QUOTE(Flegma @ 2013 09 02, 00:17)
Nesuprantu kas cia tau nusidaza. Breketai a gumeles?
QUOTE(Girl. @ 2013 09 02, 09:04)
Na man tai nieks nenusidažo su keramikiniais, nes orto nei karto nedėjo gumelių, apvyniodavo breketus su viela  tai prašyk, kad ir tau nedėtų
  tai prašyk, kad ir tau nedėtų  paskui jau nusidažydavo tokia guminė grandelė, kuri tarpus sutraukinėja, bet ją deda visiems, nuo breketų rūšies nepriklausomai.
  paskui jau nusidažydavo tokia guminė grandelė, kuri tarpus sutraukinėja, bet ją deda visiems, nuo breketų rūšies nepriklausomai.
 tai prašyk, kad ir tau nedėtų
  tai prašyk, kad ir tau nedėtų  paskui jau nusidažydavo tokia guminė grandelė, kuri tarpus sutraukinėja, bet ją deda visiems, nuo breketų rūšies nepriklausomai.
  paskui jau nusidažydavo tokia guminė grandelė, kuri tarpus sutraukinėja, bet ją deda visiems, nuo breketų rūšies nepriklausomai.Gumelės kuriom viela prie breketo laikosi nusidažo, na jos tokios iš skaidrių gelsvos pasidaro. Šiaip nieko per daug baisaus, bet visad kai nueinu prašau, kad pakeistų
 Man vielutes vienąkart dėjo ant apatinių breketu, tai nelabai patiko, nes palikdavo tokius galiukus ir budavo sunkiau dantis išsivalyt, užkliūdavo kažkaip maistas man už jų
 Man vielutes vienąkart dėjo ant apatinių breketu, tai nelabai patiko, nes palikdavo tokius galiukus ir budavo sunkiau dantis išsivalyt, užkliūdavo kažkaip maistas man už jų   
 O šiaip gal žinote koks skirtumas tarp tų gumelių ir vielučių? Kažkaip vis pamirštu orto paklausti