QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 24, 16:11)

Dėkoju...bet man tiksliai sklerozė...kiek ten kartų buvau užėjus , neprisimenu , kad toks yra...einu vėl pažiūrėt

a...žemaūgiai, ne žemaūgių nebenorėsiu...bet užėjus , prisiminiau , ko norėjus vėl...bet dabar atrodo nebeprekiaujama jau sėklomis...tai ir gerai , gal iki kito sezono dar kitokių atsiras...
Papildyta:
čia dar apie sėklų ruošimą...tiksliai , reik fermentuoti tris dienas...ir čia taip nurodo...
Saving Tomato Seed:
Here you can seed the seed and juice squeezed into a jar & let ferment for 3 days (no more, no less!)
Good seeds sink and bad ones float.
(And, yes, it is supposed to be mouldy & smelly)
Water is added and poured off several times to clean them, the seed is rinsed in a sieve and put on a plate to dry.
Detailed seed-saving instructions are included with your seeds, so you can do this yourself.
And of course this is only possible because these are all real, non-hybrid varieties.
kad tik neiškeliautų kanalizacijon kaip Saintlinos agurkai