Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 60 tema

QUOTE(Flegma @ 2013 09 02, 00:17)
Nesuprantu kas cia tau nusidaza. Breketai a gumeles?

QUOTE(Girl. @ 2013 09 02, 09:04)
Na man tai nieks nenusidažo su keramikiniais, nes orto nei karto nedėjo gumelių, apvyniodavo breketus su viela smile.gif  tai prašyk, kad ir tau nedėtų ax.gif  paskui jau nusidažydavo tokia guminė grandelė, kuri tarpus sutraukinėja, bet ją deda visiems, nuo breketų rūšies nepriklausomai.

Gumelės kuriom viela prie breketo laikosi nusidažo, na jos tokios iš skaidrių gelsvos pasidaro. Šiaip nieko per daug baisaus, bet visad kai nueinu prašau, kad pakeistų smile.gif Man vielutes vienąkart dėjo ant apatinių breketu, tai nelabai patiko, nes palikdavo tokius galiukus ir budavo sunkiau dantis išsivalyt, užkliūdavo kažkaip maistas man už jų doh.gif

O šiaip gal žinote koks skirtumas tarp tų gumelių ir vielučių? Kažkaip vis pamirštu orto paklausti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu pasidžiaugti rezultatais po GESO ir estetinio plombavimo. Išties, neatsidžiaugiu biggrin.gif Nors GESO yra sulaukęs labai prieštaringų vertinimų, man 100 proc. pasiteisino. Rezultatas pasiektas vos per 5 mėnesiukus thumbup.gif
Trumpam įkeliu nuotraukytes:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 02 rugsėjo 2013 - 19:52
QUOTE(D0vilė @ 2013 09 02, 19:49)
Gumelės kuriom viela prie breketo laikosi nusidažo, na jos tokios iš skaidrių gelsvos pasidaro. Šiaip nieko per daug baisaus, bet visad kai nueinu prašau, kad pakeistų smile.gif Man vielutes vienąkart dėjo ant apatinių breketu, tai nelabai patiko, nes palikdavo tokius galiukus ir budavo sunkiau dantis išsivalyt, užkliūdavo kažkaip maistas man už jų  doh.gif

O šiaip gal žinote koks skirtumas tarp tų gumelių ir vielučių? Kažkaip vis pamirštu orto paklausti  smile.gif

Tai tada keramikiniai brekerai ni pri ko. Siaip pilkas gumeles nelabai dazos.
O koks skirtums tarp gumeliu i apsukimu viela nezinau. Pas mani beligaturiniai breketai buva, tad nebuva iskiles toks klausims. Gal viela tvirciau uzfiksuo lanka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2013 09 02, 20:50)
Mergaitės, noriu pasidžiaugti rezultatais po GESO ir estetinio plombavimo. Išties, neatsidžiaugiu  biggrin.gif  Nors GESO yra sulaukęs labai prieštaringų vertinimų, man 100 proc. pasiteisino.

Sveika 4u.gif Atrodo labai nuostabiai, tačiau aš esu GESO priešininkė ir norėčiau pasidalinti savais pastebėjimais. Visų pirma, Jūsų dantukus reikėjo labai mažai stumdyti (palyginus su mano situacija ir mažiausiai dviem trečdaliais kitų merginų, kurios pasiryžo breketams). Iš mūsų forumo mergina taip pat yra nešiojusi breketus 5 mėn su klasikine ortodontija, nemanau, kad tie 5 mėn yra kažkoks GESO stebuklas. Visų antra, daug žaidžia estetinis plombavimas, kurio daug mieliau išvengtume, o GESO laaabai mėgsta įtraukti į gydymo planą. Visų trečia, deja, iš pateiktų foto sunku spręsti apie sąkandį, taip kad belieka tik labai nuoširdžiai tikėtis, kad jis yra sutvarkytas 4u.gif Ir ketvirta, neabejotinai su klasikine ortodontija viskas bendroje sumoje daug pigiau. Bet linkiu daug nuoširdžių šypsenų GESO keliu pasiekus Hollywood'inę šypseną thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D0vilė @ 2013 09 01, 19:22)
Nusidažo, pasidaro tokios gelsvos  doh.gif Kurį laiką kavos negėriau, tai tikrai geriau buvo, bet dabar vėl geriu, tai jau pagelto.. Nors iškart išgėrus nubėgu išsivalyt dantų, bet nelabai padeda. Čia mano nuomone vienintelis keramikinių breketų minusas.  ax.gif

negalima dantuku valytis po gerimo/maisto 30 minuciu. smile.gif nes tuo metu buna suminkstejes emalis. as irgi nezinojau tai jau matau kiek jo nubruzinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 09 02, 20:17)
Sveika  4u.gif  Atrodo labai nuostabiai, tačiau aš esu GESO priešininkė ir norėčiau pasidalinti savais pastebėjimais. Visų pirma, Jūsų dantukus reikėjo labai mažai stumdyti (palyginus su mano situacija ir mažiausiai dviem trečdaliais kitų merginų, kurios pasiryžo breketams). Iš mūsų forumo mergina taip pat yra nešiojusi breketus 5 mėn su klasikine ortodontija, nemanau, kad tie 5 mėn yra kažkoks GESO stebuklas. Visų antra, daug žaidžia estetinis plombavimas, kurio daug mieliau išvengtume, o GESO laaabai mėgsta įtraukti į gydymo planą. Visų trečia, deja, iš pateiktų foto sunku spręsti apie sąkandį, taip kad belieka tik labai nuoširdžiai tikėtis, kad jis yra sutvarkytas  4u.gif  Ir ketvirta, neabejotinai su klasikine ortodontija viskas bendroje sumoje daug pigiau. Bet linkiu daug nuoširdžių šypsenų GESO keliu pasiekus Hollywood'inę šypseną  thumbup.gif   4u.gif

Ačiū už pagyras ir už pastebėjimus 4u.gif Ir galiu tik patvirtinti, jog pastebėjimai išties teisingi. GESO tinka toli gražu ne visiems. Su ženklia sąkandžio patologija šis metodas netinks. Gi pas mane ryškios sąkandžio problemos nebuvo, na išskyrus priekinius atsikišusius dantukus. Krūminiai gražiai suėjo tiek anksčiau, tiek gražiai sueina dabar smile.gif Estetiniu plombavimu pas mane tesulyginta viršutinių pirmukų apačia ir pakoreguota antrukų forma. Dantukų šlifuoti beveik nereikėjo. Plius pirmukus būčiau tvarkiusi šiaip ar taip, nes tikrai negražiai buvo nukramtyti. doh.gif
Žodžiu, GESO nei aukštinu, nei proteguoju. Tai tikrai ne šventa karvė ir ne pakaita klasikinei ortodontijai. Kiekvienai problemai savas sprendimo būdas mirksiukas.gif . Man šis metodas tiko, pasiteisino, kuom ir džiaugiuos.
Kaina, palyginus, tikrai didelė, bet matant rezultatą negaila nei lito thumbup.gif Beje, estetinį man įskaičiavo į tą pačią kainą, tad bent šioje vietoje kišenė nenukentėjo thumbup.gif

Štai, įkeliu ir sąkandžio foto, galite vertinti ir kritikuoti. Kairėje pusėje du krūminukai protezuoti, tai ten vieną karūnėlę reiks pakeisti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 02 rugsėjo 2013 - 21:03
QUOTE(pinga @ 2013 09 02, 21:51)
Štai, įkeliu ir sąkandžio foto

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2013 09 02, 20:51)
Ačiū už pagyras ir už pastebėjimus  4u.gif  Ir galiu tik patvirtinti, jog pastebėjimai išties teisingi. GESO tinka toli gražu ne visiems. Su ženklia sąkandžio patologija šis metodas netinks. Gi pas mane ryškios sąkandžio problemos nebuvo, na išskyrus priekinius atsikišusius dantukus. Krūminiai gražiai suėjo tiek anksčiau, tiek gražiai sueina dabar  smile.gif  Estetiniu plombavimu pas mane tesulyginta viršutinių pirmukų apačia ir pakoreguota antrukų forma. Dantukų šlifuoti beveik nereikėjo. Plius pirmukus būčiau tvarkiusi šiaip ar taip, nes tikrai negražiai buvo nukramtyti.  doh.gif
Žodžiu, GESO nei aukštinu, nei proteguoju. Tai tikrai ne šventa karvė ir ne pakaita klasikinei ortodontijai. Kiekvienai problemai savas sprendimo būdas  mirksiukas.gif . Man šis metodas tiko, pasiteisino, kuom ir džiaugiuos. 
Kaina, palyginus, tikrai didelė, bet matant rezultatą negaila nei lito  thumbup.gif Beje, estetinį man įskaičiavo į tą pačią kainą, tad bent šioje vietoje kišenė nenukentėjo  thumbup.gif
Štai, įkeliu ir sąkandžio foto, galite vertinti ir kritikuoti. Kairėje pusėje du krūminukai protezuoti, tai ten vieną karūnėlę reiks pakeisti  smile.gif
user posted image

ir kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
Nauji namučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 09 02, 21:54)
ir kiek kainavo? smile.gif

8900 Lt abiems žandikauliams. Čia all inn: atspaudai, breketukai, uždėjimas, visos aktyvacijos, nuėmimas, fiksuota ir išimamama retencija, trys higienos, plius estetinis plombavimas kaip bonus.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti