Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

Būgnai ir fanfaros jubiliejinei 60 mūsų temai thumbup.gif

Tęsiame pašnekesius apie breketus, pasiruošimus pakaustymui, gydymo džiaugsmus ir vargus, pokyčius bei kitas smagybes

user posted image

Mūsų ortodontai:

Kaune

Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 435
Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 435
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andziulienė, 8-37-755075 , Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077
Gintarė Urbonienė, +370 657 33 009, Vivadent odontologijos klinika, Savanorių pr. 60

Vilniuje

Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725 ,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" Olimpiečių 1A-9
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725 ,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Diana Baubinienė, Diadenta, Gabijos 32. Tel. 85 2736728 8 640 40889
Margarita Musteikytė, 8 (5) 2138883, 8 (620) 98835, "Amicus dentis", T. Ševčenkos g. 12
Evelina Margelytė Bobinienė, +370 604 19888, "Mano šypsena", Rugių g. 12A

Kad būtų paprasčiau susirasti, kas pas ką gydosi ir pasiklausti nuomonės/atsiliepimų apie dominantį ortodontą, turime narių sąrašą su breketų rūšimis ir ortodontais, pas kuriuos lankomės. Dėl sąrašo papildymo rašyti takemyscars AŽ. Pats sąrašas - ČIA

Turime ir fotoalbumą, kur dalijamės nuotraukomis, progresu, pokyčiais. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai temoje bendraujantiems, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams. Albumą rasite http://www.fotki.com.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo takemyscars: 18 birželio 2013 - 09:20
Uz naujus jubiliejinius namus drinks_cheers.gif 4u.gif ]
vakar buvau pas dantiste, kur itare kariesa, jis buvo, uzpliombavo. Laukiu vizito pas orto smile.gif
Atsakyti
bio, o kada vizitas bus?

QUOTE(gaily @ 2013 06 17, 18:19)
Kokia cia klinika tokia draugiska? biggrin.gif

"Amicus Dentis" čia draugiški. Va ėmė ir sugalvojo užimt mane, kol eilėj laukiu, kad nenuobodžiaut. smile.gif dabar galiu džiaugtis pabaltėjusiais dantukais už ačiū. Nes valau, valau, o klijai vis tiek truputį pasineša per laiką ir patamsėja. smile.gif
Atsakyti
ateinu i nauja tema su pilna burna geleziuku!
tai buvo trecias vizitas. virsaus nekeite( o taip norejau paskutines vielos! rolleyes.gif )
priklijavo apacia, uzdejo ant virsutinio paskutinio dantuko laikina plastmasine MELYNA plomba! smile.gif kad nesukasciau, nes tada virsutiniai dantys uzeis ant apatiniu breketu..
apacioj paliko po du is abeju pusiu laisvu. ir iltinis su spyruokle.
o dar - virsui ir apacioj matau padaryti kabliukai - busimiems elastikams unsure.gif

sumokejau daug maziau nei kai dejo virsu(nors tik 5 % nuolaida pritaike)
paprasiau vasko.
nieko neskaudejo, net keista. tik grizus namo uzsimaciau bandeles.... e vaikeli, teks pamirst man jas. kiekvians kasnis per visus dantukus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 18 birželio 2013 - 15:03
sveiki 4u.gif na ka pokyciu as nepastebiu, ziauriai nervina, kad nerealiai kaupiasi maisto likuciai, valgant reikia atprasti sypsotis kitiems zmonems lotuliukas.gif kas labai man keista lotuliukas.gif vyras ziuri kaip i kosmonaute, nelabai jam patinka, tik grizta,o as jam sypt, o tas i dantis ir teziuri biggrin.gif neina jam priprasti smile.gif nors ir man paziurejus i veidrodi keistoka...patys jausmai visai gerai su tais breketais, jei nebraizytu zandu isvis liuks butu, turbut man labai silpnai paverze ar ka, as nesuprantu, bet skausmo lygu 0, jokio visiskai smile.gif
ale kaip idomiai kitiems tik dabar prikabina kabliukus, o man is karto jau sudejo breketus su kabliukais g.gif del ju man labiausiai ir trina tuos zandus, nu nieko, jau maziau, imanoma kesti...ale kartais pasvepluoju, nelabai tai patinka, bet kesti imanoma irgi:) tikejausi, kad vaikas nores tuos breketus plesti lauk man, bet kas keisciausia jis prieme kaip normalu dalyka biggrin.gif dzin jam tie metalai mano burnoje, ziauriai nustebau biggrin.gif

as vis su tuo paciu klausimu, ar galima patekti i albumiuka? ar cia kazka ypatingo reikia padaryti? 4u.gif ax.gif

o jetau ir dabar valgau braskes zvilgt i veidrodi tai katastrofa burnoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2013 06 18, 16:52)

o jetau ir dabar valgau braskes zvilgt i veidrodi tai katastrofa burnoje  doh.gif

man siandie tas pats buvo su apatiniu doh.gif
kazkaip su virsum jau apsipratau ir ne taip prilenda.
gal tik laiko klausimas
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2013 06 18, 17:52)

as vis su tuo paciu klausimu, ar galima patekti i albumiuka? ar cia kazka ypatingo reikia padaryti?  4u.gif  ax.gif

o jetau ir dabar valgau braskes zvilgt i veidrodi tai katastrofa burnoje  doh.gif

parasyk takemyscars itrauks i sarasa ir prisijungima duos 4u.gif
del tu kabliuku tai man ir idomiai, nes pas mane visi breketai nuo 3 danties su kabliukais
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2013 06 18, 16:52)

ale kaip idomiai kitiems tik dabar prikabina kabliukus, o man is karto jau sudejo breketus su kabliukais  g.gif 

ne, kabliukai buvo nuo pat pradziu. dabar jau matau kam jie reikalingi
Atsakyti
Ačiū, takemyscars, už naujus jubiliejinius namučius 4u.gif thumbup.gif
Prisistatau ir aš, tik tik stuktelėjo breketų nešiojimo pusmetis, tad papildžiau albumėlį ax.gif Sekantis vizitas po savaitės, labai nekantrauju, kadangi labai neramu dėl ypač jautrios ilties, tikiuosi gerų naujienų vizite. Elastikų labai sąžiningai nenešiojau, iškart prisipažįstu, nors ir lėčiau, bet turėsiu gražią šypseną, o ir ilties nenualinsiu thumbup.gif
Visas sveikinu su geromis naujienomis: kai kurioms jau ir finišas šviečiasi, kai kurios tik papildote burną metaliukais, visos mes labai gražiai judam link tikslo 4u.gif Nors retokai rašiau, bet dažnai paskaitydavau ir pasidžiaugdavau Jūsų naujienomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 06 19, 00:34)
Ačiū, takemyscars, už naujus jubiliejinius namučius  4u.gif  thumbup.gif
Prisistatau ir aš, tik tik stuktelėjo breketų nešiojimo pusmetis, tad papildžiau albumėlį  ax.gif  Sekantis vizitas po savaitės, labai nekantrauju, kadangi labai neramu dėl ypač jautrios ilties, tikiuosi gerų naujienų vizite. Elastikų labai sąžiningai nenešiojau, iškart prisipažįstu, nors ir lėčiau, bet turėsiu gražią šypseną, o ir ilties nenualinsiu  thumbup.gif 
Visas sveikinu su geromis naujienomis: kai kurioms jau ir finišas šviečiasi, kai kurios tik papildote burną metaliukais, visos mes labai gražiai judam link tikslo  4u.gif  Nors retokai rašiau, bet dažnai paskaitydavau ir pasidžiaugdavau Jūsų naujienomis smile.gif

rezultatas akivaizdus! wub.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 06 19, 08:47)
rezultatas akivaizdus! wub.gif
thumbup.gif

Ačiū, taša blush2.gif Labai džiugu, kad turim tokį albumuką ir galime matyti mūsų pokyčius bigsmile.gif Palyginus, kaip buvo 3 mėn, kuomet dantys sukąsti, ir dabar, tai nuostabu tiesiog... Nekalbant apie pradinę situaciją thumbup.gif
Beje, taša, sveikinu su apačia ir pilna metalų sistema 4u.gif thumbup.gif Labai lauksiu pirmų gražių pokyčių drinks_cheers.gif Norėjau paklausti, kodėl pradėjote gydymą nuo viršutinio žandikaulio? blush2.gif Nes dažniausiai pradedama nuo ten, kur daugiausiai darbo... O dabar viršus gražus jau ir šiandien, o apačiai reiks dar laiko...
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 06 19, 11:44)
Ačiū, taša  blush2.gif  Labai džiugu, kad turim tokį albumuką ir galime matyti mūsų pokyčius  bigsmile.gif  Palyginus, kaip buvo 3 mėn, kuomet dantys sukąsti, ir dabar, tai nuostabu tiesiog... Nekalbant apie pradinę situaciją  thumbup.gif 
Beje, taša, sveikinu su apačia ir pilna metalų sistema 4u.gif  thumbup.gif  Labai lauksiu pirmų gražių pokyčių  drinks_cheers.gif  Norėjau paklausti, kodėl pradėjote gydymą nuo viršutinio žandikaulio?  blush2.gif  Nes dažniausiai pradedama nuo ten, kur daugiausiai darbo... O dabar viršus gražus jau ir šiandien, o apačiai reiks dar laiko...

tikrai, dabar kaip ir paveiksliuko dantukai!

kodel? Nezinau net. Matyt cia gydytojos bruozas- kiek zinau pas ja visi pagal tokia programa..

Kai apacios nebuvo - tai galvojau, nu didziausia problema- iltinis.
O dabar ziuriu i ta iskreipta lanka ir matau visus blogius.vienus reikes kelt, kitus sukt, trecia ispraust i vieta..

snd skauda labai labai sad.gif
varskes apkepo negalejau suvalgyt. salotu irgi .. nors 2 galiniai ir laisvi bet skauda visur ir viska doh.gif ant kiek virsus sklandziai praejo, nesu gerus ne vieno vaisto, tai matyt su apacia atsigriebsiu unsure.gif doh.gif
Atsakyti