QUOTE(Highlander @ 2013 09 02, 20:17)
Sveika

Atrodo labai nuostabiai, tačiau aš esu GESO priešininkė ir norėčiau pasidalinti savais pastebėjimais. Visų pirma, Jūsų dantukus reikėjo labai mažai stumdyti (palyginus su mano situacija ir mažiausiai dviem trečdaliais kitų merginų, kurios pasiryžo breketams). Iš mūsų forumo mergina taip pat yra nešiojusi breketus 5 mėn su klasikine ortodontija, nemanau, kad tie 5 mėn yra kažkoks GESO stebuklas. Visų antra, daug žaidžia estetinis plombavimas, kurio daug mieliau išvengtume, o GESO laaabai mėgsta įtraukti į gydymo planą. Visų trečia, deja, iš pateiktų foto sunku spręsti apie sąkandį, taip kad belieka tik labai nuoširdžiai tikėtis, kad jis yra sutvarkytas

Ir ketvirta, neabejotinai su klasikine ortodontija viskas bendroje sumoje daug pigiau. Bet linkiu daug nuoširdžių šypsenų GESO keliu pasiekus Hollywood'inę šypseną
Ačiū už pagyras ir už pastebėjimus

Ir galiu tik patvirtinti, jog pastebėjimai išties teisingi. GESO tinka toli gražu ne visiems. Su ženklia sąkandžio patologija šis metodas netinks. Gi pas mane ryškios sąkandžio problemos nebuvo, na išskyrus priekinius atsikišusius dantukus. Krūminiai gražiai suėjo tiek anksčiau, tiek gražiai sueina dabar

Estetiniu plombavimu pas mane tesulyginta viršutinių pirmukų apačia ir pakoreguota antrukų forma. Dantukų šlifuoti beveik nereikėjo. Plius pirmukus būčiau tvarkiusi šiaip ar taip, nes tikrai negražiai buvo nukramtyti.
Žodžiu, GESO nei aukštinu, nei proteguoju. Tai tikrai ne šventa karvė ir ne pakaita klasikinei ortodontijai. Kiekvienai problemai savas sprendimo būdas

. Man šis metodas tiko, pasiteisino, kuom ir džiaugiuos.
Kaina, palyginus, tikrai didelė, bet matant rezultatą negaila nei lito

Beje, estetinį man įskaičiavo į tą pačią kainą, tad bent šioje vietoje kišenė nenukentėjo
Štai, įkeliu ir sąkandžio foto, galite vertinti ir kritikuoti. Kairėje pusėje du krūminukai protezuoti, tai ten vieną karūnėlę reiks pakeisti