Buvau vakar Siuvimo stiliuje, norėjau overlokus išbandyt
JUKI pasirodė visiškai nemalonaus vaizdo, kad nesinorėjo net ir mėginti, nu tiesiog absoliučiai ne mano skonio daiktas, su tom blizgančiom emblemom ir t.t.
Tada perėjau prie Berninų (iškart pranešė, dar nežinodama, kad aš ir taip jų gerbėja

), kad Bernina overlokai pats geriausias pasirinkimas namams.
Parodė 700DL ir 800 DL modelius, sako to brangiausio net nesiūlau, nes jame visko, kas pridėta papildomai, tų funkcijų iš patirties ir klientų atsiliepimų, NIEKAS nenaudoja, o kaina iškelta neprastai
Tada konkrečiai įvardino 700DL ir 800DL skirtumus, parodė kame reikalas, kas pasidarė akivaizdu, kad tie dalykai kurie kelia kainą, man yra visiškai neaktualūs, tad permokėti dėl to visai nesinorėtų.
Kitas dalykas, kuris mane NEMALONIAI nustebino, kai pabandžiau pasiūti su tuo overloku. Pasirodė klaaaikiai lėtai

Bet čia ne overloko bėda, o mano, kadangi iki šiol nebuvau bandžius buitinio overloko. Pas mus per pamokas siuvame su pramoninėmis mašinomis, o jos tokiu nenormaliu greičiu varo, kad man buitinis overlokas pasirodė kaip vėžlys

Žodž visiškas nusivylimas tuo klausimu, bet Berninos overlokas turi 1500 apsisukimų per minutę, kas lyginant su kitais overlokais yra labai gerai, tačiau kadangi vieninteliai overlokai bandyti gyvenime yra pramoniniai, tai man šiek tiek taip liūdnokoka švelniai tariant pasidarė

Na bet džiaugiuosi ten apsilankius, tačiau reikėtų dar vienos viešnagės, nes dar kitų minčių prikilo

Ale nežinia, kada vėl bus proga nuvykti į Vilnių
Toks "trumpas" atsiliepimas apie ovrlokiukus

Babylock'ai tiesa Kaune, tai bandysiu gal ir juos dar aplankyti