Sveikos mamytes

matau apie skiepus kalbejote, tai net nezinau tikiu kad jie turi salutini poveiki, kita vertus siais laikais kai isgirsti kad kazkas suserga dar tymais ar kazkuo panasiu plaukai pasisiausia.. na bent man, bet kadangi vaiku nebezadu tureti tai ir skiepus nebemastau

na bent jau kazkuri laika, o vat katina beja skiepiju nuo visokiu ligu (katinisku

)
Siek tiek prasineisu kaip mums sakasi, na l-gliutationa geriame jau beveik menesi laiko, tai net nezinau, tiesa sakant kol kas nieko naujo nepastebejau, svarbiausiai kad ne blogiau

vistiek i nauda jai pasivalyti organizma

Pradejome vaikscioti pas psihologa, bet kol kas disca dare ir laukia neurologo isvadu, nieko nepatvirtina. Dar turesime aplankyti logopede cia is psihologines pagalbos centro, tikiuosi kazka suteikiancio vilties isgirsti, nes su darzelio logopede situacija tokia, nieko pries ja neturiu, bet jinai uzsikabinusi kad mano dukra nesako as, neivardina saves... Tai sakau kaip tada suprasti kai ji pribegusi apsikabina ir sako ,,Mamyte as tave myliu'' arba ,,Cia mano leles'' ar ,,Nupirk man sultyciu''.. Kai as jai sakau ji manim netiki... nu zodziu kazkaip ji mane sunervino, toks jausmas kad is musu kvailes daro. O gal as kazka ne taip suprantu... pasimetusi esu