Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsiukai

QUOTE(Vaima @ 2013 12 12, 11:07)
Labukas  4u.gif

Mergina guli ligoninej, dienos EEG gera , siandien paims krauja konsentracijai vaisto,ryt miego darys matysim kas ten. Gydytoja uzsimine, kad gal keisti Depakina i Lamiktali ( tipo ir protinei veiklai geriau)  unsure.gif  su depakinu gyvenom saliginai ramiai po 4 metu tik priepuolis o vaisto keitimo bijau  unsure.gif
Kokie jusu atsiliepimai apie lamiktali ?

Tiesa maziui uzvakar pasidavem konsentracijai krauja  laukiu atakymo su baime .
Magnolija 7, laikikites ir sveikatytes suneliui  4u.gif

Sveiki, aciu, zinau kad viskas bus gerai. 4u.gif mums asmeniskai pavartuoje lamiktali po 6 men. nieko nepadejo (bet musu ypatingas atvejis), bet kitiems zinau kad padeda labai, bet kiek zinau jis komplekte su depakinu arba convulexu eina. g.gif
Laikykites viskas bus gerai. Kur gulyte.
Papildyta:
QUOTE(zirziliuke @ 2013 12 12, 14:44)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Netiksliais duomenimis laukiuosi sūnelio wub.gif Turėsim matyt padėkliuką kiaušinių namie lotuliukas.gif

kai dziugu, bet gal dar mamai bus staigmena. lotuliukas.gif nu jo su tokia vyryska kompanija tai jau smagumelis. 4u.gif ramaus nestumo.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2013 12 12, 19:35)
O tau genetinių tyrimų nedarė jokių?

Nes mes čia dauguma, kur turim neįgaliukus, darėmės, nors amžiaus cenzas ir nebuvo tas, kad darytis jau turi siūsti. Aš 12 sav žinojau 100% kad mergaitė smile.gif

Viskas tikrinta ir parašyta be matomos potologijos.Na gydytoja vakar papasakojo,kad visą nėštumą lyg ir Mykoliukas buvo ,o kai gimė mergytė,tai staigmena buvo ir tėveliams ir gydytojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 12 13, 08:48)
Viskas tikrinta ir parašyta be matomos potologijos.Na gydytoja vakar papasakojo,kad visą nėštumą lyg ir Mykoliukas buvo ,o kai gimė mergytė,tai staigmena buvo ir tėveliams ir gydytojai biggrin.gif

Rustė, turbūt, turėjo omenyje tyrimus iš vaisiaus vandenų.. blush2.gif Tuomet jau tikimybė suklysti beveik nulinė.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 12 13, 08:12)
Rustė, turbūt, turėjo omenyje tyrimus iš vaisiaus vandenų..  blush2.gif Tuomet jau tikimybė suklysti beveik nulinė.

Taip, šituos. Bet man jų nedarė, man echoskopu pasakė, bet jau ten ir matėsi konkrečiai, net aš supratau, kad Ievutė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2013 12 13, 10:17)
Taip, šituos. Bet man jų nedarė, man echoskopu pasakė, bet jau ten ir matėsi konkrečiai, net aš supratau, kad Ievutė tongue.gif

Man taipat Kauno daktarė darė ekoskopu,manau abi matėm ''pimpalėlį'',na pasitikslinsiu 30sav.kartos ekoskopą.Vaisius išsivystęs ,viskas proporcinga,belieka laimingai pagimdyti.Turėdama tiek sūnelių tikėjausi mergaitės,bet esu laiminga laukdama berniuko.
Man daktarė paaiškino ,kad tyrimas iš vaisiaus vandenų,bet kokiu atveju man rodytų rizika vien dėl amžiaus.Sakė kam bereikalingai jaudintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 13 gruodžio 2013 - 08:34
aš jau dirbu.. thumbup.gif Pakol kas -tai svajonių darbas- šaunus kolektyvas, viršininkai - kaip lygūs su lygiais..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 12 20, 21:06)
aš jau dirbu.. thumbup.gif  Pakol kas -tai svajonių darbas- šaunus kolektyvas, viršininkai - kaip lygūs su lygiais..

Oi,kokia nuostabi kalėdinė dovana. 4u.gif Labai džiaugiuosi kartu su tavim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 12 20, 20:06)
aš jau dirbu.. thumbup.gif  Pakol kas -tai svajonių darbas- šaunus kolektyvas, viršininkai - kaip lygūs su lygiais..

Kaip šaunu thumbup.gif

Aš irgi dirbu nuo 11d., gavosi labai greitai ir netikėtai, planavau dar ilgiau namuose pabūti, bet gavosi taip, kad radau darbelį ir atsisakyti nebenorėjau... Kol kas atrodo viskas labai puiku, nors nuotaikos permainingos, bet juk naujas darbas, nauji žmonės ir tik laikas parodys, kaip ten man eisis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2013 12 21, 10:43)
Kaip šaunu thumbup.gif

Aš irgi dirbu nuo 11d., gavosi labai greitai ir netikėtai, planavau dar ilgiau namuose pabūti, bet gavosi taip, kad radau darbelį ir atsisakyti nebenorėjau... Kol kas atrodo viskas labai puiku, nors nuotaikos permainingos, bet juk naujas darbas, nauji žmonės ir tik laikas parodys, kaip ten man eisis smile.gif

Sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės!
Esu VU MF 5 kurso studentė. Vadovaujama Dr. Rūtos Samaitienės darau mokslinį darbą apie epilepsija sergančių vaikučių miego ir elgesio problemas. Labai padėtumėte, jei užpildytumėte šią anketą (skirta tik tėvams, turintiems epilepsija sergantį vaikutį) -> http://######/f/klau...rs/new.fullpage
Tikimės, kad gauti rezultatai padės gydytojams labiau įvertinti ir spręsti problemas, su kuriomis susiduria epilepsija sergantys vaikai ir jų šeimos. Anketa yra anoniminė. Dėkoju už bendradarbiavimą! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo epilepsija.smd: 07 sausio 2014 - 19:14
QUOTE(epilepsija.smd @ 2014 01 07, 20:13)
Sveikos, mamytės!
Esu VU MF 5 kurso studentė. Vadovaujama Dr. Rūtos Samaitienės darau mokslinį darbą apie epilepsija sergančių vaikučių miego ir elgesio problemas. Labai padėtumėte, jei užpildytumėte šią anketą (skirta tik tėvams, turintiems epilepsija sergantį vaikutį) -> http://######/f/klau...rs/new.fullpage
Tikimės, kad gauti rezultatai padės gydytojams labiau įvertinti ir spręsti problemas, su kuriomis susiduria epilepsija sergantys vaikai ir jų šeimos. Anketa yra anoniminė. Dėkoju už bendradarbiavimą!  smile.gif

kažkaip neatidaro nuorodos..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 07, 19:15)
kažkaip neatidaro nuorodos..

Ir neatidarys, forume yra blokuojami apklausų tinklapiai.

Realiai vietoj grotelių turėtų būti tinklapio pavadinimas, o ir pati apklausa čia neleistina, joms yra spec tema Mokslo skyrelyje.
Atsakyti