Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsiukai

QUOTE(vilkra @ 2014 04 08, 15:24)
1.O jis tik su tavimi taip elgiasi?
2. Ar klyksmu gauna, ko nori?
3. darželyje taip nebūna?

taip elgiasi prie mūsų, t.y. manęs arba vyro
klyksmu negauna nieko, nes tada tiesiog paliekam klykti, jei žinoma tai nebūna verkimas dėl skausmo ir pan.
darželyje nebūna nieko panašaus, lyg kitas vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 08, 15:27)
taip elgiasi prie mūsų, t.y. manęs arba vyro
klyksmu negauna nieko, nes tada tiesiog paliekam klykti, jei žinoma tai nebūna verkimas dėl skausmo ir pan.
darželyje nebūna nieko panašaus, lyg kitas vaikas.

biggrin.gif taigi ne taip jau ir baisu..Pasikalbėk su darželio auklėtoja- gal jis labai daug visokių blogų emocijų užspaudžia ten- namuose jos prasiveržia. Namuose saugu. Mano dičkei taip buvo- kai auklėtojos darželyje leido jai išreikšti pyktį darželyje- namuose situacija pagerėjo. Patikėk, su dičke buvo daaug problemų. Ji ir dabar uraganas. Tik nuotraukose graži lyriška elfė biggrin.gif Antra- šeimos gydytoja- pasitark. Mes tarėmės- gavom įdomų pasiūlymą- vakarais (tik ne prieš pat miegą) su vaiku pasiausti- pasikutenti, pasikočioti- palakstyti- žodžiu- pažvygint jį kaip reikiant. Irgi padėjo. ai, dar uždraudė TV ir PC ( prekybos centrus), kompiuterį vakarais.

O priepuolių būna?

I tikrai Jūsų vaikas nėra nei nenormalus, nei kitoks- daug tėvų susiduria su tokia problema čia šiek tiek yra info apie tai. Paisikaitykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 08 balandžio 2014 - 14:39
QUOTE(vilkra @ 2014 04 08, 15:34)
biggrin.gif  taigi ne taip jau ir baisu..Pasikalbėk su darželio auklėtoja- gal jis labai daug visokių blogų emocijų užspaudžia ten- namuose jos prasiveržia. Namuose saugu. Mano dičkei taip buvo- kai auklėtojos darželyje leido jai išreikšti pyktį darželyje- namuose situacija pagerėjo. Patikėk, su dičke buvo daaug problemų. Ji ir dabar uraganas. Tik nuotraukose graži lyriška elfė biggrin.gif  Antra- šeimos gydytoja- pasitark. Mes tarėmės- gavom įdomų pasiūlymą- vakarais (tik ne prieš pat miegą) su vaiku pasiausti- pasikutenti, pasikočioti- palakstyti- žodžiu- pažvygint jį kaip reikiant. Irgi padėjo. ai, dar uždraudė TV ir PC ( prekybos centrus), kompiuterį vakarais.

O priepuolių būna?

aš irgi bandžiau susieti tai, kad jis galbūt prikaupia emocijų per dieną. bet va šiandien jis namie, atrodo viskas kaip ir gerai turėtų būti, bet kažkodėl dar blogiau, nei šiokią dieną, kada susimatom tik vakare. suprasčiau, kad gal skauda kojytę, bet jam jos neskauda, kuo ramiausiai išsėdėjo kai gydytoja jam ją maigė visaip kaip. o namuose tokį skandalą kėlė prieš važiuojant, nenorėjo batų dėtis ir prasidėjo. o kai jau apsiramino, tada jau parodė, ok, dedamės batus ir važiuojam. atsiprašė, kad rėkė ir mušėsi. pats supranta, kad negerai daro, bet tai kartojasi vėl ir vėl ir vėl.
priepuolių jam nėra, bet nervingumas aukščiausio lygmens.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 08, 15:43)
aš irgi bandžiau susieti tai, kad jis galbūt prikaupia emocijų per dieną. bet va šiandien jis namie, atrodo viskas kaip ir gerai turėtų būti, bet kažkodėl dar blogiau, nei šiokią dieną, kada susimatom tik vakare. suprasčiau, kad gal skauda kojytę, bet jam jos neskauda, kuo ramiausiai išsėdėjo kai gydytoja jam ją maigė visaip kaip. o namuose tokį skandalą kėlė prieš važiuojant, nenorėjo batų dėtis ir prasidėjo. o kai jau apsiramino, tada jau parodė, ok, dedamės batus ir važiuojam. atsiprašė, kad rėkė ir mušėsi. pats supranta, kad negerai daro, bet tai kartojasi vėl ir vėl ir vėl.
priepuolių jam nėra, bet nervingumas aukščiausio lygmens.

OOho- maniškė ( mažoji) dar niekada neateina pati atsiprašyti.. unsure.gif manau- tuos jo pykčio priepuolius priimkit kaip neišvengiamybę. taip yra- jie baigsis, jei laikysitės taisyklių. Vėliau ne dabar. bet baigsis. kantrybės jums. nes mano partizanė surado kalėdinių žaisliukų slėptuvęę./
Atsakyti
oij Tanite suprantu apie ka tu, pas mus labai panasiai, ne tik tiek, kad jis nerekia gerkle pradares, bet zyzia, daug zyzia. ir taip issiauklejes tik mane ir vyra.. biggrin.gif nurasinedavau ant ligos jo toki elgesi, bet kad darzely ar likes su mociute jis nuostabus vaikas, klauso, niekur neskuba... o su manim kaip viesulas... tik ko negauna ir cypimai, zirzimai, dar pasitranko buna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 08 balandžio 2014 - 17:18
Tanite, pasakoji kaip apie mūsų Ievą. O sveikutėlė gi.

Aišku pas mus pagranduko sindromas, kai 100 auklių ir visi skirtingai reaguoja į riksmą. Ieva griūna, kaukia, aišku nieko negauna, bet kaukia toliau. Pastebėjau, kad ji taip elgiais kai mes visis namie, ji tikis, kad kuris nors neišlaikysim ir duosim ko ji nori. Dar daugumoje atvejų riksmas būna dėl to, kad kažkas neišeina, kažko norisi, bet nemoka pasakyti. Kalba ji daug, bet yra tokių žodžių, kurių mes iki šiol nežinom (Mistiškasis "di pu", ir naujai atsiradęs "siavu" - rodo į pc ir rėkia, filmukas koks ar reklama...neaišku)
Atsakyti
Tanite, o jus pabandykit kai jis spiegia rekiai irgi ne zodziais o tiesiog spiegti atsitupus jo akiu lygi smile.gif yra sakoma, kad reikia elgtis taip kaip jie tik , kad matytu o ne is auksto, kazkur yotube yra buves vaizdas, kaip vaikas parduotuvej krenta ir epiegia, mama irgi atsigula salia ir spiegai tai vaikutis greit nutilo ir baigesi kritimai. Aisku viesoj vietoj nereksi, bet savoj erdvej pabandykit smile.gif
Atsakyti
maniškis mažakalbis, dar labai nedaug žodžių pasako, gal dalinai tai turi įtakos isterijoms, nes nemoka išreikšti savęs normalia kalba. o šiaip tai iš to vilkros įdėto straipsniuko, tipiška trečiųjų metų krizė, tą žinojau, bet kad taip išsikeros ji, nesitikėjau. žinoma būsim klaidų padarę, gal kada nusileidę jam, tai ir turim bėdą dabar. bet šiandien tiek išvargau, kad baisu. darbas jau kaip šventė kone bus, nes su klykiančiu vaiku namie būt yra 100kart sunkiau. nors dar šiek tiek šlubčioja, bet jau bėgiot šiandien pradėjo, vadinas nėra ko namie ir užsibūti, ryt vėl eis daržiukan.
o su vyru vistiek nusprendėm pas psichologą nueiti, blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 09, 00:05)
maniškis mažakalbis, dar labai nedaug žodžių pasako, gal dalinai tai turi įtakos isterijoms, nes nemoka išreikšti savęs normalia kalba. o šiaip tai iš to vilkros įdėto straipsniuko, tipiška trečiųjų metų krizė, tą žinojau, bet kad taip išsikeros ji, nesitikėjau. žinoma būsim klaidų padarę, gal kada nusileidę jam, tai ir turim bėdą dabar. bet šiandien tiek išvargau, kad baisu. darbas jau kaip šventė kone bus, nes su klykiančiu vaiku namie būt yra 100kart sunkiau. nors dar šiek tiek šlubčioja, bet jau bėgiot šiandien pradėjo, vadinas nėra ko namie ir užsibūti, ryt vėl eis daržiukan.
o su vyru vistiek nusprendėm pas psichologą nueiti, blogiau nebus.

Nueikit- blogiautikrai nebus- manau patiems taps ramiau. 4u.gif
Atsakyti
Na pakalbėjus su auklėtoja dabar man pagrindinis rūpestis, kaip jam padėti išreikšti savo jausmus ir nekaupti jų savyje. Visgi tikrai jis per dieną viską sukaupia ir paskui su mumis tiesiog pratrūksta. Aišku gerai nors tai, kad galiausiai išsilieja tos neigiamos emocijos, o ne kaupiasi ištisai, nes tikriausiai iš ligų neišbristume. Bet visgi sunku ir jam, ir mums. Dieną darželyje jis būna tiesiog ramus vaikas, jokio mušimosi, jokio verkimo ar isterijų. Aš tą jau ir pati matau jį atvesdama, tiesiog jis būna geras paklusnus vaikas, o man atėjus pasiimti - nesuvaldomas.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 04 05, 07:38)
Labas rytas, pasirodė stripsnis apie mano dukters dietą smile.gif

http://lzinios.lt/lz...-maistas/177074

Šaunuolės jus mergytės, sėkmės ir kantrybės 4u.gif

Ar vartojate dar B6?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 09 balandžio 2014 - 10:02
QUOTE(Domicele @ 2014 04 09, 09:58)
Šaunuolės jus mergytės, sėkmės ir kantrybės  4u.gif

Ar vartojate dar B6?

Nevartojam. Galima sakyti net ir nevartojom niekada, tik vienas bandymas buvo, savaitę gal kokią. Kadangi čia efektas iš karto turi būti matomas, tai jo nepastebėjus ir nebegėrė.
Atsakyti