QUOTE(LiloSun @ 2013 07 04, 05:16)
O kiek tavo mazylei? As saviske ismokiau kad pati atsisakytu, ka sekmingai daro ir gimtadieniuose ir lauke. As net nieko nesakau tokiose situacijose, laukiu kaip pati sureaguos ir ka aiskins, turi moket save pati apsaugot. O del dantuku

musu visi sveiki tfu tfu tfu, nors ir dabar daug ko nevalgom, plius nuo astmos periodiskai vaistus purskiam.
tfu tfu tfu, bet maniškis irgi nieko neima, jei neleidžiu. Visi stebisi, kaip toks mažas vaikas, o supranta, kad jam negalima. Būna kiti sako tai kaip dabar tortą, uogas valgysim, erzinsim vaiką. Sakau jokių, bėdų, jis net nereaguoja ir neima. Pvz. koks vaikas paduoda sausainį, tai jis man atneša, sako mama, čia tau

Tik va blogiau su visokiais trapučiais, neatskiria gi vaikas, kuriuos jam galima, kurių ne. Tai epr balių yra buvę, kad padavė jam traputį su kviečiais.
Man atrodo yra geriau nesislėpti. Valgyti prie vaiko ir jam nuolat aiškinti, kad jam to negalima, nes va išbers rankytes,, kojytes, tada labai skaudės.
Tarkim maniškis kurį laiką valgė pomidorus. Bet po lopo paaiškėjo, kad jo negalim. Galvojau ką daryt reikės, kaip neduot, jei matys, jog mes valgom. BEt kažkaip labai gražiai išėjo paaiškinti. Kai norėjau valgyti pasakiau:"tau šito nebegalima, nes pažūrėk rankytę kaip išbėrė. Jei valgysi, tau dar labiau rankytę skaudės, niežtės" (jis tą kartą nuolat man ranką rodydavo, kad čia popa).Tai dabar jis nebent sugalvoja iš salotų rankioti pomidorus ir man, ar tėčiui duoti. Bet ir to stengiuosi neleisti, nes pirštukus nuberia.