Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(zhirnius @ 2008 05 21, 18:57)
o kokioj tuoksitės?  g.gif  4u.gif

Kristaus karaliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2008 05 21, 18:41)
Kristaus karaliaus  mirksiukas.gif

o dbr primink man čia kur? ten prie švyturio? g.gif ta tai visai nieko... tik man mažesnės patinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 21, 21:49)
o dbr primink man čia kur? ten prie švyturio?  g.gif ta tai visai nieko... tik man mažesnės patinka...  ax.gif

Nea bigsmile.gif cia bokstugatvej, kur netoliese vecegrug viesbutis. Ji nediduke baznytele mirksiukas.gif
Atsakyti
Tuoksimės CMS (iškilminga ceremonija). Kiek maždaug laiko ji gali užtrukti? Ir gal yra kurios fotografavosi ten esančioj fotoateljė? Kiek fotosesija trunka?
Atsakyti
Mane irgi tai domina bigsmile.gif
Gal atsiras ka nors zinanciu?
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 29, 11:10)
Tuoksimės CMS (iškilminga ceremonija). Kiek maždaug laiko ji gali užtrukti? Ir gal yra kurios fotografavosi ten esančioj fotoateljė? Kiek fotosesija trunka?

Mums iskilminga ceremonija CMS uztruko 10-15 minuciu (jei pliusuoti visa laika, sugaista CMS, tai gautusi kazkas tokio - 10 minuciu laukem, kol pakvies i sale, per ta laika pasirasem kur reikia ir ziedus atidavem, tada pati ceremonija 10-15 minuciu, o laikas po ceremonijos priklauso nuo to, ar geriamas sampanas lauke ir kiek zmoniu pasveikinti ateina)
del fotosesijos nieko negaliu pasakyti, nes turejome savo fotografe
Atsakyti
Žiedus reikia atiduoti prieš ceremoniją?
O šampano gėrimas - tai čia savo šampaną galima atsinešti ir gerti? Ar pirkti iš jų?
Beje, o kokias mokamas paslaugas siūlo Santuokų rūmai tą dieną?
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2008 05 22, 07:25)
Nea  bigsmile.gif  cia bokstugatvej, kur netoliese vecegrug viesbutis. Ji nediduke baznytele  mirksiukas.gif

ne tą maniau. ale vis tiek gražiai išsirinkot.. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, ziedus reikia atiduoti pries ceremonija, kai paklausia ar keisites ziedais, jei taip, tada atiduoti ziedus reikia. Pagal kazkokias naujas alkoholio vartojimo taisykles sampano po ceremonijos saleje gerti mums neleido (nors pries keleta metu tai tik atejus registruotis paklausdavo, ar bus geriamas sampanas ir galedavai duoti savo atsinesta sampano buteli, o po ceremonijos mergyte atnesdavo taures su sampanu). Dabar, jei labai nori, tai galima lauke sampana gerti. Del daugiau kazkokiu mokamu paslaugu mums nieko nesiule g.gif schmoll.gif
Beje, veiksmo vieta Klaipedos CMS mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtų įdomu sužinoti apie Vilniaus CMS smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ...
Norejau jusu paklaus kokiu reikia popieriuku nesant pareiskymus i santuokos rumus?? blush2.gif g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstrejaM: 04 birželio 2008 - 15:38
QUOTE(AstrejaM @ 2008 06 04, 16:34)
Sveikos mergaites 4u.gif ...
Norejau jusu paklaus kokiu reikia popieriuku nesant pareiskymus i santuokos rumus?? blush2.gif  g.gif  4u.gif  4u.gif

paso ir gimimo liudijimo smile.gif
Atsakyti