Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Laba diena,

Kazkada buvo mineti kiausinio pakaitailai..? Kas tai ir kur ju pirkt ?

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Kiausinio pakaitala ir daugybe kitu produktu galima rasti tikraibe.lt puslapyje.

Jungiames ir mes. Turime atopini dermatita. Esame 8men. Siuo metu isbertos raudonom demem rankytes, nugara. Vartojame neocate misinuka. Kokiu tik maisto produktu neparagaujame demes plinta, atsiranda nauju berimu. Jau apie 4 dienas duodu tik neocate pastebeti ar praeis berimai. Situacija pagerejus bet dermatitas neisnyksta. Gal netinka neocate? Bet kiek zinau, jis geriausias rinkoje. Gal yra mamyciu kurioms netiko jis? I ka keitet? Apmaudu, kad negaliu pilnavertiskai maitinti vaiko, bet situacija tikrai kraupi. Lopo negalim atlikti, mes visa laika pazeista nugaryte. Durio rodo alergija pienui ir kiausiniui
Atsakyti
QUOTE(Rugsėjis @ 2013 07 14, 11:29)
Laba diena,

Kazkada buvo mineti kiausinio pakaitailai..? Kas tai ir kur ju pirkt ?

ACIU 4u.gif

man parduotuvėje "Sveiki produktai" pasakė, kad pas juos kiaušinio pakaitalas yra sojų miltai ir kitokių niekada nėra gavę ax.gif
Atsakyti
Kiausinio pakaitalas

http://www.tikraibe....kaitalas-orgran
Atsakyti
Mes pabandeme Salcura Derma Spray Intensive, labai padeda thumbup.gif Net buvau nustebus, nes sunelio oda itin isranki, labai nedaug kas tinka is kremu. Pirkome Vilniuj Norfoje kalvariju gatvej, buvau gavus lankstinuka, kad ten nuolaida 25proc jam visa liepos menesi, bet tik dviejose norfos vaistinese: viena kalvariju gatvej baltupiuose, kita nepamenu kur. Su nuolaida sumokejau 60lt uz 100ml.
Atsakyti
QUOTE(Alino4kaa @ 2013 07 14, 19:22)

bet sudėtis kokia - Sudėtis
Bulvių krakmolas, tapijokos miltai, augalinės dervos: metilceliuliozė, kalcio karbonatas (kalcio šaltinis), citrinų rūgštis. krakmolas, citrinų rūgštis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 07 14, 21:12)
bet sudėtis kokia - Sudėtis
Bulvių krakmolas, tapijokos miltai, augalinės dervos: metilceliuliozė, kalcio karbonatas (kalcio šaltinis), citrinų rūgštis. krakmolas, citrinų rūgštis  g.gif

As tai siulau kitokias priemones kiausiniui pakeisti naudot. Priklauso ka norite daryti. Galima gi naudoti obuoliu tyre, trintus bananus, mirkytus linu semenis ir t.t. norint pakeisti kiausini ivairiuose kepiniuose. Taip pat krakmola (pvz tapijokos) ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alino4kaa @ 2013 07 14, 20:22)

Matau įdėta bulvių krakmolo. O jei alergija bulvėms, tikriausiai negalima juos naudoti?
Atsakyti
http://www.tikraibe....talas-bezgluten

Sis be krakmolo. Itariu alergija bulvems, bet alergologai sunkiai tiki, kad bulve gali alergizuoti...
Atsakyti
Labukas
Na senokai jau buvom. Vis nebuvo laiko naujos temutės ieškot. Mes po biškį judam į priekį (kad tik neprisišnekėjus). Va jau ir jogurtą valgom - o tai mums milžiniškas žingsnis į priekį. Serbentus, agrastus irgi po kelis į dieną suvalgom. Bet atradau, kad esam alergiški mėlynėms, uogai, kuri pasak alergologų, negali būti alergenu. Ir lyg reaguojam šiek tiek į agurką. Kynvos irgi nenorim nei per kur - bet kad ji ir man smirda sad.gif Valgom kukurūzus ir saldžius ryžius pusryčiams. Beje, per vėlai aptikom alergiją avižoms-jau buvau prisipirkus Aveeno produkcijos kalną, o ji su avižom. Gal kuriai reikia?
Beje, jau susitvarkėm invalidumą - gavom lengvą formą dviems metams.
Atsakyti
Laba diena,

matau kai kurių alergijos tokios rimtos,kad net invalidumą gauna. Ar net į ligoninę guldo. Mums kol kasto nėra.Bet va šiandien mažius ypatingai išbertas, raudoni net akių vokai Paryčiais taip norėjo drąskyt galvytę, kad uždėjau kepurę. Aš atvirai pasakius dar nelabai žiuriu tos dietos, nors tų pagrindinių alergenų nevalgau bet nuo vakar ėmiau rašyti, ką valgau, nes man čia mistika, nuo ko jį išberia. Juolab, kad be mano pieno dar primaitinu mišiniu. Šiuo metu išbandom trečią jau - Aptamil Alergy Care.Bet kaip žinoti, ar jis tinka, ar ne?Jei tuo pačiu ir iš manęs gauna. Mano mažiui darė mėginius ant nugarytės, parodė labai didelę alergiją kiaušiniui, šiek tiek mažiau morkai, žuviai. Bet,kad daug produktų kažkodėl neužrašė daryt, tai va ir spėliok, nuo ko beria. Beje, mano vyriausias turėjo irgi AD, buvo daug kam alergiškas, bet išaugo. Tiesa, liko alergiškas katei.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2013 07 15, 08:59)
Labukas
Na senokai jau buvom. Vis nebuvo laiko naujos temutės ieškot. Mes po biškį judam į priekį (kad tik neprisišnekėjus). Va jau ir jogurtą valgom - o tai mums milžiniškas žingsnis į priekį. Serbentus, agrastus irgi po kelis į dieną suvalgom. Bet atradau, kad esam alergiški mėlynėms, uogai, kuri pasak alergologų, negali būti alergenu. Ir lyg reaguojam šiek tiek į agurką. Kynvos irgi nenorim nei per kur - bet kad ji ir man smirda sad.gif Valgom kukurūzus ir saldžius ryžius pusryčiams. Beje, per vėlai aptikom alergiją avižoms-jau buvau prisipirkus Aveeno produkcijos kalną, o ji su avižom. Gal kuriai reikia?
Beje, jau susitvarkėm invalidumą - gavom lengvą formą dviems metams.

Jus galbut buvot alergiski pienui? Mes turim auksta klase pienui.beje, koki misini geret?
Atsakyti