano,kad apsivede turi buti vienalyte mase kartu paemus. wink.gif

Kodėl? Žinai, jei aš laukčiau, o manęs ne, tai blink.gif Juk tai yra juntama. Skirtybės gali būti pomėgiuose, kažkokiuose kituose poreikiuose, bet jei nesidžiaugiama, kad grįžta partneris, kuris viename turėtų būti ir draugas, vyras, meilužis ir t.t., tai ką žinau. Tai jau ne skirtybės, tai tiesiog nemeilė man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 28, 01:49)
matai kaip su tuo laukimu..vaikai matosi,kad laukia,tai matyt is akiu,o zmona net nezinau,kazkoks tas laukimas kartais dirbtinas atrodo.
Gal kaltas mano darbas,nes retai griztu namo ir ji pripranta buti pati sau seimininke ir vadovauti paradui kaip nori,o cia atsiranda nevisai pavaldus asmuo,kuris trukdo gyvent... As jos visuomet laukiu..begu duru atidaryt ir man apmaudu,kuomet atsiranda pakeliui namo kruva reikaliuku,kuriuos norui esant galima ir kitom dienom sutvarkyt.Namie gi visagalis internetas dar atsiranda..taigi vyrui laiko nelieka..na taip gal kartais.

Liūdna skaityti kad taip..Mes ir su vyru retai matomės, gan retai, pripratom, bet kai tenka kartu būt kiauras paras, nebelabai mokam gyvent. Pripranti prie vienokio gyvenimo, sunku paskui įsivažiuot į kitokį ritmą. Aš ir įpratus gyvent paskui pagal kito taisykles. Laimei, kad mes su vyru dar laukiam vienas kito ir pasiilgstam
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 28, 00:06)
Dabr man kazkaip visai smegenine neverda,todel negaliu suprasti tai juokais pasakyta ar rimtai..jei imtai,tai as tam nepritariu,nes per prievarta mielas nebusi.Gal esu kazkokio nesveiko mastymo,gal kokia iskasena is senoviniu laiku,bet as myliu savo zmona ir taip elgts negaliu.
Paprasciausia gal tai tik man reik,kad manes lauktu gristancio namo,nes as laukiu ir is darbo lekiu kaip kvailys.Tiesa kai dirbu,tai gryztu tik savaitgaliams,o va dabar tipo atostogauju. Sendien vidurdieni bus 21 metai kaip mes susipazinom,o as sedziu ir galvoju kaip teks iseit,kad neskausmingai mum abiem.

O žmona jus?
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 28, 00:23)
kad suprast pelkiu kikimara, smegenine turi virt anosios dazniais, o tas reiskinys gan sudetingas biggrin.gif

o taves nelaukia net? nu liudesys tikrai.

Geriau paliko pasityčiojus ?
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 28, 02:02)
o tai sakei zmonai apie tai? ka atsake?

paskaityk ta mano pirma zinute ir ten daugmaz tas ratas kuris sukasi. Jei uzsimenu ratas pasileidzia ir po kurio laiko griztam i pradine padeti.
Niekas beje manes nepalikinejo,tiesiog visa tai darosi nepakeliama ir as pac nezinau ar noriu kad tai testusi. beje kaip jau matyt sakiau sendien sukanka 21 metukai nuo musu pazinties ir buvo visko per ta laika.Uzauginom dvi saunias dukreles,buvo daug geru dienu ir emociju (tas ir skaudziausia).
Viska uzgydo laikas,pirmadieni pradesiu vel dirbt,paprasysiu vado,kad uzkrautu gal kiek virs normos kokiom 2-3 savaitem,tai ir mintim laiko nelieks.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 28, 09:09)
Kodėl? Žinai, jei aš laukčiau, o manęs ne, tai blink.gif Juk tai yra juntama. Skirtybės gali būti pomėgiuose, kažkokiuose kituose poreikiuose, bet jei nesidžiaugiama, kad grįžta partneris, kuris viename turėtų būti ir draugas, vyras, meilužis ir t.t., tai ką žinau. Tai jau ne skirtybės, tai tiesiog nemeilė man atrodo.

Pritariu drinks_cheers.gif

Kaimyna$- toks vaizdas susidaro, kad jūsų žmona nebemyli, o gal dėl kito dūsauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 06 28, 09:09)

Bet jei to nera,tai matyt problema gilesne. Ir spresti ja turi noreti dviese. O cia kaip matau zmonai jis tik pinigine ir ori senatve(ateityje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 28 birželio 2013 - 21:33
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 28, 12:57)
paskaityk ta mano pirma zinute ir ten daugmaz tas ratas kuris sukasi. Jei uzsimenu ratas pasileidzia ir po kurio laiko griztam i pradine padeti.
Niekas beje manes nepalikinejo,tiesiog visa tai darosi nepakeliama ir as pac nezinau ar noriu kad tai testusi. beje kaip jau matyt sakiau sendien sukanka 21 metukai nuo musu pazinties ir buvo visko per ta laika.Uzauginom dvi saunias dukreles,buvo daug geru dienu ir emociju (tas ir skaudziausia).
Viska uzgydo laikas,pirmadieni pradesiu vel dirbt,paprasysiu vado,kad uzkrautu gal kiek virs normos kokiom 2-3 savaitem,tai ir mintim laiko nelieks.

Kaimyna$, po tiek metu santykiai patampa broliskais-seseriskais. Bet ir tokie santykiai yra labai brangus.Juk visa gyvenima nebusime 16- kiniais.Teisingai,buna ir tokiu.Bet vistik juk daugumoje seimu santykiai keiciasi. As manau,kad jusu zmona tos situacijos nemato is sono ir tiesiog gyvenimo rutinoje uzsikasusi. Tiesiog visi ivykiai juda pagal numatyta eiga ir tiek.Manau, kad ji gal net nenutuokia apie tai,ka jus isgyvenate.O gal jums ta vadinama ,,amziaus'' krize?
Paskaiciusi jusu postus, nuejau ir apkabinau savo vyra.Pas mus viskas gerai,sutariame,tik aisku,kad jau ne 16-18 kiniai. Niekada jis man ne del ko nepriekaistauja,bet tiesiog apkabinau ir paklausiau,ar tau to reikia? Sako : reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2013 06 28, 23:23)
Kaimyna$, po tiek metu santykiai patampa broliskais-seseriskais. Bet ir tokie santykiai yra labai brangus.Juk visa gyvenima nebusime 16- kiniais.Teisingai,buna ir tokiu.Bet vistik juk daugumoje seimu santykiai keiciasi. As manau,kad jusu zmona tos situacijos nemato is sono ir tiesiog gyvenimo rutinoje uzsikasusi. Tiesiog visi ivykiai juda pagal numatyta eiga ir tiek.Manau, kad ji gal net nenutuokia apie tai,ka jus isgyvenate.O gal jums ta vadinama ,,amziaus'' krize?
Paskaiciusi jusu postus, nuejau ir apkabinau savo vyra.Pas mus viskas gerai,sutariame,tik aisku,kad jau ne 16-18 kiniai. Niekada jis man ne del ko nepriekaistauja,bet tiesiog apkabinau ir paklausiau,ar tau to reikia? Sako : reikia  smile.gif

Skaičiau ir linkčiojau galva.
Dažnai stebiu žmones, kurie daug metų kartu. Ir visiem skirtingai. Vieni grynai broliškai vienas su kitu, bet lyg (?) laimingai, o pas kitus ugnelė dega akyse. Čia gal net ne nuo metų kartu priklauso, o nuo pačių žmonių temperamentų ar dar kažko. Juk yra ir tokių kur po pvz. keturių metų draugystės sako, ai, kam čia tų "seilėjimųsi" reikia, o pas kitus išvis tų "seilių" nebūna...
Kaimyno žmonai gal irgi tiesiog nereikia jokių ten švelnybių, ji jaučiasi gerai, stabiliai ir net neįtaria, kad vyrui netinka kažkas.
Atsakyti
Is tiesu mano situacija ivyko daugelio salygu pasekoje. Didele dali viso to nuleme stresas,kruvis ir kai kurie pasikeitimai aplinkoje,bei gyvenime. Tiesiog zmonos mintys klaidziojo savose bedose,o atviram pokalbiuj susesti kazkodel nesiryzom,kol vienas is musu (sioj situacijoj as) neislaike ir kilo konfliktas. Konflikto metu,zinoma,fantazija ir vaizduote duoda savu vaisiu blush2.gif Tiesa po audru ateina ir giedra ir buvusios problemos rodosi nereiksmingos.
Dekoju,kad neisvadinote durneliu romantiku,ilindusiu i si foruma,ar dar kitaip nepasisaipet tai butu dar vienas smugis zlugdantis pasitikejima savimi ir visais aplinkiniais.Tiesiog rasydamas cia tikejausi,kad ir mano zmona perskaitys sias zinutes jei jau pasikalbet nebuvo drasos.
Atsakyti
tai kad jus nepanasus i durneli romantika biggrin.gif o kalbetis tai reik, cia ir kitos ta pati pasakys.
Atsakyti
Oj tie jausmai..
Savaitgalį buvau išvykoje su vyru. Buvom 5 poros wub.gif Viena pora bendrauja tik kelis mėnesius. Visos kitos - nuo 5 iki 10 metų smile.gif Nė viena pora nesiskyrė nuo tos poros, pas kuriuos dar taip širdyje plasnoja drugeliai. Visi buvo "prilipę" prie savo antrųjų pusių.
Tiesiog..Reikia tik kartais atsiriboti nuo visų, pakeisti aplinką, ir pamatyti, kad žmogus esantis šalia, toks pat, kaip ką tik susipažinus..Mes su vyru tuom įsitikinom
Atsakyti